Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 4 5 6 [7] 8 9 10 >> Последно
Автор Заглавие:Благодаря на Г.Ифандиев
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 610
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 26, 2012, 23:38

Драги Angel St, напълно сте прав. Това може да се дължи на два фактора. Първият е глупост. При по-младите, без да ме интересува дали някой ще се засегне, това преобладава. Зле образовани, малограмотни, неерудирани, невъзпитани… - какво друго може да се очаква.
Вторият е поставена задача. От момента, в който ДАНС проводи млад юрист, който дори беше гостувал в предаването ми, да слухти и разпитва за мен, нямам никакви съмнения. Както казва Босият, дребни души, сбъркани зависими същества. Бог да ги съди.
Нормалният човек не постъпва така. Когато нещо не му харесва, го изоставя. Преди време цитирах Кърт Вонегът: „Ние не пикаем в техните пепелници, затова те не бива да хвърлят фасове в нашите писоари.“
Как да го проумеят, след като не са Homo sapiens? Става дума за случайни плодове на греха, на лоши дървета.
Вижте „излиянието“ на предмета, зацапал тази страница точно преди вас. Ако Жоро Жеков го срещне, ще му извие врата… - животно.
Колко пъти съм доказвал, че в правителството на Костов – потомък на Станке Димитров, агент на ГРУ на Съветската армия, женен за комунистка, приет за член на БКП, решил да „спасява“ партията, изпратен от Луканов в СДС – имаше повече комунисти и ченгета, отколкото в кабинета Виденов.
Пренебрегвам циганските лъжи на алчно червения премиер, предрешен в синьо. Оставям на страна факта, че той излъга маса хора. Но лично за мен през 1997 г., след толкова опит и натрупани факти, вече само идиоти можеха да вярват на Костов.
Най-важното е, че тези същества не могат да проумеят: България вопиещо се нуждае от избавление от комунизма и комунистите. Тогава, преди 15 лета, това все още беше възможно. Затова Интернационалът и комунистическата партия изтикаха страхливия преподавател по марксистка политикономия.
Ако имаше начин свестни, умни, честни и можещи хора да се доберат до властта, сега нещата щяха да са различни. Вместо това извадиха едно циганче, припознато от баща му, принуден да го признае за свой син. По това време президентът беше уж негов. Кметът на София – също. Парламентът – изцяло. Забележете що за същества са тези. Оставете, че уж се изпокараха – това е театър. Разбира се, с малки изключения. Днес правещия се за тъй близък до него хомосексуален агент на ДС, осиновен от шумкар, служител на ЦК на ДКМС и виден бракоразводен адвокат на номенклатурата, другарят Йордан Соколов, ругае Костов и е близък с… Б.Б. Зетят на еврейската му съпруга и бивша заместник-партийна секретарка, е при Меглена Кунева… Не, не е драма, а план.
Да се върнем на Костов. Вместо да подгони комунистическите престъпници, той им подари цялата икономика. Цялата промишленост, независимо от нейните качества, търговията и селското стопанство отидоха в ръцете на червените кхмери. Костов промени законите така, че отпаднаха ограниченията за арендаторите на земи. Затова днес има комуняги, които „обработват“ по 20, 30, че и 40 хиляди декара земя! Но първият, който се възползва, беше Костовият министър на съобщенията, действащият агент Славински. Той стана съдружник с… Цветелина Бориславова Карагьозова. Излишно е да обсъждаме нейния произход и минало. Двамата направиха първата рафинерия за дизелово гориво от рапица. И замърсиха с ГМО огромни територии във Видинско!
Но един от най-тежките грехове на Костов е, че ни предаде на съветската мечка. Подари на Съветите цялата ни енергетика. Знаете кои стоят зад тях – Ротшилд и компания.
Тези подлеци и подставени лица, които БКП и ДАНС са изпратили тук, за да провокират почтените хора, уж спорейки помежду си, карат мнозина да напускат сайта. Те не обсъждат актуалните публикации. Занимават се със странични неща. Типичен ченгесарски похват.
Има няколко възможности. Вече разполагам с IP или както се казва идентификацията на компютъра на kostovistcheto. Не ме познава. Дупе да му е яко. Като доберман ще го преследвам, докато не се скрие в гори Тилилейски.
За останалите провокатори, някои от които напипа и посочи един читател от Великобритания, възможностите са две. Първата е да трия свинщините им.
Втората, да закрия рубриката. Знам, че това е целта на господарите им – да не се създава общност.
Третата, да върна абонамента. Те са стиснати, а началниците им искат фактури и касови бележки.
Четвъртата е да не им обръщаме внимание. За известно време никой от вас, нормалните хора, да не пише в „Агора“.
Петата и последна поне засега, ми се струва, че е отпор – всички да ги ругаят – всекидневно.
На мен ми се струва, че четвъртата е най-правилна. Аз нямам необходимост от похвали. Те ще започнат да пишат с много псевдоними, за да имитират интерес. След известно време и на водещите им старшини – те са толкова ниско, че не са предоставени на офицери, ще дотегне…
Който прочете тези редове, нека даде мнение, но само по предложените мерки. И то в рамките на ден-два. В понеделник, живот и здраве, да решим и да действаме.

