Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 3 4 [5] 6
Автор Заглавие:Докато умуваме други протестират.
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 608
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 21, 2012, 13:36

Костовистче, твоят случай не е за тук, а за д-р Николай Михайлов, макар че е природно тъп. Ако не беше, нямаше да съосновава ДСБ. Но все пак той е и вярващ. Понеже става дума за душата ти, само лечебница за душевноболни може да ти помогне. Когато излезеш от цикъл, го потърси. Удари едно коляно пред него (ако изобщо имаш такива органи - едва ли си човешко същество), белким те вземе на лечение в Карлуковската психиатрия, която е лудница с традиции. Иначе никой не мрази Костов. Хората го презират. Кой ще се занимава с такъм продажен боклук? Янко Янков, Николай Колев-Босия, Иван Ценов и Ренета Инджова ли го сатанизират? Господи, колко мъка има по земята. Върви при д-р Михайлов. Може и да помогне, знаеш ли. Някои печелят от тотото...

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 21, 2012, 20:49

Цитат от на June 21, 2012, 15:06
Доктор Михайлов е могъщ разум и вярващ християнин.Менелаевич,ти си само могъщо тъп.Тебе и лудница с традиции не може да те спаси.Неспасяем си.Що се отнася до Янко Янков,Инджова то те са доказателство,че психиатрично болните си имат държава.Дали го мразят или презират на Костов му е все тая.Важни са реформите.Ти не можеш да ги оцениш,защото си височайшо некадърен и търсиш оправдание за окаяният ти комуноиден животец.

Костов съсипа надеждите на хората, но защото го е искал, а понеже така са му наредили. Ясно е, че не може да го осъзнаеш, просто толкова са ти "възможностите".

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 21, 2012, 23:14

Алеле, г-не Ифандиев, ама тук съвсем сте мухлясали вече?!?Пак ли лигавите мършата на Гаргамел мангала??!Как е възможно това??!

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 27, 2012, 17:06

Как пък се извъдиха такива с "могъщ разум" и вярващи християни.Къде бяха преди 10.10.89?Протестираха ли?поне опитваха ли да изразят някакъв протест?Не живееха си безгрижно под сянката на социализма.Чакаха си заплатките и бяха доволни.Недоволните работеха като интернирани,излежаваха по точни отработваха си присъдите по затворите.Много бързо забравихте какво е било а и липсата на точна и вярна информация явно е изкривила представите за миналото.То не е далечно а още го помним.Системата смачкваше непокорните.Тези които не издържаха започнаха да им служат.Служат и до днес а служат и децата им.Ще ги видите в челните редици на всяка партия по екраните и вестниците.Те ще ни спасяват.Тях ще избирате защото аз не ходя на избори от 1990 г.

vlad
Новак
Публикации: 18
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 27, 2012, 19:12

към всички които разбират от икономика
и знаят кой и как ще ни изкара от кризата
и пишат тук в агората
подпомгнете сайта
зада продължавате да ни доказвате своята експертност
то къде ще пишете ако се закрие сайта
не мислиш ли за себе си

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 27, 2012, 22:34

Не помня името на човека който го написа но запомних следното:"Ако изборите можеше да променят нещо,политиците ни веднага биха ги забранили".Мисля,че човека е много прав.На нас като народ май че ни е късно да ни спасява някой.Помните ли призива:"Кой не скача е червен"?Наскачахме се и посиняхме от скачане.Резултата е,че докато скачахме,политиците ни-всички предложени от някой неизвестен за широката публика,направиха бели пари за черни дни.Сега и за протестите започнаха да се прилепват част от старите муцуни.Вярвате ли им?Аз не.Няма нищо което да е станало в политическия живот на тази територия,което да не е предварително планирано и подготвено дълго преди да се случи.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 608
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 28, 2012, 01:10

