Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Планът „ Ран-ът "
ijwy
Новак
Публикации: 1
Пост Планът „ Ран-ът "
на: June 4, 2012, 22:58

Добър вечер ! От доста време просто следях мненията и статиите на потребители и на г-н Ифандиев , но днес (04.06.2012г.) от 21:50 по БНТ се излъчи рубриката „Кадър" , където темата бе "Ран - Ът" - преходът по план" . Очаквах точно обратната реакция на хората участващи във филма , но уви... Ако темата се окаже интересна за личностите тук , се надявам всеки да добави лично мнение или факти по въпроса. Нямал съм възможността да водя съзнателен живот по времето , когато нещата са били в „действие" и се надявам да се споделят различни мнения . Когато се качи видео от рубриката ще го постна като линк.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Планът „ Ран-ът "
на: June 5, 2012, 08:52

Случайно попаднах на това предаване/ рядко гледам TV /, пък и не го хванах в началото,нито го догледах. Чиста манипулация - както винаги много лъжи плюс малко истина. Напоследък се заговори за въпросния план, та явно трябваше да се отговори на обществения интерес с " правилната" интерпретация. Отрекоха, че има секретна част към него, какво друго да очакваме?

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Планът „ Ран-ът "
на: June 5, 2012, 10:09

Ijwy, напишете в Гугъл -"Планът Ран- Ът- програмата за разорение на България" и се наслаждавайте. " Приятно" четене. Във в. Шоу бр. 27 м.юли 2005 г. има интервю с г-н Ифандиев на тази тема.

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.056 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...