Гост
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 00:26

"Предмета, зацапал тази страница", вероятно съм аз. Ами благодаря ви за оценката. Само да ви каже, че дълбоко ме разочаровахте. Помните ли най - тежкия момент са сайта, Януари месец ? Вярвайки във вас, доста помогнах да се събере сумата, необходима за наем на сървъра. Помогнах и на Георги Жеков, когато беше най-тежкия момент , когато се нуждаеше от операция на гърлото. Спокойно Георги Жеков, няма да ми извие гърлото, говорили сме по тези въпроси, той може да изслушва хората. Обещавам повече няма да пиша в този сайт. Независимо от обидата, която ми нанесохте, желая ви успех. Дано Бог ви даде сили в борбата с комунизма.

svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 03:56

ГОСПОДИНЕ БАЙ ПАСКО!
СЪЧУВСТВАМ ТИ ! ВЪПРЕКИ КЪСНИЯ ЧАС(НЯКОИ СМЕ НА РАБОТА ДО КЪСНО)ЩЕ ТИ ПОДАМ,,ДЖОКЕР"КАКТО СЕ КАЗВА.
НЕ САМО ТУК В ,,АГОРА" 10 ЧОВЕКА ПИШАТ КАТО ЕДИН
АМИ СЪЩО АКО ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НА ,,ДИАГНОЗА" СЪЗДАДЕНА ОТ АЛЕКСИ ЩЕ ВИДИШ ЧЕ И ТАМ УЧАСТВА САМО ЕДИН СВЕТОСЛАВ НЯМА НИТО НИКОЛОВА,НИТО ВЕНЦИ,НИТО СВЕТОСЛАВ НОМЕР 2,НИТО ВЛАД,И Т.Н. ОСТАНАЛИТЕ ДО 10
СТРАННО НАЛИ?УЖ СА 10 ПЪК САМО ЕДИН ПИШЕ.ТЕ ТАКА И ГЛАСУВАТ КАТО ЕДИН В АНКЕТАТА,АМА КАК СЕ СЕТИ ЕЙ!
ИНАК ПО ПОВОД НА СНИМКИТЕ ОТ ЛЕТИЩЕТО http://thechive.com/2012/03/08/something-is-rotten-in-the-denver-airport-25-photos/#close ВРЪЗКА КЪМ КОИТО ПУБЛИКУВАХ ,ГОРЕ НАД СНИМКИТЕ В ЛЕВИЯ ЪГЪЛ СЕ МЪДРИ ЧОВЕКЪТ КАЧИЛ ГИ
http://en.gravatar.com/jresig РЕГИСТРИРАЙ СЕ ПИШИ МУ НА БЪЛГАРСКИ И АКО ТИ ОТГОВОРИ(НА БЪЛГАРСКИ) ДА ЗНАЕШ ТВОЯ ЧОВЕК Е...ПОД САМИТЕ СНИМКИ ИМА ОКОЛО 700 КОМЕНТАРА ИЗЧЕТИ ГИ ПОДРОБНО ЗАЩОТО СЪДЪРЖАТ МНОГО ФАКТИ УЛИЧАВАЩИ ЗАПОДОЗРЯНИЯ .ВЪПРОСНИЯТ ЗАПОДОЗРЯН Е ОТГОВАРЯЛ ПОДРОБНО.ЗАЩО СЕ Е ОБРЪСНАЛ ОБАЧЕ НЕ СТАВА ЯСНО...(ВЪВ ФЕЙСБУК Е БРАДЯСАЛ-ХИТРЕЦ А?)
