Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 [2] 3 4
Автор Заглавие: Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
на: July 21, 2012, 01:22

http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%BC%D0%BE%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
на: July 21, 2012, 13:01

Аз вчера написах два коментара, които не намериха място в блога му. Там се допускат само хвалебствените послания към този другар.

Angel St
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
на: July 21, 2012, 15:53

http://ivo.bg/2012/07/21/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82/

Angel St
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
на: July 21, 2012, 15:54

Има и продължение

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
на: July 21, 2012, 16:04

Здравейте, бях решила да не се връщам към темата за агент Ивайло. Дори и след като сутринта прочетох новото му творение под заглавие " Антисемитите в България злорадстват....." и внушенията които прави- "грозна радост от убийството на евреи..", " злорада обща версия.." и т.н. Блестящ образец на подлост и манипулации. И.. рИве, рИве др. Инджев, че е заплашван- той и децата му до 3-то коляно и не очаква " някоя спяща държавна клетка, призвана да извършва превенция с/у подобни гръмко заявени намерения да се събуди". Но не ми се хабят повече време и енергия за него. Искам да се обърна към Svetoslav7474. Драги, Светославе, не заслужавам ласкавите Ви думи от вчера. Наистина не ги заслужавам. Благодаря Ви за линка към статията " Моят народ". Някак си съм пропуснала да я прочета.Сега по-добре разбирам г-н Ифандиев и усещането му, че е мъртво роден. Осъзнавам, че всички сме такива. Статията е горестна епитафия на българския народ. Той е Човека, на когото трябва да благодарим. И все пак, в края и съзирам искрица надежда . Може би все още не е прекалено късно. Решението е наше. Искаме ли го?

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
на: July 21, 2012, 22:59

Не мога да повярвам,че един доказан агент на партиината сигурност на БКП-може да се прави на нормален човек и да обвинява нормалните хора във фашизъм? Фашизъм другарю Ивайло в България е имало единствено през 1944г до сега включително. Вместо да си сложите ръка на сърцето и да се покаете вие обвнинявате,честните хора.Не ви ли е срам? Все пак те не са агенти на ДС и никога не са членували в болшевишката партия БКП в която вие и вашите родители и роднини сте членували. Днес тази мракобесническа партия избила елита на този народ, в това число и дядо ми които е бил свещенник, е обявена със закон за престъпна организация? Какъв сте вие и вашите родители тогава? Може ли един пристъпник като вас,който за облаги и по-добър живот е писал доноси и е съсипвал човешки съдби днес да ни учи на морал и честност? Под достоинството мие,да чета вашите драсканици от тях нищо не може да се научи освен поредното ви слагачество и поредната порачение което вие поръчал водещият Ви офицер Димовски. Боли ме,че в България мръсниците като теб им се предоставят възможности и средства да засипват и манипулират подрастващото поколение наивни Българи. Боли ме,че ги тровите нямате никакво право,да ни учите нас и по-младите на достоинство,чест и морал. Ако такива като мен, имаха възможноста която вие ни отнехте представяйки се за демократ по порачение на водещевият офицер Димивоски вие отнехте,нашите мечти,съсипахте за пореден път нашият живот и живота на децата ни.Отнехте възможността да построим една нормална държава, в която такива лизачи като теб, да могат да си намерят работа само и единствено като чистачи на градските тоалетни. Вие отнехте възможноста моите деца и внуци да живеят в една нормална и свободна държава. Затова Ви мразя и презирам,защото не намерихте достоинство,дори да се покаете,камо ли да си признаете педофилската Ви пренадлежност. Ще се моля на Бог, да Ви дари с това което заслужавате,подлец......

Това написах аз но едва ли ще достигне до съзнанието на този подлец, подобни гниди нямат съзнание имат само петолъчки в главите си.

Гост
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
на: July 22, 2012, 00:00

Иво Инджев отново говори в блога си за "антисемитизъм". Кои са семити в днешно време е друдно да се каже, но това не са евреите. По-скоро за някои от местните народи - палестинци, ливанци. Предлагам когато ние разбиращите значението на думите да не употребяваме тази дума в нашите публикации. Навсякъде да я заменяме с "антиционизъм".
Мисля си, че всеки нормален човек трябва да е срещу недемократичните идеологии. Мисля си че всеки нормален човек трябва да е антиционист и антикомунист.

georgi_nz
Новак
Публикации: 5
Пост Отговор на : Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
на: July 22, 2012, 00:23

В горния си пост писах, че някъде бях чел че въпросния екземпляр е педофил. Ето сега намерих къде съм го чел. Цитирам точно написаното от форум на Дир.бг. :

Иво Инджев-журналист, майка му Люба Инджева е офицер от ДС; бабата на майка му е чешка еврейка; И. И. Е стипендиант на ДС в Москва, където учи. Бивш резидент на българските тайни служби в Бейрут; бивш генерален директор на БТА; бивш главен редактор на в. “Демокрация”; бивш коментатор на “Дойче веле”; водещ предаването за политика “В десятката” в еврейската телевизия бТВ; член на СДС; педофил и дегенерат.
Известно време се изживява като говорител на новините на бТВ, но поради некъдърното му четене, отвратително мазния му вид и спадащия рейтинг на Новините бе отстранен.

А ето и линка :
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=politics&Number=1951421389&page=0&view=expanded&sb=5&part=2&vc=1

Аз не твърдя нищо - просто така се говори.

georgi_nz
Новак
Публикации: 5
Пост Отговор на : Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
на: July 22, 2012, 00:29

А относно големия въпрос за антисемитизма :

най жестоките антисемити са чифутите в незаконата държава Исраел, поради причина че там са навлеци и избиват местното семитско население - палестински жени и деца.

Избиването на местното население с редовна армия се нарича геноцид и фашизъм.

Та когато се говори за антисемитизъм - веднага да се разбира евреи-ционисти от незаконата държава Исраел.

Но понеже написаното от Оруел се е сбъднало - сега всичко е с главата надолу и да наричаш нешо с истинското му име е престъпление и заявка за поставяне на етикет ( в случая антисемит) .

onitbg
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Отговор на : Това написах в блога на агент Ивайло и бе изтрито
на: July 22, 2012, 04:09

И аз писах във форума на туй говедо( да ме прощават представителите на този животински вид).....и естествено след "проверката" коментарът ми беше изтрит....каквото вероятно ще се случи и с вторият( и последен- да е спокоен агент"ивайло")...интересно защо ли? Нали уж зачиташе правото на мнение и на другите като истински "демократ"?...Както е казано:Няма бивш негър, както и бившо ченге ( особено от най-миризливият тип, какъвто ивайло доказва по всякакъв начин че е).....

Страници: 1 [2] 3 4
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.111 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...