Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 [2] 3 4 5 >> Последно
Автор Заглавие:Откъде да започнем промяната?
GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 25, 2012, 20:22

При Костов имаше мнозинство и в парламент и в изпълнителна власт.Но пък нямаше воля дя се премахне веднъж завинаги зависимостта от миналите години.След като е антикомунист този Костов защо не предложи бившият комунистически режим да бъде приет като престъпен?Защо не направи всичко което е необходимо за да скъса с бившата ДС?Къде е закона за лустрация на.Та нали при неговото управление се извърши приватизация на най големите промишлени предприятия и то в посока Русия.Пропуснах да спомена и факта че управлението на Костов е за Гинес с фалирането на рафинерия "Плама" в Плевен.Това е единствената в света фалирала петролна рафинерия.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 26, 2012, 12:19

Костов не е антикомунист. Той е назначен за такъв в СДС. От Луканов, и задграничните господари. Честни българи, патриоти не бяха допускани до властта. Затова опустошиха страната и душите ни. Винаги са били нечии слуги , само не и на народа си.

Гост
Новак
Публикации: 24
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 26, 2012, 14:38

Донев,това което си написал е такава профанизация,която не може да издържи и на най елементарния анализ."Плама" Плевен е приватизирана през 1996г от правителството на Жан Виденов.Беше продадена на "Топенерджи",доколкото си спомням.По отношение на това,че Нефтохим е продадена на руската Лукойл мога да кажа,че бургаската рафинерия имаше огромни дългове,които тежаха на българската икономика.За голямо съжаление фирмата "Шел" се отказа да купи "Нефтохим".Единствено "Лукойл" се съгласи да купи предприятието,да покрие дълговете,да го модернизира.През 2000г беше приет закон,който провъзгласи комунистическият режим за престъпен.Лустрационните текстове бяха отменени от Конституционния съд.Така закона беше приет без да има лустрационна сила и следствие.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 26, 2012, 17:12

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
Здравейте и как сте?
Благодаря за вниманието и ласкавите отзиви на повечето от вас. Моля ви, не обръщайте внимание на неуки провокаторчета като „kostovistcheto”. Както смята Босия, те за едната паница леща се трудят... Тези деца на милиционерсоциализЪма не са в състояние да надскочат боя на предците си – „социалистически селяни“ (уточнил съм значението на израза) с чела, по които не могат да се разминат две мравки. „Плама“ – Плевен беше приватизирана през юни 2007 г., месец след като другарят цигански Командир стана министър-предсезател. Това полуграмотно дьонме се заяждаше с мен за дълговете на БГА „Балкан“. Настояваше, че те възлизали на повече от 15 милиарда лева, без горкото да проумее, че става дума зе неденоминирани пари или за 15 милиона сегашни. БКП и ДС ги пуска из интернет, за да дразнят хората. Кажете ми кой нормален човек, с достойно потекло, с ум и достойнство може да брани едно от най-вредните подставени лица на Москва у нас? На мъртвите стана ясно, че мъжлето на Мъжкото Ленче, партийна секретарка, съсипала не една и две съдби, е огромно зло. Така, както с мълчанието прогонихте „червения в червата“ Васил Василев, както сам се представяше, така като не му обръщате внимание ще откажете и пишман костовистчето. Добре знаете: светът ще загине, идиотите не. Докоснете ли екскремент, непременно ще се изцапате. Затова по-добре не го закачайте.

Гост
Новак
Публикации: 24
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 26, 2012, 18:47

