Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3] 4
Автор Заглавие:Истинската българска история!
Гост
Новак
Публикации: 14
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 18, 2012, 10:16

Съгласен съм с колегата.И аз преди време бяха обявен за агент провокатор а агентурното ми име било Мартин (незнам си кой си(не мога да намеря точния пост в момента в който се спомена въпросното име)).Тази история ми напомни за историята със Сталин.По едно време навсякъде бил почнал да вижда предатели ,агенти ,троцкисти и тем подобни,след което отивали под ножа .Та и тука така.Ако не пишеш мения едно към едно с мнението на собственика на сайта си обявен за невеж народен предател,който не заслужава да съществува.Преди ,според историците простите(комунягите)избили интелегентните,сега ако имат власт интелегентните (анти кумонисти) ще избията всички прости и невежи.Естествено в името на народа :).И пак повтарям Човек се превръща в това против което се бори.

Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 18, 2012, 18:36

Аз ако знаех че е такова мнението на Ифандиев за Павел с прозвище (sparotok) - нямаше да отварям тая тема

Гост
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 18, 2012, 20:11

Спокойно Алекси.Дъртият доносник и злобно ,нереализирало се старче Пиеро,няма да ти тегли ушите,нито да ти удари 50 тояги по голямото голо дупе.Само ти му остана и още няколко заблудени овци,които по чобански се провикват"Марш от този сайт".Милиционерът Гошко мълчи ,като"Биен Гъз" за гостите си и все други са му виновни.Пиеро ,то твоите гости освен идиоти и ченгета то друго какви са?Я ни кажи сега онзи преводач от пуртогалски и писател-той ченге ли е или да?Да не се направиш на ударен пак?

Victor
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 19, 2012, 11:57

"Компетентните" отново налазиха! Товарищи, ако имате какво да коментирате, коментирайте по темата. Вашите подюрганни истории въобще не ни интересуват, разказвайте ги като си легнете до благоверните.

Гост
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 20, 2012, 14:03

Спаро е страхотен, да си призная регистрирах се в blog.bg,
за да мога да чета статиите на Спароток по-удобно
( има възможнос да се избират определени автори и да се виждат само техните статии ).

Ето една от последните му страхотни статии.
http://sparotok.blog.bg/politika/2012/08/10/genocid.987099

Естествено, че статията няма да се хареса на собсвеника на "диагноза" - Георги Ифандиев, което гръцко име е Георгиос Менелай.
На гърците няма как да им хареса факта, че траките ( които всъщност са българи ) са по-древен народ от тях, че Европа дължи културата си на Траките, а не на Гърците. Цялото творчество на Спаро доказва това.

Четете Спаро и ще разберете, че повечето от гръцките достижения всъщност са тракийски,
че гърците флашифицират историята, така че да се умаловажи тракийската цивилизация.

Четете Спаро и ще разберете, че Траки и Българи са синоними, че това е един и същ народ
( нещо като германци и немци - две думи но един народ ).
Ще разберете че ние Траките ( Българите ) сме най-древния народ в Европа, и сме били тук в тези земи
много, много преди гръцкото племе да дойде от Африка.

http://sparotok.blog.bg/

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 20, 2012, 16:06

Душичко, наречена venci_vvg, ти, миличка, до онзи ден ме венцеславеше. Как се обърна! Колко сте еднакви. За да спестя и на останалите болшевишки идиоти усилията да заслужат своята паница леща от другарите, ще призная, че едва преди дни чух за този „Спароток“. Прочетох откраднатата от сайта му публикация, която друг подобен беше качил тук – досущ като кукувицата – не в своето, а в чуждо гнездо.
Сега, благодарение на теб, червенопересто пиленце venci_vvg, влязох в сайта му и на часа напуснах. Там няма наука. Нещо, което забелязах в интервенцията на представящия се за испански имигрант. Пълно е с фантасмагории, липсват академични цитати, източниците са аматьорско-профански. Не вършат работа. Патриотарски напъни. Те водят само до едно – пренебрежение към опитите да бъде извадена на светло истинската българска история. В нея няма Еней, нито Приам, рожбенца на правешката перална школа.
Поради невежеството и вродената ви злоба, гладкомозъчни уличници като теб обвиняват мен в нещо „гръцко“. Онзи, когото благодарение на Омир (не е имало никакъв сляп поет; днешните изследователи доказват авторството на жена, но няма как да го знаете – БКП и ДС са създадени и пълни с малоумници – на какво да ви научат) знаете като Приам, всъщност е цар Егил. Причината за на практика братоубийствената война, която на „умници“ като теб е известна като Троянска, не е никаква „хубава Елена“. Прочети няколко пъти, драго имбесилче: Цар Егил убива Атряч, императора на огромната българска империя Илат. Синът на Атряч - Аяк Агамумин или само Агамумин, първо избягва в бикен – Микена, изконно българска територия. След което събира войска и обсажда завладяната от Егил (Приам) крепост Атряч-Булгар, дето й казвате Троя. Обсадата наистина продължава цели 10 години. Накрая Агамемнун убива Егил и става император на Илат.
В „Илиада“, която се обзалагам, че не си чел, авторът нарича Агамумин „Агамемнон“. Приам е изкривено от „биркам“. А това ще рече „главен жрец“, идиотчето ми.
Сега иде ред за етимологията – имаш ли представа какво означава това – на измислицата за „хубавата Елена“. Император Атряч си го е търсил. Като седнал на трона, убил собствения си брат Къдан. Бил влюбен в красивата му съпруга съпруга Зара. Егил (Приам) бил негов племенник, син на Къдан. Той отмъстил за баща си.
И наследникът на Атряч, император Агамумин, не падал по-долу от баща си. За корените, за наследствеността ми е думата. Като теб и подобните ти, Егил и Агаммумин били плодове на лоши дървета. Та Агамемумин изнасилил пленената от него дъщеря на Егил – своята братовчедка. И тя го отровила. Тази легенда е залегнала в старозаветната измислица за Авесалом, син на изфабрикувания цар Давид. Толкова.
Великодушният, весел, но и лекомислен Балим, император на древната българска държава Илат, царувал век по-рано. Той бил син на импаратор Джам. Получил прозвището Меналай – „Хиляда [мен] отряди [алай]“. Главен пълководец, мизернико! Отново направил столица на Илат Атряч-Булгар (Троя). Ето откъде идва моето „гръцко“ бащино име според шлайфани мозъчета като теб.
Единственото нещо, което установявам, е, че вашата порода сте като добермани. Но не произведени от кучкарниците в родината на породата, а от съветските – на милицията. И сте готови на всякакви подлости, клевети, обиди, ругателства. Без да четеш, мило червено другарче, ме обвиняваш в грехове, каквито нямам. Само ми посочи друг по-български автор. При това – позоваващ се академично на изворите и източниците, цитиращ до страница, миличко детенце на милиционер-социализЪма. Писал съм и ще го повторя: вие сте тахтаби. Затова трябва да ви мачкаме. В противен случай се размножавате.
Стойте си в милиционерските участъци, сърбайте чорбицата и не се занимавайте с хората. Вашите предци наброяваха повече от милион. Барабар със земеделците – към милион и четвърт. С доносниците, като онзи, дете сънува някакъв „Пиеро“, бяхте повече от 4 милиона. Явно няма отърване от вас, троглодити на интернационалния юдеокомунизъм.
А това, което току-що узна, няма как да научиш другаде. Благословен да е Фаргат Нурутдинов. Бог да дава здраве и сили на него и на Пламен Анакиев. На теб и подобните ти долни същества – заслуженото!

