Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6 >> Последно
Автор Заглавие:Откъде да започнем промяната?
Гост
Новак
Публикации: 24
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 29, 2012, 22:36

Кажи си точният адрес в Карлово и аз ще дойда за теб.

svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 29, 2012, 23:29

Cuando de vista te pierdo, si te vi ya no me acuerdo.

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 30, 2012, 03:24

Цитат от kostovistcheto на April 29, 2012, 22:36
Кажи си точният адрес в Карлово и аз ще дойда за теб.

Я си кажи ти името и адреса, аз да дойда, то се е видяло,че си мърша и страхливец, ми поне да отърва майка ти, от една еврейска ненужна никому подлога.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 30, 2012, 10:36

Момчета, не му обръщайте внимание.Не виждате ли, че душата му е отровена от безсилна злоба и
омраза. Само мърси сайта.

Гост
Новак
Публикации: 24
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 30, 2012, 15:34

Валентин Костов се казвам.Град Варна,улица 27 юли номер 15.Хаиде комуноидна свиньо ела да ти прережа гръкляна.Кога ще дойдеш?Не се страхувай само ще скачам с двата си крака върху уродливата ти чутура.

sparki
Новак
Публикации: 3
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 30, 2012, 18:05

kostovistcheto На този адрес се намира пункт на Еврофутбол.Може да се предположи че и името с което се представаш е истинско колкото адреса

Гост
Новак
Публикации: 24
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 30, 2012, 18:51

Над пункта живея бе,тъпанар.

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 2, 2012, 01:26

Цитат от kostovistcheto на April 30, 2012, 18:51
Над пункта живея бе,тъпанар.

Слагай си наколенките, на 12 май ще чистем боклука....

Veni
Pro
Публикации: 107
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 2, 2012, 02:21

Здравейте Тодоринов,

Предполагам че повечето хора, узнавайки за съществуването и дейността на така нареченото от вас "братство", си задават въпроса какво може да се направи?

Вие вмъквате също "ако някой от нас има власт". Относно така поставеното питане - ами, на мен ми се струва, че към настоящия момент, всеки който притежава някаква що годе забележима и влиятелна властова позиция, няма начин да не принадлежи изначално към тази социална структура.
Тази структура съществува поне от два века, а може би и повече, и за толкова дълго време си е извоювала много голямо свободно пространство, допускала е грешки, учила се е от тях и е натрупала безценен опит. Нима вие наистина смятате, че до властта може да бъде допуснат човек, който не е детайлно проверен от определени структури? На мен, погледнато чисто прагматично, това ми се вижда във висша степен невероятно да се случи. Следователно въпросът ви е невъзможен, а значи не може да му се търси и отговор.

Ако говорим пък по принцип, без условия като "някой от нас" и т. нат., тогава може малко да се пофантазира, но не особено много. Представете си, че някой тръгне да мисли как да се противопостави на "братството" - с какво ще се сблъска? Ами ще се изправи на практика срещу целия цивилизован свят, защото структурата му го е обхванала отвсякъде. Значи 1+ човек срещу всички останали. Добре, но колко са тези "+" тогава, че да имаме някаква представа за съотношенията на силите? Господин Ифандиев в една от скорошните си статии казва, че говори за около половин процент от българите - толкова го разбират. Аз не бих спорил с него, но според мен процентът е много по-нищожен. По какво съдя ли? Ами съдя по познатите си. Аз познавам няколко стотици хора - като всеки друг човек. От тях знаете ли колко се интересуват от тези неща? Двама, най-много трима и то със зор. Но знаете ли колко от тия трима, не само се интересуват, но и вникват за какво изобщо става въпрос? Един.
Какво излиза в крайна сметка? Че шепа хора се изправят срещу света. И според вас, какви качества трябва да притежават тея единици, от какво трябва да са направени, за да имат някакъв, поне минимален шанс срещу тази чудовищна, разпростряла се навсякъде, укрепена, решителна, интелигентна и безмилостна власт? Хм......

Не, нямам отговор какво да се прави, нито имам представа къде или кога ще се появят нужните хора, които знаят и могат. Единственото, което виждам като възможност, е това, което прави господин Ифандиев. Той образова хората. Той е яхнал медиите, за да може истина да достигне до максимален брой човеци. Някога "братството" може би също е започнало с една шепа, способни да служат на неговата идея. Благодарение на гласа на искрени и способни личности като уважавания от мен водещ един ден ще се намерят и такива, които не само да са в опозиция, но и да променят колелото на историята. Колко време ли? Ами, ако трябва да бъда оптимистичен, не вярвам нещо да се случи в рамките на това и следващото поколение. На братството, както казах, са му трябвали векове за да стигне дотук.
И така, можем не само да уважаваме хора като господин Ифандиев, но и да го подкрепяме. Той, без съмнение, плаща тежка цена, за да може всичко това да стигне до нас.

Накрая не мога да не спомена и нашумелия участник във форума - костовистчето. Господа, дайте да не го обиждаме и да не му скачаме. Не искаме ли по-интелигентни и достойни хора да ни посещават? Какво ще си помислят тези хора, които влязат и видят да се леят псувни? Затова нека, който може, да му отговаря по същество. Аз, например, ако знаех за Плама, щях да отговоря, но не съм компетентен по тоя въпрос.

Желая здраве на всички, и на вас включително, господин Костов, ако това е истинската ви фамилия, което е напълно възможно! Историята знае не един и два примера, в които най-върлите противници на някоя личност или идея в последствие се превръщат в най-големите и последователи!

Симео-
н-
Тодор-
инов
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: May 2, 2012, 11:06

Здравейте,
Изглежда, че посещавайки този сайт утоляваме жаждата си за истина, тъй като сме разумни не вярваме на всичко казано и написано.
Липсва ми онова усещане за вярата, което имах преди г-н Ифандиев. Ако преди да съм го чул, само съм Ги подозирал, сега вече мога и да доказвам измамите Им.
Трябва да изкореним сегашната църква, да я направим част от държавата.
Правилно е, че нашите молитви нямат нужда от посредници.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.107 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...