Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 5 6 7 [8] 9 10 11 >> Последно
Автор Заглавие:Благодаря на Г.Ифандиев
Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 18:28

Горните два поста , както е видно от броя на публикациите не са мои!

Nemogadase-
spra:)
Новак
Публикации: 5
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 18:39

Цитат от Николова на July 27, 2012, 18:28
Горните два поста , както е видно от броя на публикациите не са мои!

Никoй не твърди противното! Прочетете ги първо и ще разберете за какво иде реч в тях! Жалко, че е толкова лесно!
😕

Image

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 19:59

Отговор на всички. Първо, без изобщо да я познавам, смятам г-жа Николова за достоен човек. Второ, не приемам Светослав като "провокатор". Тате ме е учил, където не съм оставил, да не пипам. За да предлагате някакви технически ограничения, трябва да сте оставили. Това, което искате, струва пари. Знаете ле, че миналата година разни фирми ми искаха между 12000 и 15 000 лева за разработката на този сайт. Иван Занев -изключително почтен млад човек, ми взе няколко стотин. Ами мислете, преди да предлагате.
А авторите на опитите да ме вкарат в някакъв "заговор" са толкова прозрачни, че няма смисъл да ги обсъждам.
Две думи за другаря Васил Василев - избягал от психиатрична клиника. Това е нищожество, пенсиониран инструктор по кормуване, известен "взяточник", както се изразяват любимите му съветски таварашутки. Ако сред читателите нямаше дами, щях да го пратя там, за където справедливо биха му "купили билет" хамалите от Сточна гара...
Моля свестните хора, които влизат тук и мислят със собствените си глави, а не изпълняват поръчки: За известно време спрете да пишете. Който има какво да ми каже, нека го стори на електронната ми поща. Не съмоставил никого безотговор. С излключение на болшевишките идиоти.
Оставете легиона от болни, зли духове да се налудува на воля.
Специално на онзи veni... с надставката - има свестен: Сгреших. Ако прочете мнението ви за Костов, Жеков няма да ви извие врата. Ще ви откъсне главата.

Angel St
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 20:31

А защо просто,не вземете да заключите регистрацията за определен период от време ?Всеки провокатор,който се провини със създанен профил,може да бъде изгонен на мига.Ако има още няколко профила и те да заминат,без възможност да се появи отново при "затворени врати".Помислете и над това предложение,г-н Ифандиев.

bai_pasko
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 20:34

Рожби ехиднини, как ще избегнете осъждането, след като сами против себе си свидетелствате??? "Svetoslave", колкото и да замазваш, след гузното ти мълчание и замлъкване на всичките ти образи, само се заплиташ все повече и повече. Сега ще ти обясня къде ти е грешката, пък и на другите синигерчета на талмудската пролет. Да оставим настрана, че замлъкна и оперативно се чудеше какво да отговориш за съответствието в изразните средства и "идеите'' на "Vlad", "Svetoslav7474" и "Николова",

http://diagnosa.net/agora?mingleforumaction=viewtopic&t=70

от което се опита да ви спаси "Костовистчето" с неговото "разграничаване" - и назоваване като "лудите фенове" на Ифандиев. Точно както Румен Петков се опита да спаси мушичката Инджев с партенката "Не клеветете човека, нямаме данни за него всичко си му е наред". Само, че "спасителят" ти направи лоша услуга и ти бодна очетата допълнително. Грешката ти "Svetoslave" или ако предпочиташ "Vlad" е, че...прояви рецидив, и те разпознах по идейките и идентичността на стария спор между теб и Жоро Ифандиев със спора между "Vlad" и Жоро Ифандиев, които проведе с образа на "Svetoslav7474", защитавайки личността на Левски "националния герой" че, нямало нужда да го десакрализираме, "народът имал нужда от него", а освен това Ифандиев ни убеждавал, че сме и безнадеждно болна мърша, а без такива "национални светини" сме загубени, видиш ли...(едно към едно и с тройното съвпадение с позицията на "НАДо"). Провокацията завърши с поза на "несправедливо обиден и наскърбен"

Ето "Svetoslav7474": http://diagnosa.net/agora?mingleforumaction=viewtopic&t=41.11

http://diagnosa.net/agora?mingleforumaction=viewtopic&t=41.12

А ето и "Vlad": http://diagnosa.net/agora?mingleforumaction=viewtopic&t=71.1

Завършващи с една и съща волска мъдрост:"гат ма ритна и вола га нема" (каквото и да означава това), с един и същ диалект, с едни и същи позиции за "националните герои" като талмудиста интернационалист Кунчев, също така "угрижени" "чудещи се и неразбиращи" , но "плахо и колебливо" питащи дали Ифандиев не го прави с цел...