Долно некадърно комунистическо нищожество,дълговете на "Балкан"бяха 130 МИЛИОНА ДОЛАРА.Разбираш ли чедо на сталинизма?Пак ще го напиша-130 МИЛИОНА ДОЛАРА.Пиша ти го в ДОЛАРИ.Какво ти е виновен Костов,че си бездарен некадърник и не можеш да изкараш два лева.Травматизиран бездарнико,тресе те някаква глобална параноя,бездънно недоверие,злост проектирана върху Вселената.Превъплъщение на сатаната си.Нямам роднини комунисти,нито някой ми плаща да пиша,където и да е.Долна комунистическа лъжа е,че Елена Костова е била партиина секретарка.Била е касиер и то на част от партиината организация.Между другото нямам и приятели комунисти.Докато твоят приятел Босия е потомствен комунистически престъпник.Както и страдащия също като теб от клиничен психопатизъм Пламен Янакиев.Той също е потомствена комунистическа отрепка.Управлението на Костов беше силов разсъдъчен процес,при който някои хора са останали без работа сигурно,но предприятията бяха в списъка за ликвидация на Виденов.Костов приватизира 73 огромни структуроопределящи предприятия.Само "Балкан"се оказа неуспешна.Писал съм ти за успешно приватизирани предприятия.Да не се повтарям."Плама" го приватизира Жан Виденов.Недей да лъжеш,че го е приватизирал Костов.Презряно неосъзнато комуноидче,Костов ни апелира,неговите поддръжници да бъдем добри да не отговаряме на комунистически провокации и лъжи.Но аз ще продължавам да те опровергавам и да се гавря с теб,защото лъжеш като всеки дърт комунист.

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 29, 2012, 00:55

Ex,простак! Защо в долари бе комунист тъп, а не в рубли? Схващаш ли тъпако? Едва ли, защо външният ни дълг се оказа, в тази валута ? 10 милиарда в тази валута която комунистите проклинаха и се бореха всячески уж срещу нея? Защо бе простак? Та нали това е загниваща валута,как така се оказахме с толкова милиарди външен дълг и то не в рубли а в долари? Как този загинваш запад е давал пари на врага си комунистите? Аз не бих ти помогнал на теб, като ти давам пари, бих ти помогнал да видиш как растат розите от към корените им и повярвай ми, това ще е огромна услуга както за теб, така и за света като цяло.

Гост
Новак
Публикации: 24
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 29, 2012, 14:04

Дебилно гейче,когато се дават заеми или когато става въпрос за пари няма място за идеологически предразсъдъци.България членуваше в СИВ и там съществуваше нещо като разделение на труда.Тоест знаели са,че няма да имаме проблем да си изплащаме заемите,който са ни давали.Съща така са знаели,че в краен случай СССР ще ни спаси от фалит,както е и ставало през 1960 г и 1978 година.За западните банки е важно като дават заем,да са сигурни,че кредитополучателя ще може да върне парите с лихвите.Не се интересуват комунисти ли вземат заемите,фашисти ли,аборигени или извънземни.Между другото като казвам,че СССР ни спасява,това става на базата на нови заеми от съветски банки.Що се отнаса до това,за което искаш да ми помогнеш,кажи си адреса и аз ще дойда.Не ти гарантирам,че ще те познаят и след ДНК анализ.

boiu
Pro
Публикации: 137
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 29, 2012, 15:25

Ей хомосексуалист долен.Спри да заплашваш и обиждаш/по женски и с прийомите на дядо ти комунягата/!Не ми се занимава с теб,защото си чиста проба човешки отпадък,но ако реша няма да те моля да ми даваш адреса си.Върви в сайтове и телевизии в които биха ти обърнали по голямо внимание.Дано Бог да ти прости!

Гост
Новак
Публикации: 24
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 29, 2012, 15:44

Менелаевич,този тихичко ме нарича ех,простак,а не аз.Просто съм гледал предаванията и затова го знам Галев и Янков.Нищо конспиративно.Първо те ме обиждат,а после аз.Никой не ми плаща,а просто се забавлявам като те опровергавам.

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Откъде да започнем промяната?
на: April 29, 2012, 22:18

Ей, лигльо, ти нали щеше да ме издирваш в гр Карлово и да издевателстваш над мен? До кога да те чакам? Относно това дали си опровергал някого да опроверга себе си та дори и мен. Мислех, че си заблуден, но сега знам,че си луд. Как е възможно въобще да си помислеш, да допуснеш,че си опровергал Георги Ифандиев? Разликата между теб и него е един вагон достойни книги,такива каквито няма да попаднат в ръцетети никога в жалкият ти предателски и доснечески живот. Убеден съм, че все някой ден ще си получиш заслуженото, моля се на Бог да е по-скоро, защото светът няма нужда от еврейски подлоги като теб, ПРИ ТОВА СТРАХЛИВИ.

Страници: 1 [2] 3 4 5 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.113 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...