Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Грешката на агент "Ивайло"
Veni
Pro
Публикации: 107
Пост Грешката на агент "Ивайло"
на: July 22, 2012, 04:43

Здравейте,

От мълниеносната реакция на „Ивайло” Инджев на статията на г-н Ифандиев за атентата съдя, че, първо, Инджев следи редовно какво се пише тук и второ, че щом си прави труда да опровергава и критикантства, значи...... значи счита г-н Ифандиев за противник! (в дисонанс с нелепостите му, че за него бил „жалък” – ако наистина го смяташе за жалък, щеше ли да си дава такъв зор да коментира материалите му? Едва ли!)
Ако не греша, то какво следва от това? Ами, това, че Инджев по нежелание ще направи нашия водещ много по-известен! Благодарение на оказаното внимание, сега кой-знае още колко - стотици, а може би и повече хора - ще станат съпричастни към това, което ние четем тук. Безплатна реклама! А той нека да умаловажава и осъжда колкото си иска – чрез него самия тези материали все-повече ще се разпространяват!

Междувременно е възможно и други журналя да започнат да пригласят на споменатия агент и съответно натискът срещу г-н Ифандиев да се усили. В такъв случай – непосилно е да се бориш с всички - навярно той би се радвал още повече на нашата подкрепа и би черпил сили от нея.

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Грешката на агент "Ивайло"
на: July 22, 2012, 12:55

Напротив, безплатна реклама вие тук правите на урудът минджев!?!?!Забелязването изобщо на това нищожество издава, че все пак прихващате нещо от смръднята му и даже респект проявявате към качеството на зловонията!?!?!ЗАКОНЪТ ЗА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ е най-важното нещо за Българите показвано тук, и няма никаква нужда да се отвлича вниманието на четящите с други неща?!!!Другото важно нещо е да бъде безспорно доказано, че БАНКСТЕРИЗЪМЪТ ИМА И ЕТНИЧЕСКИ, И АНТИХУМАНЕН КОНСПИРАТИВНО ТЕРОРИСТИЧЕН ХАРАКТЕР!!!?
Така, че минджев го оставете сам на себе си, да си се разлага!!?

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Грешката на агент "Ивайло"
на: July 23, 2012, 09:03

Разбира се, че Инджев мишкува тук. Дали проявява инициатива или изпълнява задача не е толкова важно. Все ще си получи сребърниците. Veni е прав- това е безплатна реклама. Затова се обръщам към новите чланове на сайта - Четете "Диагнозите". Започнете от най- старите. Дори ако първоначално анализите не съвпадат с досегашните ви разбирания, не бързайте да отричате прочетеното. Четете и мислете. Има какво да научите. Ако търсите истината - тя е тук.

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.073 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...