Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2
Автор Заглавие:За топлата връзка САЩ-Израел
freeman
Начинаещ
Публикации: 38
Пост За топлата връзка САЩ-Израел
на: October 21, 2011, 17:59

Изгледайте това видео - реч на Хилари Клинтън пред American Israel Public Affairs Committee

http://www.youtube.com/watch?v=dYygP2TYcao

[/b]"Our commitment to Israel security and Israel future is rock solid, unwavering, enduring and forever."[b]

…Hillary Rodham Clinton says she considers Jerusalem to be the eternal and indivisible capital of Israel and will be an active advocate if elected to New Yorks Senate seat to move the U.S. embassy to Jerusalem.
CNN: In a letter that became public Thursday, Mrs. Clinton wrote, If I am chosen by New Yorkers to be their senator, or in whatever position I find myself in the years to come, you can be sure that I will be an active, committed advocate for a strong and secure Israel, able to live in peace with its neighbors, with the United States Embassy located in its capital, Jerusalem.

heller
Новак
Публикации: 3
Пост Отговор на : За топлата връзка САЩ-Израел
на: October 22, 2011, 05:36

Странни хора са... А един български евреин ми каза
- Не им обръщай вниммание, моето момче, знаем че са боклуци, ама к`во да направим...!"
А българските евреи се деляха от другите... /баби и дядовци/, говореха си на български... и не бръснеха останалите...
Най-интересното бе, че те се определяха като "българи"... Говоря за Пловдивски евреи

heller
Новак
Публикации: 3
Пост Отговор на : За топлата връзка САЩ-Израел
на: October 22, 2011, 05:43

Извинете, колега, че Ви оспамих темата!

KanAsparuh
Новак
Публикации: 17
Пост Отговор на : За топлата връзка САЩ-Израел
на: October 22, 2011, 12:37

stranni hora sme nie...4e vse o6te ima se vurzvame na evreite!
i se ostavame da ni lujat.dori i da iskat-te nqmat drug izbor..osven da sa evrei!i da uni6tojavat na6ata civilisaziq i v 4astnost Bulgariq..taka 4e-ne im vqrvaite dokato imat i 1 4ovek v bankite i vlasta i mafiqta im su6testvuva!!!

freeman
Начинаещ
Публикации: 38
Пост Отговор на : За топлата връзка САЩ-Израел
на: October 22, 2011, 13:21

heller, този коментар разширява темата в една посока, към която мислех да се отклоня и без това, но дано да имам време тези дни. Надявам се повечето участници в този форум да се справят добре с английския, защото аз лично нямам време да превеждам материалите, които цитирам или които посочвам с линкове. Препоръчвам горещо книгите на Георги Ифандиев, защото там има много интересна информация и факти.
Що се отнася до "методистката" Хилари Клинтън и Бил: дъщеря им Челси Клинтън се омъжи в средата на миналата година за еврейския банкер Марк Мезвински в традицията на юдеизма.
Image

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : За топлата връзка САЩ-Израел
на: May 12, 2012, 13:51

Хилъри Клинтън трябва да я прекръстят на Килъри, новото име ще й стои по-добре.

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : За топлата връзка САЩ-Израел
на: May 13, 2012, 20:06

Костов,най-малко не е това темата.Сега ще ви споделя един факт.Преди 6 години в България беше на посещение един заместник ректор на американски университет.Той е от италиански произход и използвал лятото да види роднини в Италия и да ни гостува в България.Преди това е идвал няколко пъти заедно с отбор спортисти,ние сме ходили в Америка с нашите отбори.В разговор с него за положението в Ирак,Афганистан и защо така се случва,той ни обясни,че просто светът се нуждаел от помощ за демокрацията.Така им било казвано и по медии и от политици.Каза ми че може да разбере имената на всички тогава 150 000 американски войника в Ирак.Можел да го разбере в интернет .Аз му казах,че ако от всичките намери 5 войника с еврейски произход,ще си изям дипломата,паспорта и личната карта.До настоящия момент не се е обадил да е намерил тези 5 войника.Всякакви народности има само не и евреи в състава-изключвам ръководния,генералски състав.От това по-топла връзка здраве му кажи.

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : За топлата връзка САЩ-Израел
на: May 13, 2012, 22:19

Ще се разпадне Еврейския Съюз това ще стане и аз жадувам за това. Ще покажат на светът за проден път,че преди всичко са хора който остоявата правата си и търсят истината. Няма да позволят не еврейските боклуци да манипулират съзнанието на харота и народа им, да подменят ценностанта им система съзнание, а от там да отнемат всичко това което е придобито от техните деди. В крайна смета ние имаме толкова права колкото можем да защитим, за това и другите на ради са много по-напред от нас. Ала ти, си остани при Костов подлогата на евреина Андрей Карлович Луканов.....

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : За топлата връзка САЩ-Израел
на: May 14, 2012, 16:26

Г-н Донев,

много хубав коментар сте написали. Ще допълня към него, че в Афганистан бе съставена "Коалиция на доброволците" , съставена от много страни от военно-терористичната организация НАТО, еквавилент на Варшавският договор. Там в коалиция са американската армия и германският Бундесвер. Когато трябва да изпълняват някоя мисия, рискуваща живота на много хора, задължително участват предимно германски войници, които са в американски униформи. По-този начин американците щадят живота на техните кадри, за сметка на германците.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : За топлата връзка САЩ-Израел
на: May 14, 2012, 20:21

Цитат от kostovistcheto на May 14, 2012, 19:15
Не се занимавайте с глупости.Управлението на България отново трябва да се върне на реформаторски релси.Трябва под микроскоп да гледаме какво става в Гърция.Само Костов има компетенцията и решителността да ни изведе от кризата.

Другарят цигански Командир, който всяка вечер си ляга с партийна секретарка алено червена като семафор и се събужда на другия ден със същата разпоретина не може да оправи България. Неспособността се видя много ясно. Прочети аргументираната статия на Адаша със заглавие "Къде бяхте Вие, другарю Костов" и я запомни. Знам, че ще тръгнеш да ме нагрубяваш, но аз ти прощавам, защото съм великодушен. Но си помисли малко, преди да ми отговориш, това, че фактите не ти изнасят, не ти дава право да ругаеш съфорумците. Сега, ако четеш тези редове, ти препоръчвам да се извиниш на Адаша за грубите изрази по негов адрес.

Страници: [1] 2
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.119 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...