Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6
Автор Заглавие:Докато умуваме други протестират.
GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 19, 2012, 10:23

Много сте прав г-н Лазаров.Свободен е този който има работа и то собствена а не държавна.Така разбирам аз свободата да кажеш това което мислиш.Синовете ми са големи и работят самостоятелно.По важното обаче е че не гледат новини по българските телевизии,единия въобще не желае да има телевизор.Това е свободата за него.Информира се само в интернет.Инересуват ги Алекс Джоунс,Аарон Русо.От тях и от г- Ифандиев научих тези имена.Винаги е имало и чисти помисли и намерения и винаги някой се е възползвал от тях.Важното е да не вярваме сляпо.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 19, 2012, 19:30

И аз се вбесявам понякога от безочието на "всезнаещите" пишман политолози. Но в случая Дайнов доказва убедително, че макар да са усвоили западната реторика, понякога не могат да надскочат себе си. Направи ли ви впечатление как завършва литературното му творение?- " Чака ни нов преход и имаме работа да вършим. И си е истински подарък от самия Господ, че тази работа сама по себе си е възвишаваща и красива" Не ви ли напомня на високопарна реч от митинг или соц.събрание? Само че тогава за тях Господ не съществуваше. А как ви звучи обещанието за нов преход? Под този лозунг ли ще ни довършат? Спомням си за думите на Серафим Стойков- бивш шеф на архива на ДС- " Вие трябва да сте много внимателни, когато говорите с такива като мен. Ние- бившите членове на БКП и ДС, сме увредени хора. Едно мислим, друго говорим и трето и четвърто вършим. Ние сме изключително опасни. За нас лъжата е водещото"

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 19, 2012, 19:40

А що се отнася до независимостта и свободата на работещия за себе си - беше! Това беше в първите години. Много бързо се усетиха и ни видяха сметката. Може да е още валидно в белите държави, но не и в България. Независимите хора са опасни за тях. Не им трябва средна класа. Изпитах го на гърба си.

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 19, 2012, 22:38

Преди 10.10.89 всеки от нас е бил проучван и докладван.Това е истина и тя наистина боли когато се казва.Не е възможно да постъпиш на работа в МНО и МВР ако имаш "черна точка" в биографията си.Такива точки бяхародител или дядо съдени от народен съд,кулаци,фабриканти,буржоа.Как Ви се струва дадото на Б.Б.да е убит в концлагер а той горкият станал само пожарникар.За това най много го е било яд на комунистите.такава наглост и дебелоочие просто скоро не бях чувал.Такива като него са най търсени от тези които управляват опита ни за държава.Техните имена няма да научим и техните лица няма да видим.Винаги ми е било интересно да научавам кой е предлагал всеки от "известните" ни политици.А този който е предлагал от кого е предложен?.Като видя или чуя накой от политиците ни просто знам вече чий роднина е.Няма случайни работи и никой не разчита на случайност и спонтанност на народа.Трябва наистина да си много сляп и ограничен за да не видиш от къде идва всичко.Как така в арабските страни изведнъж всички скочиха?Как се прави революция без пари?Не става.Само чисти помисли и честни намерения не стигат за протести и революции.Трябва и някой да плати тук там и ще стане работата.Все още считам,че това е отвличане на вниманието на народа ни от много по важни проблеми.Най важният е че българите изчезват като народ.След 15-20 години децата ни ще си търсят правата като етническо малцинство в родината си.Ако останат тук.

wildcat
Начинаещ
Публикации: 42
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 20, 2012, 02:24

Как ще стане тази декомунизация? След като според вас, всеки който има някакъв съществен за управлението на държавата пост е син или дъщеря на комунисти, или има подписана декларация за сътрудничество на ДС. А тези деца, които са били верни на възгледите на родителите си антикомунисти, са подтискани, спъвани да получат образованиет и се намират на най-ниските нива в социалната стълбица? Не е ли по-добре да се гледа какви добродетели притежава даден човек- дали е честен, справедлив, способен, упорит, трудолюбив, скромен, патриот и т.н.
Който и да е организирал протестите, аз с цялото си сърце подкрепям исканията, защото трябва да се спре ограбването на всички нас. Тези поправки на закона, дават възможност да се облагодетелства Цеко Минев и дружина на наш гръб, да се застрояват горски площи, а всъщност ще си се водят гора 🙂 Не искам Витоша да стане Банско.
Болшинствато са участвали в протеста, защото им е дошло го гуша от мърсотията съществуваща на всякъде у нас-във властта, общините, медиите, образованието, спорт, изкустово и т н . Ако са тръгнали след неправилните хора то е заради бездействието на другите (антикомунистите, които само говорят а нищо не предприемат). И според мен не са нужни никакви средства,повечето от участниците сами си правят трансперантите, листовки се раздават печатани на принтер, организират се по интернет.
Към svetoslav7474: писането с главни букви е равно на крещене.

wildcat
Начинаещ
Публикации: 42
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 20, 2012, 02:28

http://e-vestnik.bg/13507/tseko-minev-i-gerb-varnaha-sofiya-50-godini-nazad-vitosha-e-nedostapna/

wildcat
Начинаещ
Публикации: 42
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 20, 2012, 04:33

Никога не съм членувала, нито пък родителите ми в някаква партия. Ненавиждам БКП и всичките и отрочета. Според мен партиите са безсмислени, както дясно и ляво.

boris_an
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 20, 2012, 07:30

По нищо не си личи това, което твърдите wildcat.
За мен всяка жена е потенциален комунист!
Затова трябва да се забрани гласуването на жени за каквито и да е избори!

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 20, 2012, 09:24

Аз пък мисля, че с протести нищо съществено не може да се постигне. Само козметични промени.Ако те можеха да засегнат сериозно интересите на червената клика- биха ги забранили. А така се поддържа илюзията, че имаме права и свобода. Не ги подценявайте, wildcat. ЗЛОТО! трябва да се изкорени.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Докато умуваме други протестират.
на: June 20, 2012, 09:48

Що се отнася до жените, спомнете си свидетелството на А. Русо- кой е спонсорирал феминистките движения и с каква цел.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.082 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...