Здравейте. Това е място, свободно от комунизъм. Затова от сега нататък всеки опит за болшевишка пропаганда, обиди, клевети, възхвала на комунисти, ченгета и техните подставени лица, ще бъдат изтривани. Близо 70 години четем и слушаме само тях. Тук нямат място.
Да бъде обиден мъченик като Янко Янков е престъпление. Мърсуването в тази медия, прокостовистката милиционер-комунистическа агитация - също.
Сентенцията "Ако гласуването можеше да промени нещо, щяха да го препахнат" ("If Voting Changed Anything They'd Abolish It") е заглавие на книга та бившия рондонски кмет Кен Ливингстън от 1987 г. На отминалите преди два месеца общински избори той загуби с нищожна разлика от Борис Джонсън.
Споменавам това във връзка с "мозъка" д-р Михайлов. Още през 1990-1991 г. нормалните и, мислещите хора бяха наясно с това кой е другарят Иван Костов. Заради това, че извади истината за кандидат-члена на БКП, реформиста на партията-майка, агента на ГРУ на Съветската армия, прекия наследник на Луканов, Иван Ценов беше изгонен от Координационния съвет на СДС. Когато някои скачаха и крещяха "Кой не скача е червен", аз бях наясно с наставленията, които Николай Добрев спускаше на Костов. Това започна още през декември 1995 г. Излишно е да продължавам с подробности, които само не могат да достигнат до съзнаниео само на кръгъл идиот или на провокатор. През 2004 година, когато и уличните кучета знаеха кой е драгалевският компартиен циганин, "мозъкът" Николай Михайлов, неуспял психиатър, тръгна са се отърква о кълката на Гаргамел и да учредява партийката му. Което издава, че не само не е "мозък", а или е тъп, или е имал задача.
Фактът, че продължават да го разкарват из телевизиите и печатните медии, показва - второто.
От тук насетне не се учудвайте, ако тозо сбъркан, зле произведен и грозно опакован предмет "kostovistcheto", бива изтривано на часа. Вече имам данните на компютър, който ползва. Не обичам разправите чрез милицията и съда, защото вече 22 години съм тяхна жертва. Жоро Жеков настоява, че трябва да подам жалба срещу него. Юристи ме съветват същото. Все още мисля. Но ви моля, не влизайте в стила на идиота - нали нямате съмнение, че и това е висока оценка за тази вещ. Защото мнения с подобедн дух и лексика ще бъдат изтривани, независимо кой е авторът им.
Сега заличавам сбърканяка. Надявам се да прояви разум и да не ме доядоса с кухите си болшевишки брътвежи.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 608
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 28, 2012, 01:15

Извинете за грешките, но пиша почти на тъмно (не виждам клавишите), пък и е късно...
Очаквайте новата публикация по-късно днес - с чудесен видеооткъс.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 28, 2012, 09:17

Точно така, г-н Ифандиев, трийте зловонията на зомбирания идиот. Защото настървението и злобата с които пише, понякога събуждат най- низките ни инстинкти и падаме до неговото ниво.

youry
Pro
Публикации: 258
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 28, 2012, 10:03

И аз така мисля, че няма място за такива бетонени глави в този сайт. Занимаваха ни с глупостите си и лъжите си доста години, поради което не четях вестници, след 1990 като мислех че нещо се е променило започнах да чета, но скоро разбрах, че всичко си е същото и "журналисти" които пишеха глупости като това ,че певеца на Queen не може да пее и свири с два пръста на пиано (това е малък пример само) все още пишат и продължават и днес да пишат, се отказах отново. Те не са от нашият свят, от нашата България. Имат си телевизия, да си я гледат, имат си радио да си го слушат, имат си артисти, певци, музиканти да им пляскат, имат си журналисти да си ги четат. Тук нямат работа, както нас ни прогониха от родината ни и тероризират тези които са останали там и могат и мислят. Така ги трий от тази медия г-н Инфандиев, те са заразени.

Страници: 1 2 3 4 [5] 6
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.094 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...