ТИ ДРАГИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЧЕ НЕ СИ ГО ВИДЯЛ ТОВА(НАД СНИМКИТЕ) ПО-РАНО ТО ТАКА СТАНА И С ИМЕЙЛА НА Г-Н ИФАНДИЕВ,АМА КОЛКО КОДОШ ОТНЕСЕ А?
ТО ТИ СИ СИ ВИНОВЕН АКО БЕШЕ ПРОЧЕЛ ПОНЕ ЕДНА ,,ДИАГНОЗА" ЩЕШЕ ДА ВИДИШ ИМЕЙЛА НАЙ ОТДОЛУ.
И ЕДНО БЛАГОДАРЯ НЕ КАЗА ТОГАВА ЧЕ ТИ ПОДСКАЗАХ...АЙДЕ НЕМА НУЖДА...ТИ СЕГА Т'ВА ОТ БЛАГОДАРНОСТ ГО ПРАВИШ!
ТО ПОНЕ ДА БЕШЕ ДЗЯПАЛ В ЕКРАНА НА ТЕЛЕВИЗОРА ИЛИ В ЮТЮБ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ ПОНЕ ДВА ПЪТИ ЗА ПРЕДАВАНЕ СЕ ИЗПИСВА ИМЕЙЛ ЗА ВРЪЗКА...АМА ТИ СИ СИ ВИНОВЕН,И КАК СЕ СЕТИ ДА ПИШЕШ КОМЕНТАР ВЪВ http://www.forumat-bg.com/politika/1275-istinata-e-vse-taka-neudobna181
ДЕСЕТ МЕСЕЦА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА И 9 МЕСЕЦА СИ ЧАКАЛ ДА ТИ СЕ ОТГОВОРИ...!
КАК ТАКА НЕ СИ ЗНАЕЛ ЗА ТОЗИ САЙТ С ТВОЕТО НИВО НА ОСВЕДОМЕНОСТ...
И ХАЙДЕ УСПЕХ С РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ,,ЛЕГИОНИТЕ" ШЕРЛОК!
И ОЩЕ ЕДИН ,,ДЖОКЕР"ЗАД НЕКОИ(2) ОТ НЕЩАТА СТОИ ЧОВЕК РОДЕН В ПЕЩЕРСКА ОКОЛИЯ КАТО ТРЪГНЕШ ОТ СЕЛО КОРОВО МИНАВАШ ПРЕЗ СЕЛО КАМЕНИЦА ТА СЛЕДВАЩОТО СЕЛО ТАМ ТЪРСИ...УСПЕХ!
----
П.С. Г-Н ИФАНДИЕВ АКО РЕШИТЕ ДА ПРАВИТЕ САЙТА ОТНОВО ПЛАТЕН ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА ЗА КОЕТО ВИ СИГНАЛИЗИРАХ ОЩЕ ПРИ СТАРТИРАНЕТО МУ ,ЧЕ ОТ ЧУЖБИНА НЕ МОЖЕМ ДА ПРАЩАМЕ SMS НА КРАТКИЯ НОМЕР,ПРОСТО Е НЕВЪЗМОЖНО.НЯМА ДА ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВЛИЗАМЕ И ЧЕТЕМ ОТ ЧУЖБИНА.

svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 04:10

И ЗАБРАВИХ.ГОСПОДИНЕ БАЙ ПАСКО,НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СИ ВНАСЯШ ЛЕПТАТА РЕДОВНО КАКТО ТЕ ПОСЪВЕТВА ,,VENI" , А ТОЙ ЩО НЕ Е ЗАПОДОЗРЯН...

