Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 3 4 5 [6] 7 8 9
Автор Заглавие:Откъде да започнем промяната?
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 11, 2012, 18:48

Здравейте. Предлагам ви отговора на Иван Занев: "Бог заради такива дразнители цял потоп е направил, вие за едни постинги..." Може би е прав. По-добре е хората да виждат какви сатанисти обитават пространството край тях. Вие смятате ли, че този предмет, който се подписва с "kostovistcheto" е човешко същество? Разбира се, че не е. Вещ, робот. Съжалявам, че някои от вас се връзват и смятат, че този парцал изнася факти.
Така се случи в живота ми, че познавам всички, както често се шегувам. Не Костов, а Стефан Софиянски свали курса на долара от 3200 неденоминирани лева на около 1500. Седмица преди това Венци "Коня" димитров, агент на ДС и един от резидентите на Костов (водил го е, донасял е за неговата дейност като агент) "прогнозира" това по телевизията. Всичко това стана буквално пред погледа ми. За една нощ няколко хиляди момчета и момичета, избрани от БКП и ДС, за пореден път станаха милионари в зелено.
Схемата беше елментарна. Дадоха им кредити. Някои от тях имаха натрупани пари от престъпна дейност. Те купиха долари по курс около 1500 лева за долар. Когато щатската валута надмина 3000 лева, продадоха доларите. Когато не Софиянски, а силите зад всички тях, свалиха курса до 1500 лева. Пак купиха долари...
Топчето от кал, което по поръчка от съответното място трови тази МОЯ - подчертавам - МОЯ медия, няма как да знае тези неща. То няма и мозък. Гинко Пружинко - плямпа и пише - напълно неграмотно, каквото му наредят.
Да повярвате, че някой от тези нищожества, за които иде реч, може да измисли каквото и да е, да вземе решение, да свърши полезно нещо, означава: вие сте същите като "kostovistcheto" и като онези от село Бисер, за които в предаването ми говориха Босия и Янко. Просто сте сгрешили медията.
Не се съмнявайте, че въпреки принципите ми, изтичат последните часове на присъствието на изрода тук.
Само за сведение на онези няколко стотин нормални и почтени хора, които четат публикациите ми. Докато ние, заблудените мераклии викахме "Долу БКП", още през 1990 г. Петър Гогов разработва програма за прибиране на парите на номенклатурата. Обаче отвсякъде ви залива червената помия, тиражирана от ченгесарските изроди, облечени в човешки образ. Винаги съм се чудил как Господ ги търпи на земята. Накрая Той ми дава отговора. Няма да изреждам съдбата на всички. Достатъчно е да спомена онова, което сполетя Тодор Живков, Тано Цолов, Желю Желев, Филип Боков, офицера Енчев...
Моя груба грешка е, че не се научих да управлявам изцяло собствения си сайт. Скоро това ще бъде факт.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 11, 2012, 19:16

Към kostovistcheto

1. Вампирът пие кръвта на жертвите - Комунистът пие кръвта на работническата класа.

2. Вампирът бяга от вярата в Бог - Комунистът преследва вярата в Бог.

3. Вампирите не могат да пресичат течаща вода - Комунистите не знаят какво е течаща вода.

4. Вампирите не понасят чесън - Чесънът не понася комунистите.

5. Вампирите оживяват в нощта - Комунистите оживяват във властта.

6. Вампирът има нужда от покана, за да влезне в къщата на жертвата - Комунистът има нужда от бюлетина, за да влезне във всички къщи на жертвите едновременно.

7. Вампирът умира от дървен кол в сърцето - Комунистът няма сърце и не умира от това.

8. Вампирът умира, ако му отсечеш главата - Комунистът не е сигурно, че е мъртъв, ако главата му не е поне на три крачки от тялото.

9. Вампирът може да възкръсне от една капка кръв - Комунистът може да възкръсне от една капка трудова пот или една искрица доверие.

10. Вампирът никога не е напълно умрял - Комунистът никога не е напълно жив.

Има три несъвместими (в един човек) и взаимно изключващи се човешки качества: "честен", "умен" и "комунист". Винаги са по две и изключват третото. Ако си честен и умен - не си комунист; ако си честен и комунист - не си умен и ако си умен комунист - няма начин да си честен.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 11, 2012, 20:11

Към kostovistcheto,

другарю-вампир, престани да пишеш глупости срещу Адаша. Иван Костов е комунистически престъпник, който досъсипа държавата, защото така са му наредили неговите господари и затова трябва да лежи в затвора, а ти ще му ходиш на свиждане заедно с червеното еЛенче хванати ръка за ръка. Сега си изпий хапчетата и марш от форума.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 11, 2012, 20:15