Относно питането ти дали съм чел "поне една диагноза" на Жоро Ифандиев, и изтъкването на това като причина, че не съм знаел имейла му, ще ти кажа следното"Svetoslave", "Vlad", "Николова" или "НАДо": преди няколко месеца попаднах на http://www.forumat-bg.com и там прочетох всичко, което е написал Жоро Ифандиев. Нещо повече - копирах си статиите му, които са около 90, и ги запазих в имейл адрес, защото предположих, че сайта ще "изчезне". Оказах се прав - след седмица, някой беше ударил сайта, добре, че се възстанови. От тези статии регулярно изпращам по 3-4 на родителите ми да се просвещават. Когато видях, че форумат не публикува негови статии, помислих, че са го изгонили, още повече, че и нямаше отговор на въпроса, който му бях отправил под една от статиите. Както виждаш, задал съм въпроса на 13.04.2012 - когато съм попаднал на сайта. След известно време реших да потърся информация за автора и намерих настоящия сайт. Само, че провокаторска мушичке, Ифандиев никога не е публикувал имейла си под статиите, които прочетох във http://www.forumat-bg.com, а освен това, там нямаше търсачка за данните на авторите. Също така, вече обясних,че отваряйки ''Контакти'' в настоящия сайт не присъстват никакви контакти. А защо не съм се зачел надолу под статиите - ами защото прочитам края на статията и след надписа "Следва" съм смъкнал курсива набързо и бегло съм видял само библиографска рецензия с номерирани линкове към източниците. Както казах, не съм се загледал добре, защото съм свикнал обикновено да намирам данните за обратна връзка там, където пише КОНТАКТИ.

"Svetoslave", синигерче талмудско, "апостол"олюбиво, дори и в замазката ти - пак си изтървал "Vlad"-овото:"Айде нема нужда", но иначе "ти е писнало да ти бъркат името" 🙂 Оставям настрана грамотността ти: литературно правилно се изписва "заподозрЕния'', а не - "заподозрЯния". Ти синигерче внасяш разкола, който описах в темата "Какво ще ни се случи съвсем скоро", там ясно визирах симбиозата между такива много-псевдонимни задачкови мушици - назовани като "костовистчета" и неграмотната получовешка маса "байганьовци". Вие подвеждате такива като "обидения" идиот, който помагал да се събират пари, който събирал и помагал, но...подстрекаван от вас, пак пита за "полу-костово" управление, и няма ли да е по-полезно от имагинерното и неосъществимо Жоро-Жеково. Тоест - вие сте му набили в междуушната субстанция, че автентично и справедливо, произхождащо от народната маса правителство е "непостижимо" и затова сте му подготвили кукичката за "полукомунистическо", костово - "по-малко зло"... Алекси е забелязал, че този образец на представителна извадка на бг природонаселението, си подпитва така ВЪПРЕКИ многобройните статии на Жоро Ифандиев. Тогава за какво събира пари, знае ли каузата - ами със същия успех още утре ще цъфне да събира пари за болшевишкото мероприятие - АНТИбългарска Коледа на Гоце Първанов. Както съм визирал всеки от тях може да бъде омаян от вас - костовистчета и инджевци, стига да не знае че се казват така (пък и да знае, все му е тая, нали за протести му говорят).

Талмудска мушице, въпреки, че не осъзнаваш, но чрез мероприятията, в които са те впримчили, Синедрионът отдавна подготвя теб и подобните ти, като втори резервен ешелон за завръщане в територията бг - активистчета и секретарчета на "Емигрантската партия". Първият са тези, които имат западна диплома от програмите за "бъдещи лидери", а вторият - от бездипломните активистчета "с болка в сърцето по любимия роден край и природа". Вие с упорство и "родолюбие" търсите "истината" (НАДОвата) в синедрионските мероприятия и групите ви във фейсбук, туитър, изложби и прочие сладникави "умилителни" псевдопатриотични дейности.

Не посещавам фейсбук и групите на вашите ''изкустводеятели" художници и т.н., готови при при първия удобен случай да сложат намордник и нашийник на "скъпия си народ'', имащ нужда от "светини" (макар и фалшиви) и "образи" като "апостола" (на талмуда), чийто чудесен образец беше този хипнотизиран помагач на "национални" каузи, за когото съм убеден, че пак ще се появи (с друг ник) и пак ще подпитва вместо да се хване и основно да се ограмоти. Ненапразно професор Янко Янков написа чудесната си статия ''Населението ПРОТИВ знанието".