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 20, 2012, 16:37

Изпреварихте ме, г-н Ифандиев! Тази вещ не заслужава внимание. След като 6 месеца посещава тази медия и нищо не е научил, не си струва да хабите нерви. venci_vvg- що дириш тук, щом нямаш сетива за истината? За да злобееш и ехидничиш и това ти доставя удоволствие? Душа имаш ли и спиш ли спокойно?

Гост
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 20, 2012, 20:38

Отново и отново лъжи. Кога съм ви "венцеславел" г-н Менелай. Хайде потърсете и дайте поне един цитат.
Обвинявате Спаро ( Павeл Серафимов ), че не използвал академични цитати. Кой академици да цитира, тези от БАН ли? Ами нали досиетата се отвориха и им лъснаха агентурните задници на тези академици от БАН. Как така определихте, че в публикациите на Павел Серафимов няма наука? Ами точно той е човекът най-добре запознат с темата. Лично обикаля тракийски паметници, разчита надписи, чете какво са писали историците и сравнява.
Дежурните обвинения са ми вече смешни. Който не боготвори г-н Менелай е доносник, червен, милиционер, юдеюкомунист. Ако не сте виждали озверял грък - ето го ! Къде ли гърчето е научил така добре историята , може би в института Карл Маркс, който е завършил ? Николова, ако имаш да кажеш нещо по същество, може да подкрепиш или обориш тракийската теза за произхода ни. Иначе са само общи приказки и възклицания. Аз не съм споменавал името Пиер но Менелайката сам си го спомена. Чудя се този човек колко ли имена има : Георги Ифандиев, 2. Георгиус менелай, 3. Дъглас Уейн. Колкото и да се ядосвате , истината си пробива път. Ние Българите ( или Траките както ги назовават гърците ) сме коренните жители на Балканския п-в. Вие гърците сте неканени пришълци от Африка.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 20, 2012, 21:57

Евала, венче! Изкара за чорбичка. Сега остава да си намериш и плодник, тракиецо. Върви при бате ти Божо. Какво дириш тук? Ако не ти харесва, не влизай, не мърсувай, псе - гой.
Академично не означава да бъде цитиран "академик", нискочело нищожество.
Болно ли си, момиченце, или имаш задача? Добури ли до старшина или си още редниче в мутренското поделение?
Кажи си, венче. Те, водещите ти офицери и без друго рано или късно ще спрат черпаците.
Чиба! Марш обратно в мазето! Стой си в дупката, че вониш на съветски ботуш и симеоновска партенка! Тук не! Очаква те триене.

Гост
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Истинската българска история!
на: August 20, 2012, 22:02

Защо не венцеславите Великият Мъдрец-Пиеро?Той лично е писал историята и е бил там.Как смеете да противоречите на Гошето.Той сега е много разтроен.В най-силните му години на доносник,поне беше раздвоен.Каквото ви казва Гошето -това е и да не сте посмели да гъкнете.
Гоше, пак да те питам за твоите гости.Онзи Руменчо преводача от портогалски и писател,който гледахме в предаването"диагноза с и за бог Менелай",ченге ли е или ДА?Той от коя общественост ти беше пробутан или лично от водещият офицер?Още един въпрос за най-големия анти-комунист на България -Жорето Жеков-Николай Колев -Босия е комунист.За теб ,той е приятел и те урежда по ченгесарските телевизии.Ха сега кой е прав?

Страници: 1 2 [3] 4
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.111 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...