Цитат от kostovistcheto на May 11, 2012, 12:06
Ех,Георгий Менелаевич,чедо от сталинската епоха и син на дърт клошарин -циганин от Гърция.Мислех,че си умрял от глад и мизерия,а ето още мърдаш.Тежките поражения върху лабилната ти психика са вследствие на завист към Костов.Завиждат му всички,които говорят срещу него,а и не ги е срам от това.Завиждат му за качествата и способностите,които притежава и успехите му начело на държавата.Ти вместо да отидеш да сереш и пикаеш върху гроба на дъртия Менелай,заради това,че е направил такъв слаб човешки резултат като тебе,имаш безочието да обиждаш Костов.Той ли ти е виновен,че не можеш да си изкараш прехраната?Той ли ти е виновен,че си генетично увреден?Гогов и Янков са ги пребивали и затова са с психиатрични отклонения.Тебе никой не те е пребивал,а си по побъркан и от тях.Това,че знаели езици прави ли ги по-малко луди?Името Менелай означава предводител на 1000 гръцко мангалски травестита.Сега отново ще изложа няколко факта за управлението на Костов,а нека хората преценят:Костов заварва 300% месечна инфлация,смъква я на 0,2%.Заварва 3000лева за един долар,прави така,че 1 долар в края на неговото управление да е 2 лева.Заварва 200 милиона долара валутен резерв,увеличава ги на 3,7 милиарда долара през 2001г.Ниво на безработица 30% през 1996г,смъква я на 10% през 2001г.Средна заплата 12 долара през 1996,увеличава я на 125 долара 2001г.Гръцко циганче не е зле,нали.Костов е като Меси във футбола,както се вижда от данните.Ще те изпитвам върху тези данни като ти завирам грозната чутурка в дупката на някой градски кенеф.Имай късмета да не си ги научил.

Само, че Меси е футболист с нисък морал, затова го сравняваш с етническия сънародник на Цветелин Кънчев, другаря Костов, който всяка вечер се отърква с партийна секретарка, кърваво червена като семафор. Колкото до "статистиката", която си сложил най-жалкото е, че си вярваш.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 11, 2012, 23:02

Към kostovistcheto,

Елена Костова е била партийна секретарка и ако има келепир отново ще стане. Колкото до данните, не мога да ти вярвам, защото ти лъжеш като стар съветски учебник по истEрия. Ти си просто един вампир-провокатор. Възможно е да си нагаждач или пък да зад твоя профил да се крие костовия джобен генерал Славчо Христов. Много го издигаш този другар с по-тъмен цвят на кожата, това не е хубаво първо за теб, че си правиш кумири, а и сетне за другите форумни колеги, които не са длъжни да ти четат небивалиците.

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 12, 2012, 10:18

Ще се съглася с Вас ако наистина излезете с името си.В противен случай явно се срамувате от него.А за професионализма на Атанасов мога да споря.Просто съм запознат с материята дори и малко да е е повече от колкото Вие.И все пак темата е друга.Промяната.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 12, 2012, 12:10

Следа като темата е "Откъде да започнем промяната" , трябва да започнем от самите нас. Според мен наистина имаме сили да вземем нещата в наши ръце, но трябва да сме единни. Аз като зрител и почитател от прототипа на "Диагноза" - "Между редовете" по скат (не го пишете с главни букви, защото тези ченгета махнаха най-хубавите предавания заедно с "Безкомпромисно") помня, че Адаша предложи да започнем да се обединяваме, като започнем от малките неща. Спомяте ли си, за призивите му да не се купува киселото мляко "Данон" и сетне да спрем да гледаме телевизия. Ето това са дребните неща, които на практика могат да се окажат много съществени. В ЮАР по същият начин негрите спряха да влизат в магазините на белите и по-този начин чрез бойкот постигнаха много. Ако всички сме единни в малките неща, наистина смятам, че по-късно може да постигнем нещо голямо и България не е най-тъжното място за живот.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 12, 2012, 12:39

Няма да се гласува за Иван Костов. Аз не разрешавам.

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 12, 2012, 21:13

Костов,просто си направи своя тема и аз ще ти дам примерно заглавие:"Какво направих за просперитета на България".Изложи мнението си и се опитай да ни убедиш,че това е единственият и правилен път за нас като хора и граждани.Злобата и фанатизма никога не е помагал на когото и да е.Аргументите не са само цифри и статистика.Както знаем най точната наука е статистиката.За колкото си платиш,толкова и ще получиш.Разбери че живота е цветен а не черно-бял.Има място под слънцето за всеки-дори и за фанатиците.

Veni
Pro
Публикации: 107
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 13, 2012, 03:28

Цитат от kostovistcheto на May 12, 2012, 12:37
Също когато гръцките мангали като Менелаевич бъдат скопени,за да не се размножават.Донев,името ми е Валентин Костов.

Защо толкова злоба и най-долен цинизъм? Какво ви е виновен Ифандиев на вас лично? Той ли е поканил комунистите в България? Той ли им е служил и им се е подмазвал? Той ли има фирми, секретарки и беемвета сега? Той ли прави контрабанда, пише доноси, печели предопределени търгове и източва държавата? Той ли членува в ложи и клубове за богоизбрани? Той ли е докарал народа до полуживотинско съществуване, подправено с азис, бигбрадър и ракия цар-киро?
Иван Костов беше на власт все пак, нали? Да не би Ифандиев да осуети изкачването на вашия любимец? Да не би да ви забрани да гласувате за него и да изказвате мнението си тук? Почна да ви трие - кога? - когато минахте всякакви граници, нали?
Разберете ме правилно - не идеализирам никого, защото никой не е съвършен, но господин Ифандиев е един от малкото хора в България, които имат представа какво се случва и защо, и от още по-малкото, които поне СЕ ОПИТВАТ ДА ПРАВЯТ НЕЩО по това! А какво правите вие, освен да ни пробутвате един човек, който, по собствените ви думи, никога повече няма да дойде на власт и да отправяте закани за саморазправа към онези, които не споделят вижданията ви?

Страници: Първо << 3 4 5 [6] 7 8 9
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.095 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...