Ако светлината в теб е тъмнина, то колко ли голяма ще е тъмнината?...

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 21:25

За последен път отговарям на някого и то с името си.Не съм Георги незнам кой си а точно е изписано и това,че съм кратък в изложението по дадена тема не ме прави по-малко почтен от Вас.Това което знам го споделям,надявам се със съмишленици.Може би не съм достатъчно подготвен по всички теми в "Агора" и не винаги съм прав.Това не пречи да си съставя мнение за повечето посетители на сайта.Много честни и почтени хора има и най-много си личи в отношението към другите посетители.Вие сами можете да отсеете зърното от плявата.Вижда се от далеч.Ще послушам г-н Ифандиев.Благодаря Ви.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 21:30

Аз ли зле обяснявам, вие ли не разбирате? Просто не мога да се справя с това. Кой от вас ми е предложил помощ? Единствен Юри Комсалов от Скандинавия и неговият син. Даже ми подариха компютър - благодарен съм им. Нямам хабер как "се заключва". Не мога да безпокоя Иван Занев за всичко. Не можете ли без да пишете? Оставете ги. Вижте добичето в другата част с каква омраза, злоба и настървение е разпръснало всички лъжи и клевети (няма нито един верен факт за никого), които неговият водещ офицер му е продиктувал. Оствате ги в нужника, в който са наврени по нареждане. Няма смисъл дори да пускате водата. Те сами ще си оттекат. Щом са толкова силно раздразнени - и пощата ми е пълна с изроди като тях, значи съм на прав път.

Nemogadase-
spra:)
Новак
Публикации: 5
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 22:12

Здравейте Г-н Ифандиев и простете ми, че в първата си част не се съобразявам с молбата на домакина на този сайт. Смятам, че това, което имам да Ви кажа е полезно и за останалите. Затова до всички! До сега съм бил пасивен наблюдател на предаванията Ви и също такъв читател на статиите и коментарите Ви. Споменавали сте и преди, какви суми са Ви искали за създаването на този сайт. Искрено Ви казвам, че суми от 12000 / 15000 лева са напълно преувеличени и нереални! Имам все пак представа от цени, въпреки, че не съм компютърен специалист. Поради последното не мога да Ви помогна технически, дори да имам огромното желание, но съм останал с впечатлението, че сред участниците има и такива, които с радост ще го направят и то без да Ви поискат нищо! Става въпрос за подобрения. Не е нужно "да се открива топлата вода" нито да се програмира нещо съвсем ново. И друг го беше казал. Нещата съществуват като модули и е нужно само да се напасват. Приемам забележката, че за да искам нещо, трябва и да съм оставил също. И аз така разсъждавам! Като допълнение само: Камък в мочурище не бих оставил! Ще потъне само!
Естествено, че Г-жа Николова е достоен човек! Вижда се от начина на мислене. Също и Svetoslav7474! За мен е удоволствие да ги чета! На друг може и да му се иска да не са! Не бива да избързва с крайните си оценки. Днес някои видяха, че форумът си има и слаби места. Току виж утре запее друга (синигерска) песен, но не със свой глас. Какво ще да правим и кого да погнем тогаз?
И на края Г-н Ифандиев, преди да последвам втората ви молба и да се оттегля от писане тук, ще Ви кажа, че без редовно хигиенизиране, нещо което не изисква кой знай какви финанси, нищо добро не ще да излезе. Този форум е и Ваше лице и помислете дали случайно попадналият тук като попрочете насам-натам не ще си каже: Какъвто той, такива и приятелите му. Без триене и чистене няма да мине!
Започнете с мен, ако не Ви харесва!

