Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:агората
stifen
Новак
Публикации: 4
Пост агората
на: July 20, 2012, 09:10

г-н Ифандиев, няма ли да е по добре да се даде възможност на посетителите да пишат своето мнение и коментар непосредствено под поместените диагнози! като по този начин и да влизат в полемика помежду си. мисля, че това би освежило и популяризирало сайта.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : агората
на: July 20, 2012, 09:35

Здравейте, stifen. Благодаря за отделеното време и внимание. Не, няма да е по-добре. Това, което предлагате, е масова практика в болшевишките медии у нас. На Запад започнаха да премахват тази възможност или да затягат режима за влизане. Освен това там съществува яка цензура. А тук т. нар. форуми се превърнаха в селски мегдани, на които се събират най-мързеливите, най-злобните, най-тъпите и най-големите простаци - сиреч осъзнатите или не комунисти. Скрити зад анонимността, те дадоха воля на най-отвратителните черти в националния характер на съвременния българин, който и без друго беше опустошен от другарите.
Агора се наричал площадът в древните български държави, обособили се след разпадането на могъщата ни империя Илат със столица Атряч-Булгар, познат Ви като Троя. На него се събирал елитът, който обсъждал важни държавни и обществени проблеми. Това беше моята идея, а не превръщането на тази рубрика в хамалско сборище.
Какво означава "да популяризира сайта"? Ако нашенци само дирят места, където да чешат простотията си, това не ми трябва. Обратното - бягам от него.
Тук се появиха хора, макар съвсем малко, които взеха да споделят идеи и да предлагат още информация. Което никак не е малко в условията на все по-затварящото се в семейните си черупки тукашно общество, ако изобщо има такова. Все ми се ще да чета повече мнения, свързани с начините за излизане от бедствието, в което допуснахме да ни натикат. Понеже всекидневно получавам писма на електронната си поща, с радост мога да споделя, че броят на хората, които осъзнават онова, което става тук и по света, проумяват причините и причинителите на нещастията, непрестанно се увеличава.
На Запад все повече издания въвеждат платения достъп до своите страници. Това допълнително ограничава мераклиите за пошли изяви. Там няма разни Василевци или Миневци - назначени от партията и ДС банкери, които на наш гръб си разиграват коня и са в състояние да отварят медия след медия. Интернационалът цени парите, независимо от факта, че и той ги ограбва от гражданите. Просто там все пак има такива, а не гои - добичета, поданици. Знам, че с протести нищо не се постига. И все пак... Вижте какво става в Испания и го сравнете с тук. Със съжаление трябва да отбележа, че ние сме разпадащо се общество и изчезващ народ. Не че и на Запад не е така. Обаче нашите темпове са рекордни. А покварата на интернационалния комунизъм е проникнала толкова дълбоко, че трудно можем да се изцерим.
Може да не съм прав. Но все пак бих препоръчал на графоманите да прочетат една книга, вместо да хабят време и да напрягат не до там набраздените си мозъчета, за да родят поредната простотия - паметник на тяхната наследствена обремененост с комунизъм, както и епикриза на резултатите от "възпитанието" им с подобни антихуманни доктрини.
Все пак, още веднъж Ви благодаря за вниманието.

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : агората
на: July 22, 2012, 13:35

Аз в просташки бкпстан не съм усетил живота си като да е в някакво общество досега!?!А оказва се, че Ифандиев го вижда като разпадащо се??!Що бе?!?Докога ще дъвчете тези израелски дъвки, а?!?Кога разбрахте и що е то Държавност, та да знаете какво е Общество??!!Ифандиев, честно би било да разясни, коя доктрина според него е хуманна, съъщо така?!?!?За "антихуманните" все ще разберем нещо, но за хуманните доктрини, поне на мен ми е почти невъзможно да се светна?!?!?Ето, чакам, надявам се да ми отговори уважаваният домакин?!?!?И предупреждавам, крайно невъзпитан съм, останал само с "първите седем години", рядко явление из бкпстанската територия!?!?!
И още, наистина, с протестите не е никак лесно, но БОЙКОТЪТ като реакция срещу несправедливостта, може да обединява бързо много хора, и то така, че даже да ускорява светкавично появата на Обществени Нагласи за Организираност И в Справедлива Държавност!?!?!Обаче, точно тук Ифандиев няма никакво чувство за конструктивност?!!!Познавам подобни светнати смотаняци от други народи, работил съм с тях, и знам, че са много деликатна материя, в смисъл, деликатни души, готови да се връцнат в сюбливен момент!?!?!Едностранчиви са в средата си на живот, и трудно вдяват при критични ситуации!?!?Ето, затова и напомням, когато се губи време и енергия, примерно да се теглят локуми в нападки срещу отделни бкпстански властови маймуняци....ама нейсе!?!?!

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : агората
на: July 22, 2012, 13:50

Като писах "едностранчиви в средата си", ще ми се да споделя, че умирам от майтап, когато ми падне някоя цоциалистическа модерна твар от "развита държава", така, да си поговорим за "обикновенните неща"!?!?!Имам тази възможност и никога не я пропускам, като съм горд, че наистина успявам да скапя което и да е цоциал-дрънкало само с факти и няколко въпроса!?!?!Предимство ми е, че рамките в които бих влезнал, си ги определам сам, и така, което и да е цоциал-ренде, няма за какво да ме хване, просто няма....и това не е нищо друго, освен, пак от философията "с техните камъни по техните глави"....тя е велика, и наистина зависи от индивидуалното желание за Добър Начин на Живот на всеки от нас!?!?!
Апропо, понеже Ифандиев дрънка за неговото си разбиране за едно държавно устройство, че бил виждал монархията като една от двете възможности за справедливост, днес доста се посмях, когато прочетох, че испанското монархо чучело, било било известно и като еколог, а го щракнали до убит от него слон в Ботсуана!?!?!Смех та смех!?!?!Та питам: Ифандиев бе, ква ша прайм, ако в Съпротивата вземе та се наложи да убиваме, редно е да отговориш, щом така убедено се изпляка и върху Идеала за Левски!?!?!Щото аз съм убивал, и пак бих убил, НО никога за удоволствие, а само за прехрана или в защита на хора, които обичам!?!?!Та затова пак напомням, и чуда се, с такива като теб, как ще правим Съпротива, А!?!?!Поне Далай Лама да беше чул за теб, белким дойде да те види, та да те светне за некой хималайски номер?!?!?

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.067 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...