Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 3 4 5 [6] 7 8 9 >> Последно
Автор Заглавие:Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
на: March 4, 2012, 16:51

КАК СТЕ СЪС ЗДРАВЕТО Г/Н ИФАНДИЕВ? ПО-ГОРЕ СПОМЕНАВАТЕ ЗА НЯКАКЪВ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ. ДАНО НЕ Е НЕЩО СЕРИОЗНО!

boiu
Pro
Публикации: 137
Пост Отговор на : Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
на: March 4, 2012, 19:09

Здравейте г-н Ифандиев,
дано здравословния проблем да е по лек и скорошно оздравяване!
Не се връзвайте на писанията на това говедо.То и на нас ,във форума се опитваше да
"вгорчава живота"но го изпратихме по живо по здраво и скоро не се е появявал.
Мисля че вече във всяка ел.поща има възможност да се блокират нежелани адреси ,така че ако можеш блокирай го пък той нека си упражнява правописа.
Той е лесен!Във връзка с предпоследната ти статия и писанията на това говедо си позволявам да я онагледя с това видео.Жал ми е за тези хиляди хора-те не са "роби на комунизма" те са превърнати вече в гои.!!!!Дали и кога ще се научат да мислят със собствената си глава?
Поздрави на всички съмишленици .Вярвам че не сме само тези които пишем във форума а много повече са интелигентните и милеещи за България!!!

youry
Pro
Публикации: 258
Пост Отговор на : Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
на: March 6, 2012, 00:28

🙂
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1902748744323&set=a.1902745704247.51317.1709876967&type=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1902745744248&set=a.1902745704247.51317.1709876967&type=1&theater

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
на: March 6, 2012, 04:48

Здравей, драги Юри. Проверих в BBC. Няма такова интервю. Там не е като тук. Министър-председателят се появява рядко, когато има сериозни причини за това. По същия начин преди време бяха публикували "интервю" с министър-председателя на Холандия, което на часа изобличих като фалшификат. Нямаше как чужденец да познава така детайлно тукашното дередже. Затова не ми се сърдете, когато твърдя, че интернет е инструмент за гигантски манипулации. Той е чудусен начин за достъп до информация и за контакти между хората, стига да бъде използван с разум. Благодаря на Владо, който се интересува от здравето ми. Малко по-добре съм. Надявам се да де оправя. Може би ще се наложи да тримеря 15 дни. И без друго постя. Черен гологан не се губи... Приятна и успешна седмица на всички. И благодаря за вниманието.

youry
Pro
Публикации: 258
Пост Отговор на : Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
на: March 6, 2012, 18:23

Здравей, драги ми Жоро. Много се радвам, че се подобряваш. Дай Боже да е колкото може по-скоро.
Получих тази информация по Skype от близък човек (нямам много абонати). Но нямам твоя опит за да се досетя и проверя достоверността на документа. Видя ми се интересен и реших да го споделя в сайта. Това не ти ли подсказва колко си ни необходим?
В момента гледам по ТВ 7 някакво предаване в което участва Еленко Ангелов (досещаш се кой е). Той говори за конспиративната теория и разбирам, че е гледал твоите предавания доста внимателно само дето не те споменава. Но какво пък, важното е повече хора да говорят за истината. Ако намеря предаването ще го запиша и поместя в сайта. Оздравявай бързо, очакваме те!

svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
на: March 6, 2012, 22:06


МОЖЕ И ТОВА ДА Е ИНТЕРНЕТ МАНИПУЛАЦИЯ ,МАКАР ЧЕ НЕ ВЯРВАМ,НО МНОГО МИ ПРИЛИЧА НА ЕДНО ПРЕДАВАНЕ,КОЕТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА КАТО ТВ ВАРИАНТ---ЛЮБИМАТА МИ ,,ДИАГНОЗА''.
ИНТЕРЕСНО Е ДА ВИДИМ ЕДНА ГЛЕДНА ТОЧКА ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА СВЕТА.(ТРЯБВА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ СУБТИТРИТЕ ОТ ,,СС'')

youry
Pro
Публикации: 258
Пост Отговор на : Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
на: March 7, 2012, 02:51

Eто една рожба на нашето *прекрасно* минало

Който може да изстрада целият му монолог ...

ПОМНЕТЕ! Това са те и техните методи!