Поздрави

Image

svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 22:19

Цитат от bai_pasko на July 27, 2012, 20:34
Рожби ехиднини, как ще избегнете осъждането, след като сами против себе си свидетелствате??? "Svetoslave", колкото и да замазваш, след гузното ти мълчание и замлъкване на всичките ти образи, само се заплиташ все повече и повече. Сега ще ти обясня къде ти е грешката, пък и на другите синигерчета на талмудската пролет. Да оставим настрана, че замлъкна и оперативно се чудеше какво да отговориш за съответствието в изразните средства и "идеите'' на "Vlad", "Svetoslav7474" и "Николова",

http://diagnosa.net/agora?mingleforumaction=viewtopic&t=70

от което се опита да ви спаси "Костовистчето" с неговото "разграничаване" - и назоваване като "лудите фенове" на Ифандиев. Точно както Румен Петков се опита да спаси мушичката Инджев с партенката "Не клеветете човека, нямаме данни за него всичко си му е наред". Само, че "спасителят" ти направи лоша услуга и ти бодна очетата допълнително. Грешката ти "Svetoslave" или ако предпочиташ "Vlad" е, че...прояви рецидив, и те разпознах по идейките и идентичността на стария спор между теб и Жоро Ифандиев със спора между "Vlad" и Жоро Ифандиев, които проведе с образа на "Svetoslav7474", защитавайки личността на Левски "националния герой" че, нямало нужда да го десакрализираме, "народът имал нужда от него", а освен това Ифандиев ни убеждавал, че сме и безнадеждно болна мърша, а без такива "национални светини" сме загубени, видиш ли...(едно към едно и с тройното съвпадение с позицията на "НАДо"). Провокацията завърши с поза на "несправедливо обиден и наскърбен"

Ето "Svetoslav7474": http://diagnosa.net/agora?mingleforumaction=viewtopic&t=41.11

http://diagnosa.net/agora?mingleforumaction=viewtopic&t=41.12

А ето и "Vlad": http://diagnosa.net/agora?mingleforumaction=viewtopic&t=71.1

Завършващи с една и съща волска мъдрост:"гат ма ритна и вола га нема" (каквото и да означава това), с един и същ диалект, с едни и същи позиции за "националните герои" като талмудиста интернационалист Кунчев, също така "угрижени" "чудещи се и неразбиращи" , но "плахо и колебливо" питащи дали Ифандиев не го прави с цел...

Относно питането ти дали съм чел "поне една диагноза" на Жоро Ифандиев, и изтъкването на това като причина, че не съм знаел имейла му, ще ти кажа следното"Svetoslave", "Vlad", "Николова" или "НАДо": преди няколко месеца попаднах на http://www.forumat-bg.com и там прочетох всичко, което е написал Жоро Ифандиев. Нещо повече - копирах си статиите му, които са около 90, и ги запазих в имейл адрес, защото предположих, че сайта ще "изчезне". Оказах се прав - след седмица, някой беше ударил сайта, добре, че се възстанови. От тези статии регулярно изпращам по 3-4 на родителите ми да се просвещават. Когато видях, че форумат не публикува негови статии, помислих, че са го изгонили, още повече, че и нямаше отговор на въпроса, който му бях отправил под една от статиите. Както виждаш, задал съм въпроса на 13.04.2012 - когато съм попаднал на сайта. След известно време реших да потърся информация за автора и намерих настоящия сайт. Само, че провокаторска мушичке, Ифандиев никога не е публикувал имейла си под статиите, които прочетох във http://www.forumat-bg.com, а освен това, там нямаше търсачка за данните на авторите. Също така, вече обясних,че отваряйки ''Контакти'' в настоящия сайт не присъстват никакви контакти. А защо не съм се зачел надолу под статиите - ами защото прочитам края на статията и след надписа "Следва" съм смъкнал курсива набързо и бегло съм видял само библиографска рецензия с номерирани линкове към източниците. Както казах, не съм се загледал добре, защото съм свикнал обикновено да намирам данните за обратна връзка там, където пише КОНТАКТИ.

"Svetoslave", синигерче талмудско, "апостол"олюбиво, дори и в замазката ти - пак си изтървал "Vlad"-овото:"Айде нема нужда", но иначе "ти е писнало да ти бъркат името" 🙂 Оставям настрана грамотността ти: литературно правилно се изписва "заподозрЕния'', а не - "заподозрЯния". Ти синигерче внасяш разкола, който описах в темата "Какво ще ни се случи съвсем скоро", там ясно визирах симбиозата между такива много-псевдонимни задачкови мушици - назовани като "костовистчета" и неграмотната получовешка маса "байганьовци". Вие подвеждате такива като "обидения" идиот, който помагал да се събират пари, който събирал и помагал, но...подстрекаван от вас, пак пита за "полу-костово" управление, и няма ли да е по-полезно от имагинерното и неосъществимо Жоро-Жеково. Тоест - вие сте му набили в междуушната субстанция, че автентично и справедливо, произхождащо от народната маса правителство е "непостижимо" и затова сте му подготвили кукичката за "полукомунистическо", костово - "по-малко зло"... Алекси е забелязал, че този образец на представителна извадка на бг природонаселението, си подпитва така ВЪПРЕКИ многобройните статии на Жоро Ифандиев. Тогава за какво събира пари, знае ли каузата - ами със същия успех още утре ще цъфне да събира пари за болшевишкото мероприятие - АНТИбългарска Коледа на Гоце Първанов. Както съм визирал всеки от тях може да бъде омаян от вас - костовистчета и инджевци, стига да не знае че се казват така (пък и да знае, все му е тая, нали за протести му говорят).

