Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3] 4
Автор Заглавие:Разни безобразни
lteneva
Новак
Публикации: 2
Пост Отговор на : Разни безобразни
на: April 1, 2012, 21:57

Да, очевидно това става с Chrome, и аз съм на него, но нямам проблеми, защото съм на Линукс. Не си играят господата-другари, когато нещо ги застрашава, а кое друго, освен истината, е най-страшно за тях. То Господ гледа! Успех, Жоро, ние сме с теб!

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Разни безобразни
на: April 7, 2012, 21:57

http://www.svobodata.com/page.php?pid=8861&rid=29&archive=

m.penkov
Новак
Публикации: 8
Пост Невидимата империя
на: May 19, 2012, 10:14

http://www.youtube.com/watch?v=F7v-rL9EkFo

svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : Разни безобразни
на: July 9, 2012, 02:30

КАТО ДОБАВКА КЪМ ДНЕШНАТА ДИАГНОЗА:
-
ИНТЕРВЮ С ЕДИН ЛЪЖЕЦ!

НЕ ЧУХ?---ОТ КЪДЕ СЕ Е ВЪРНАЛ ТОКУ ЩО?
ТРЕТА МИНУТА И 57-МА СЕКУНДА ОТ ЗАПИСА: ,,ТЕ СА РУХНАЛИ" -ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ КАКВО СТАНА С КАМЕРАТА ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ!?
-
http://killinghope.org/bblum6/bulgaria.htm
ТОВА Е ОТКЪС ОТ ,,УБИВАЙКИ НАДЕЖДАТА:НАМЕСАТА НА ЦРУ И US АРМИЯТА СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА" ОТ УИЛЯМ БЛУМ.(Killing Hope: US Military and CIA Interventions Since World War II . by William Blum)
ЗА НЕРАЗБИРАЩИТЕ ЕЗИКА,КЪДЕТО ВИДИТЕ СУМИ В US ДОЛАРИ ТОВА СА ПАРИ ДАДЕНИ НА СДС И ВЕСТНИК ,,ДЕМОКРАЦИЯ" ОТ ЕДНА АМЕРИКАНСКА ФОНДАЦИЯ СВЪРЗАНА С ЦРУ ЗА ДА СЕ ПОВЛИЯЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ В БЪЛГАРИЯ!
СЛЕД ТОВА ДРУГОТО КОЕТО Е ИНТЕРЕСНО ЧЕ ПРОЦЕСИТЕ В БЪЛГАРИЯ НИКЪДЕ НЕ СА ОТРАЗЕНИ ТАКА ЧЕ ДА СЕ СПОМЕНАВА ,,НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ОТБОР ПО АНТИКОМУНИЗЪМ"...!
ТОВА Е ПРИЧИНАТА ДА ,,КАЧА"СЛЕДВАЩОТО ВИДЕО:
http://video.google.com/videoplay?docid=2297951293862444751

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Разни безобразни
на: July 9, 2012, 17:28

Който не е имал близки в затворите и концлагерите преди 10.11.89 осъдени по политически причини не може да разбере какво е да чувстваш безсилие,да докажеш,че това,което казваш е истина,че за тази истина трябва и да бъдеш наказан.Това са 45 години разбити съдби,унищожени хора,съсипани семейства,убито бъдеще и вяра в истината на стотици хиляди деца.Поклон пред мъчениците.Поклон пред хората останали такива въпреки терора.Наистина не сме народ и не уважаваме истината.Видяхте ли съдийката Янева как оправдаваше,че е допуснала грешка с издаването на присъдата срещу Янков.А следователя?Къде е тяхното наказание за това,че са съсипали живота на семейството на Янков.Те са уважавани пенсионери с максимални по размер за страната ни пенсии.Дори моралният съд на хората ги е отминал.Умишлено,за да продължат да манипулират българския народ,защото само така могат да останат силни-с манипулации и отвличане на вниманието.Наистина е крайно необходимо и промяна на калпавия закон за ДС където освен живите да бъдат обявени и имената на починалите агенти и служители на ДС.Така и слепите ще видят на къде ни посочиха да вървим като народ и като държава,без да знаем къде ще стигнем.А декомунизацията е закъсняла но необходима още от 10.11.89 но нямаше кой да я извърши.Впрочем не само българският народ е толкова глупав.А руския,китайския,американския и всеки друг проявява същите качества като нашия.Разделяй и владей.Така ни разделиха и ни владеят,че трудно ще се измъкнем.С деца на АБПФК и агенти на ДС начело на България няма да се промени нищо.Както ни проучваха за надеждност преди 10.11.89 за работа и отхвърляха ако има в рода ни съдени от народен съд или вражески елементи,така и сега трябва да има такова проучване за работа или бизнес са лица свързани с бившите секретни служби,БКП,ДКМС,БЗНС,ОФ и т.н.Вие как мислите?