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 07:34

Според мен наистина сайта трябва да е платен.Не става само с благодаря.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 11:23

Здравейте, venci-vvg, извинете за прямотата, но това , което сте написали в предния си пост е абсолютна глупост. Костов изхвърлил комунистите? При Костов имало полу-комунистическо правителство? Какво сте прочели в този сайт досега, върху какво сте разсъждавали и какво сте разбрали? Как да Ви го кажа простичко? Никога, никога след 1944г. не сме имали други правителства, освен комунистически- независимо от имената и цветовете им.Това не сте разбрали, а бързате да се обиждате и разочаровате. А за съпоставката Костов - г-н Жеков - просто нямам думи! Дано Бог Ви помогне да проумеете истината. И не се сърдете на думите ми - добронамерени са, независимо как ще ги приемете.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 14:03

Здравейте, г-н Ифандиев, връщането на абонамента, мисля няма да спре окончателно слугите на дявола. Все някой ще жертва един SMS.Пък и така печелят мобилните оператори. Много по-важно е това, на което обръща внимание Svetoslav7474. Българите в чужбина не трябва да бъдат лишавани от достъп до сайта. Мисля,че четвъртият вариант е най- удачен. Няма да пишем известно време в "Агора". Нека разговарят сами със себе си. А да ги ругаем, разбира се, че можем, но и това им е много/ все пак е някакво внимание/, а ми се струва и че ги радва. Разбира се, може да се комбинира и с триене когато се налага.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 14:24

Пропуснах нещо- ясно е , че с абонамент остава нещо и за сайта, но като сума не е кой знае какво. По- добре е да сме по-активни и повече хора по сегашната система на доброволни дарения.

Nemogadase-
spra:)
Новак
Публикации: 5
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 18:20

Този сайт още от началото си е създаден така, че на истински желаещите да бъдат полезни с нещо технически им се пречи!!! За бивши, бъдещи и кандидат - псевдо - агенти портата е широко отворена и дава всякакви възможности за всяване разкол, недоверие и параноя сред участниците! Г-н Ифандиев, възможността за неограничен брой псевдоними на потребителите я споменавате, но не се спирате на вредата от това и опастностите които крие. Решението било, известно време нормалните да не пишат. Това е като да те нападнат зли кучета, а ти първо да си почиваш и след това да се защитаваш. На какво ще заприлича този форум след, като ги оставите да се намърсуват? На някогашната антиклеветническа лига ли?

Случайно ли развитието на проектите Ви поема все такъв ход или сам го искате г-не Ифандиев?

Някъде бяхте казал, че не смогвате с всичко да се справите. Очевадно е! Ако позволите едно скромно шесто предложение към Вашите пет по горе:

Изгответе правила за ползване на форума и си изберете модератори, които стриктно да следят за спазването им!
Ако не се лъжа целта на форума е дискусия сред участващите и размяна на мнения чрез справедлив диалог в който твърденията са основани на базата на аргументирани факти и подобаващи примери. Необиосновани лични нападки или каруцарски език са свин6тини и не се толерират!
Нататък продължете сам. Аз нямам дар слово за това!

С уважение към всички нормални*!

P.P Все още не мога твърдо да ги позная!

Image

Nemogadase-
spra:)
Новак
Публикации: 5
Пост Отговор на : Благодаря на Г.Ифандиев
на: July 27, 2012, 18:25

Редактиране на мнения след поява на нов отговор в темата трябва технически да не се допуска!!

Това мнение и предишното са от друг потребител и не принадлежат на потребител Николова!!!

Image

Страници: Първо << 4 5 6 [7] 8 9 10 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.102 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...