Талмудска мушице, въпреки, че не осъзнаваш, но чрез мероприятията, в които са те впримчили, Синедрионът отдавна подготвя теб и подобните ти, като втори резервен ешелон за завръщане в територията бг - активистчета и секретарчета на "Емигрантската партия". Първият са тези, които имат западна диплома от програмите за "бъдещи лидери", а вторият - от бездипломните активистчета "с болка в сърцето по любимия роден край и природа". Вие с упорство и "родолюбие" търсите "истината" (НАДОвата) в синедрионските мероприятия и групите ви във фейсбук, туитър, изложби и прочие сладникави "умилителни" псевдопатриотични дейности.

Не посещавам фейсбук и групите на вашите ''изкустводеятели" художници и т.н., готови при при първия удобен случай да сложат намордник и нашийник на "скъпия си народ'', имащ нужда от "светини" (макар и фалшиви) и "образи" като "апостола" (на талмуда), чийто чудесен образец беше този хипнотизиран помагач на "национални" каузи, за когото съм убеден, че пак ще се появи (с друг ник) и пак ще подпитва вместо да се хване и основно да се ограмоти. Ненапразно професор Янко Янков написа чудесната си статия ''Населението ПРОТИВ знанието".

Ако светлината в теб е тъмнина, то колко ли голяма ще е тъмнината?...

НЕ ЦАПАЙ ,,АГОРА"!
ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА ТИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ Е ТОВА:
"P.S. ne pisha na "kirilica" zashtoto e nedostoino plagiatstvo i posredstvena kompilacia ot latinskata i gruckata alfabeti (azbuki).−2
bai_pasko"
НАПИСАЛА СИ ГО ТУК: http://www.forumat-bg.com/politika/1275-istinata-e-vse-taka-neudobna181#comment-8139 НА КРАЯ НА ПОСЛЕДНИЯ ТИ КОМЕНТАР
НАШИЯТ ЕЗИК Е УНИКАЛЕН!
АКО СИ ЧЕЛА ВСИЧКО КОЕТО ПИША БИ ТРЯБВАЛО ДА ГО ЗНАЕШ!
ЗАЩО НЕ СИ ПОСОЧИЛА ВРЪЗКАТА(ЛИНК) КЪДЕТО ЗАЩИТАВАМ ЛЕВСКИ?
АЙДЕ НЕМА НУЖДА!КОЛКО ШУТА ТРЕБЕ ДА ИЗДЕШ ЗАРАД ТЕЗ ПУСТИ ВОЛОВЕ!
ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО НЕ ВИЖДАШ ИМЕЙЛИ?ОТ ЗЛОБА ТИ СЕ ПРЕМРЕЖВАТ ОЧИТЕ!
ОБИКНОВЕНО НАЙ-КОМПЛЕКСИРАНИТЕ СА И НАЙ-ЗЛОБНИ!
ТИ СИ КЛАСИКА В ЖАНРА!
ЕХ ЖЕНИ!
ОСВЕН ТОВА НЕ СИ ВЪЗПИТАНА!
КАТО ИМАШ МНЕНИЕ КАЖИ ГО НОРМАЛНО,ЧОВЕШКИ...
БОЖЕ,КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ БОЖЕ!
РЗБИРАМ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПИША ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НО НЕ МОГА...СЪЖАЛЯВАМ...

bai_pasko
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 23:29

Относно кирилицата - попитай Жоро Ифандиев да ти обясни колко е оригинална и уникална. А това, че ме смяташ за жена, показва и други особености в теб 🙂 Предлагам на уважаемия Жоро Ифандиев да деактивира профила на този, който лъже. Моето твърдение е, че ти и "Vlad" и т.н. сте едно и също. Вижда се от километри.(освен ако не сте двама близки, с един компютър и мислещи еднакво 🙂

Страници: Първо << 5 6 7 [8] 9 10 11 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.122 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...