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Разни безобразни
на: July 9, 2012, 18:24

Здравейте, драги господин Донев. Благодарен съм на Бога, че има хора като Вас. Не мога да проумея как може да има същества, които да се смятат за човешки, които да не са в състояние да разберат трагедията на поне половината българи.
Имах близки познати, които членуваха в БКП –двама-трима. Когато ни подариха пишман свободата и взе да излиза истината за зверствата на тази партия, осъществявани от нейните репресивни служби, всички рекоха: „Ама ние не знаехме.“
Хайде де! Нали най-малкото са били край нас. Многократно е ставало дума за чичото на съпругата ми – напълно невин, измъчван с месеци в Дирекция на милицията, и превърнат в 30-годишен инвалид. Накрая осъден за „шпионаж в полза на Холандия“ в безумен процес. Както той ми разказваше, Бог да го прости, не знаех къде се намира тази страна...
Хврлили го в концлагера Белене – 4,5 години. След излизането от каторгата, въпреки дипломите си от Американския колеж и Юридическия факултет на Софийския университет, нямал право да живее в София и да упражнавя професията си. Изходът? Миньор в Родопите. Така – от края на 1956 до 1966 година!
Другият брат – покойният ми тъст, незабавно бива лишен от адвокатска практика. Завършва ВИФ, за да работи като учител. Бил е преподавател по физкултура и треньор.
Третият брат – великолепен и всеотдаен доктор от старата, хуманната, истинската медицинска школа, а не келепирджия от сорта на Черноземците, Милан-Милановците и останалите болшевишки боклуци, внедрени и в „демократичните сили“ (по данни на офицери от ДС най-малко 97-98 на сто от докторите, завършили преди 10 ноември 1989 г. са агенти на ДС), не успя да защити елементарна аспирантура. Бяха го притиснали в ъгъла. Лично Живковият шурей Атанас Малеев, който докара ченгето Чирков, се грижеше чичото да не повдигне глава. Когато се наложеше, го вдигаха посред нощ от къщи. Ако ви спомена името, всеки от докторите над 55-годишна възраст ще Ви каже, че това е най-добрият специалист по хепатити, с които България е разполагала.
За тате не желая да говоря. Боли ме, наистина. Следствието беше запечатало ужаса в погледа му. Национализиран, превърнат в пролетарий, така и си отиде, преди да може да се пенсионира – със страх аз да не направя нещо...
Има близки, много близки, чиито предиц – висшисти, с по два-три езика, бяха хвърляни в концлагери, изселвани и принудени да работят по строежите. Затова не се подигравам на никакъв труд. Голяма част от роднините и приятелите на родителите ми бяха докарани до това състояние. Но не продадоха душите. Така, по начина на живот тогава и сега, можете да разбере кой е вербуван и кой е издържал. И е останал човек.
Прекратих отношенията си със споменатите в началото „приятели“ комунисти. Кой каквото иска да мисли. Човек трябва да спазва и душевна хигиена, да има съвест, както споменава Еърън Русо...
Днес терористът Атанас Семерджиев, лично убил маса хора – описани са поне два случая, но е известно, че има много, не само се радва на почит и прилични доходи. Както може би сте чули в „диалога“ му с Жоро Жеков, се оплаква от пенсията си – 1500 лева месечно. Григор Стоичков – тежък престъпник, виновен за потулването на Чернобилския инцидент, с което е причинил смъртта и болестите на хиляди, също се оплаква – 1500 лева не му стигали. Господ прибра сина му – пияницата, женен за Йорданка Христова...
Офицерите от Държавна сигурност, Народната милиция, Българската народна армия, от митниците (бяха военизирани и все ченгета), старите партийни секретари – цялата политическа и стопанска номенклатура, ни се надсмиват. Хем получават максимално възможните пенсии (някои – и персонални, по 1500 лева и нагоре), на ги превърнаха в капиталисти, работодатели, милионери. Едва се сдържам от гняв. Съжалявам.
