Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 3 [4]
Автор Заглавие:Истинската българска история!
Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 20, 2012, 22:17

Дребна душица си venci_vvg! Направих си труда и видях предишните ти постове. Другояче си писал преди време. Мислех, че си просто наивен.Защо развяваш невежеството и злобата си като знаме? Ако аз не мога да оборя " тракийската" теза, ти с какво можеш да я защитиш? С това което си прочел написано от "страхотния" Спаро? Папагал! "Общи приказки и възклицания"? А какво друго има в твоя пост? Някакво доказателство за долните ти и гнусни внушения " българино"?

Георг-
и-
Ивано-
в
Начинаещ
Публикации: 35
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: March 18, 2013, 00:37

Отварям на децата учебниците и какво да видя: учебника започва с огромното заглавие "Създаване на първата българска държава". Пише какво направил Аспарух, и т.н. пише няколко думи за баща му Кубрат и това е. А бе тези или са платени, или са пияни, или са глупави, или не съм попаднал на точния учебник, или нямам късмет ама как може такива глупости да се говорят,... Гледам другите уроци, и там е същата работа... Само като видя че един ат авторите е тежкия престъпник Андрей Пантев (Лулата),... И другото което забелязах е че децата не знаят малкото написана история, и на всичкото отгоре има много дълги уроци за чужди държави - Англия, Русия, Франция, Германия... питам ги аз, в руски, в германски или не дай си боже английски учебник там изобщо споменават ли не урок, а две изречения за България - отговорът е не.

Страници: 1 2 3 [4]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.84 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...