В същото време Янко Янков, когото през февруари уволниха от Пловдивския университет, още не може да се пенсионира. Онзи ден се разхождахме с Петър Гогов. И той с горчивина ми призна, че е луд. Да си зареже заплатата от над 500 лева в Киноцентъра през седемдесетте, за да прави антикомунистическа организация и да освобождава народа? Сега сгриба с пенсия от малко над 200 лева! За урок на всеки, който реши да прави нещо за самозваните „българи“.
Да, за това стадо, което е съставено предимно от същества, по-нисши и от овце, но има претенции! На какво отгоре? То всичко знае. Винаги има мнение и то по всяка тема и проблем. „Компетентно“ е. Смята, че като са му дали диплома, има образование. Глупости! Ако отворите „Уикипедия“, ще прочетете как са ме цитирали. Още през 1992 г. в интерю споделих, че имам диплома за висшист, но нямам образование. Защото нямаше от кого да го получа. Комуняги ми преподаваха псевдо марксизъм. А тук някакъв идиот възхвалява главния асистент от Идеологическото направление на МЕИ, който е полуидиот и това се вижда. Както още преди двайсет години писа Иван Ценов, тъпанар, готов да продаде и майка си в името на кариерата. Стадото цени тези. Споменатият изрод си позволи да обяви Янко Янков за „психично болен“. Знаете ли от кого съм чувал това? От едно ченге и от Виктор Вълков. Почеркът личи, нали? Но стадото си добрува. Затова смятам, че тегобите му са прекалено малко.
Ако бях на мястото на един пенсиониран нещастник с „разкладка от 1,70 лева дневно“, когото миналата седмица показаха по телевизията, щях да намеря взривни вещества, пистолет или поне нож. И след като ликвидирам неколцина другари, щях да се самоубия. Те си траят и пазят животинското си битие като някаква скъпоценност. Това не са хора.
Нима в едно от последните предавания Босия не каза в очите на пострадалите от село Бисер (Бисерче), че ако бяха французи, щяха да пребият полумутрата Б.Б., която отиде, за да се гаври с тях. А те й целуваха ръцете. Възхваляват потомствената комунистка от ДС с инициали като на Брижит Бардо, както и нейните министри, депутати – всякакви. Все болшевики и ченгета или техни деца. А нашите? Свестните рожби на нормалните хора, на истинските българи? Стадото не го е еня. Но и дори най-пострадалите.
Гледах как се глези и обикаля телевизионните студия бащата на едно от момчетата, които преди две или три години синчето на един алчно червен пернишки номенклатурчик уби с нож почти до Съдебната палата. Вместо да хване убиеца и да го удуши пред родителите му там, в т. нар. храм на Темида. За какво би мибил този живот, ако не дай Боже ми случи това?
Една жена почти на моя възраст два пъти ми гостува в СКАТ. Синовете й били обучавани за професионални убийци. Уж животът й нямал смисъл, та дойде да говори, защото никой друг не й даваше думата. Разкри изумителните престъпления на специалните части. Спомена някои от престъпниците – например Филко Славов... Помоли за помощ от Янко Янков. Свързах ги. Минаха няколко месеца, Янко трябвало да я подири по някакъв повод. Онази, дето почти на колене ме молеше да я запозная с юриста Янков, го наругала и му забранила да й се обажда?! Сякаш той се е натискал.
Не, това не са човешки същества. Страхливо стадо от гои, самообявили се за хора.
Още веднъж благодаря , че има хора като Вас. Дано за пореден път не се лъжа. Наивен и доверчив съм. Доказал съм, че не разбирам от хора. Ще ми е мъчно, ако ме огорчите.
Още веднъж благодаря. Моля Вие, както и онези, които ще прочетат тези редове, да ме извините за правописните грешки. Нямам нерви да чета и това...

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Разни безобразни
на: July 9, 2012, 19:49

Бре-бре, и аз неам вече нерви да ви чета припалванията!?!След изявленията за Левски, че бил-бил убил горкото детенце, чираче ли, що ли, и как така било можело, сякаш херувимче било, амурче някакво, от този народ, който иначе кълнете, прозорливо, колко морално робски низък е!?!И какво, ужким сте свръх наясно, че война е отколе, а ако ви се случи подобна ситуация като тази на Левски, и ако аз и други сме от вашите хора, и хипотетично, застрашени сме, НИМА НЕ ЩЕ СТОРИТЕ ТОВА УБИЙСТВО!?!?!Е, драги г-не Ифандиев, като как сте се подготвил, както заявявате, за гражданска война????!Или вече сте съвсем наясно, каква роля ви се полага!!!?Та на вас не са ви пуснали и капка кръв, колкото и да мрънкате за тъстове, погледи болшевизирани, лагери, уволнения....!?!?!И как така ще преценявате тогава, едни често необходими светкавични реакции в една Съпротива и недай Боже, и война?!?!?Казвате, и от хора не разбирате?!?Е, хвала ви за целия ваш аналитичен труд, НО и позор за немалкото изхвърляния!?!?!А гаврата, която си позволявате с Васил Иванов Кунчев ви е посиране от много рядък тип!?!?!Така, че как мислите, Ние, тези на които, урудите от дс не само кръв ни пуснаха, но и претрепаха близки и приятели, ще ли застанем в една редица до вас?!?!?Аз лично вече не!!!Точно заради тази ви дебилна изцепка?!!Която ми показа, че сте крайно неподходящ за реална съпротива!?!?!А това, че светвате Истината, пак казвам, ХВАЛА ВИ, но и не си мислете, че сте първи Прометей!?!?!Вече съм споделял, че хората, които мен са ме светвали по моя път, имаха в пъти повече и информация и ерудиция от вас, защото освен Чувството за Истина и Справедливост, те имаха и много богат житейски опит и умения, рядко срещани у нас!?!?!Говоря за европейци с висока култура и образование, които са даже потомствено обвързани със Съпротивата срещу т.нар.статукво на урудите!?!?!А вие, даже не успяхте да намерите сили и поне малко благородство за да не се изцепите срещу малкото Истински Бунтовни Българи, като, че ли кой знае колко щяхте да си нараните толкова прехвалената ви от вас самият душевна хигиена???!Надявам се Бог да ви тресне як шамар точно заради това посиране?!?Ето, мъчно ми е и на мен, защото хем съм възхитен от една страна от точните ви диагнози, хем крайно огорчен от тъпите ви селташки (а сте столичанин, и наблягате върху това) его-посрани изцепки!?!?!И в крайна сметка, г-не Ифандиев, моля, разяснете ми, като се съпртивляваме, като отговаряме на насилието, като трябва да защитим някого, често близки и любими хора....всъщност, ще можем ли да убиваме под "вашето" знаме, или да питаме некой дрогар прокурорин преди това, а?!?!?И още, престанете да тълкувате и вие, когато ви е сгодно, историята, след като лично не сте видял, нито пък източника ви е Сам Бог, а некой си писач и тълкувател като вас самият!?!?!Така показвате манията си за единствен владетел едва ли не на Божията "Обективност"!?!?!Изобщо, пак споменавайки Левски, как си го позволявате това, на базата на които и да са източници!?!?!Нима е толкова трудно, поне този "Идол" да не омърсите?!?Защото е по-Народен от всеки друг!?!Нищо, че и комунистическите свине си го тантуркат на портрет връз кратуните?!!Това беше, това исках да ви кажа, огорчихте ме, и никога не бих ви се доверил ако трябва война да се води!?!?!В това отношение сте пълен смотаняк, вероятно подходящ само за простоват диктатор-теоретик....което е все нещо, но далеч от необходимото за измъкването на Българите от червено-фашистокото-ционо-блато!?!?!Би било чудо на чудесата, и бих даже умрял доволен, ако чудо стане, и точно вие замените тъповатата банкянска мома, хей така, да видя що е това "от думи към дела"!?!?!

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Разни безобразни
на: July 9, 2012, 19:56

http://www.saprotiva.com/
Вече веднъж питах??!И никой не ми отговори!??Питах, този сайт комунисти ли са го организирали???!Защото, иначе демонстрирате някакви връзки, с някакви по вашему различни милиционери, които ви казвали разни секрети!?!?!И от една страна, сайтът е много силен, но твърде вероятно и организиран точно за да бъде използван за манипулация в най-удобен момент от самите "екс" комунистически уруди!?!?!Едва ли не сте го забелязали??!И тъпеете като мен ли?!?Ами кажете си??!Ето, мен сега силно ме вълнуват последните прояви на бойкот и протести, защото все пак е по-добре от нищо!?!?!Но не намирам никаква информация, а от друга страна знам, че позетанските свинье са много силни в сайто бацането и модерните мимикрии!?!?!Профита са, колкото и да ме е гнус от тях, признавам им го на мършите....имаха време да се развиват в гнусотиите!?!?!

Гост
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Разни безобразни
на: July 9, 2012, 21:08

Психиатрично болна Менелайко,долавям нюанс на неуравновесеност в поведението ти,но това е обичайно за уроди с тежка умствена недостатъчност като теб.Отново си си позволил да ме провокираш и да ме споменаваш,макар и индиректно.В интерес на истината гневът ти е оправдан по отношение на липсата на декомунизация.Тя трябваше да завърши до края на 1997г.Също така българският антикомунизъм има игрови характер поне що се отнася до хората,които са били в СДС,защото от създаването си в тази партия е било пълно с партийни секретари,опортюнисти и фалшиви антикомунисти.Това са всеизвестни истини.Никой няма право да отрича тези истини.Що се отнася до Костов,то аз ценя неговата експерна сила,компетентността му,тъй като само той мисли,твори,преценява и е истинско щастие и късмет,че имаме икономист от такъв ранг като него.Излишно е да спорим.Това е все едно аз да споря с някой експерт по атомна физика,при положение,че нищо не разбирам от материята.Що се отнася до Янко Янков,то ми прави впечатление пълноценната параноидна риторика,с която си служи.Като тебе.Човекът е понесъл зверски изтезания.Може това да е причината за каталясалата му оценъчна годност.Пред хора като Янков трябва всички да се прекланяме и да засвидетелстваме дълбоко уважение.Виж,завистливият като тебе Иванчо Ценов трябва да го лекуваме и опровергаваме.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Разни безобразни
на: July 9, 2012, 21:26

Цитат от kostovistat на July 9, 2012, 21:08
Психиатрично болна Менелайко,долавям нюанс на неуравновесеност в поведението ти,но това е обичайно за уроди с тежка умствена недостатъчност като теб.Отново си си позволил да ме провокираш и да ме споменаваш,макар и индиректно.В интерес на истината гневът ти е оправдан по отношение на липсата на декомунизация.Тя трябваше да завърши до края на 1997г.Също така българският антикомунизъм има игрови характер поне що се отнася до хората,които са били в СДС,защото от създаването си в тази партия е било пълно с партийни секретари,опортюнисти и фалшиви антикомунисти.Това са всеизвестни истини.Никой няма право да отрича тези истини.Що се отнася до Костов,то аз ценя неговата експерна сила,компетентността му,тъй като само той мисли,твори,преценява и е истинско щастие и късмет,че имаме икономист от такъв ранг като него.Излишно е да спорим.Това е все едно аз да споря с някой експерт по атомна физика,при положение,че нищо не разбирам от материята.Що се отнася до Янко Янков,то ми прави впечатление пълноценната параноидна риторика,с която си служи.Като тебе.Човекът е понесъл зверски изтезания.Може това да е причината за каталясалата му оценъчна годност.Пред хора като Янков трябва всички да се прекланяме и да засвидетелстваме дълбоко уважение.Виж,завистливият като тебе Иванчо Ценов трябва да го лекуваме и опровергаваме.

Ти си провокатора, не ние. Не можеш да опровергаеш Адаша, това е ясно. Затова марш в Драгалевци и лягай между Иван и Елена, защото явно си настинал.

Страници: 1 2 [3] 4
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.167 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...