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
на: March 8, 2012, 15:13

Странно?!?Сега открих, че тук е имало доста дълга дискусия?!!А в Агора влизам всеки ден от 21.02. досега и оттогава при мен не се появяваха обновявания, теми или отговори!?!Чак сега 07.03. Агора заработи и при мен!!?Това на какво може да се дължи??!Да не би да съм нежелан събеседник и някой да ме забранява тук?!?Взех да се съмнявам, откакто и Г.Ифандиев признава, че често трудно и разбира, и се изразява смислово!?!Това го разбирам, защото и при мен се случва нещо подобно!?!За себе си, мислех, че са дължи на това, че дълги години не бях писал и дискутирал писмено?!!Мислех, че е въпрос на тренинг??!Но може и да си е особенност на съзнанието и предаването на мисълта, когато липсват жестовете, мимиките и други средства при общуването?!?!?
Просто питам???!
И друго!!!Тук се спомена, че се търсели Идеи?!?!?Ами "моите" си ги предлагам даже и да ме гонят, и ще продължа да го правя, докато съм жив, или те се осъществят!?!?!РЕФЕРЕНДУМНАТА ДЪРЖАВНОСТ, ПОДСИГУРЕНА ОТ ОБЕЗПЕЧАВАЩ Я НЕЗАВИСИМ ФОНД е нещото, заради което бих правил и компромиси!?!?!НО СПОДЕЛЯМ, ЧЕ ТАЗИ ИДЕЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ СЛЕД ПЪЛНА РЕВИЗИЯ И ПРИЕМАНЕ НА ИФАНДИЕВИЯ ЗАКОН ЗА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ И ОТКРИТА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ХОРА, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА СЕ ОБРАЗОВАТ И УЧАТ!!!?!!!Имам предвид човекоподобията, които даже сами себе си наричат мангали!?!?!На тези и на политически криминалните разбойници, РЕФЕРЕНДУМНАТА ДЪРЖАВНОСТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ОТНЕМЕ НЯКОИ ОТ ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА (поне за мен е задължително, но бих се подчинил на референдумната народна воля, даже и със съжаление)!?!?!Това последното нарочно го изказвам в такъв вид, защото да почертае Вярата ми в СИЛАТА НА СВОБОДНОТО СЛОВО!?!?!Така си и представям Бъдещето, по този начин да се решава Организацията на Държавност - само чрез Силна и Свободна Дискусия и накрая Прозрачно Прогласуване на решенията!?!?!

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
на: March 8, 2012, 17:30

Оппаа, наистина става нещо странно при моето влизане в сайта!??
Преди малко ми се откриха за кратко доста повече теми, които пък после пак се скриха и не се отварят!?!
Успях все пак да прочета тази за Левски!!?Че не ми допада мнението на Ифандиев няма да крия, защото може
и да съм примитивен в едно отношение, но държа да имам този Образ за Идеал, също както и Вярата ми в Бог
има нужда от Образи!?!?!
И тук усещам, че е момента да попитам!?!Уважаеми г-не Ифандиев, като как да приемем това толкова задълбочено
проучване биографията на Левски, като единствено достоверно?!?Че той и другарят Хайтов така настоява за автентичност?!?Че вие, така както твърдите с абсолютна убеденост, за наличието на наистина конспиративни фалшификации на историята, подкрепяте тезите си и с източници, които приемате за чисти факти!?!?!Че то така
ще излезе, че и на сам Бог Му се налага да се яви на Земята за да удостовери биографията си, точно поради
ето такива смели волности на човеците тълкуватели!?!?!Къде тук е Божественото у вас, и как ще ни го представите като ваше усещане!?!?!
Не си мислете, че ви нападам, или ви търся някаква сметка?!?Заради Истината бих искал философски да го изясним въпроса със знанието на житето-битието на Апостолът на Свободата!?!?!
Сигурно сте гледал филма "Патриотът" с Мел Гибсън??!Историята е истинска и ужасно трагично покъртителна!!?И се случва между християни все пак?!?!А вие твърдите може би, че при никакви обстоятелства и глави ли човек не бива да реже?!?!?Е, тук вече се различаваме съществено?!!
Вашето его си е ваша работа, но уважаеми, вие все пак търсите и обществена изява, в името на Истината!?!Затова моля, ако сте прав по такива важни за Българите въпроси, то защитавайте тезите си само когато разполагате с Факти, удостоверяващи повече и от сто процента автентичност!?!?!Определено не харесвам изявата ви на последна инстанция в обяснението за Левски, защото е и проява на настъпателно самоуверено его, съвсем не характерно за мъдреца!?!?!А аз ви имам за такъв, и моля да защитите начина по който обяснявате позицията си?!?!?
Знам, че ви е похват често да споменете за "заставането с име"?!?И сте прав, но и вероятно не съвсем, защото във войната може да сме от една страна, но битките са ни с различни видове оръжия!?!?!Вашето оръжие е Словото, а моето не е!?!?!И мен не ме плашат по имейли, а вече няколко пъти са опитвали да ме убиват!?!И знам, че знаят къде съм, но знаят, че и подобаващо и ги очаквам, но и си преследвам преследвачите!?!?!А ако публично заявя име, тогава шанса им за финт в разработката нараства!?!?!А все по-често съм зад тях, и не съм и сам зад мерника!?!?!Така, че не прекалявайте с бъзика за анонимността, и патент в премерването на нещо като заслуги за вярна съпротива!?!?!
Желая ви здраве и ясна мисъл!?!Но и отбелязвам, че в това отношение пак има пример за някого, който е доста преди вас!?!?!Янко Янков досега не ме е подразнил с неясни недоизказвания....примерно!?!?!И това го казвам, нарочно, за да предизвикам точно между вас дискусия, и сверка на часовника, като как е добре да се печели аудитория на страната на Истината!?!?!Не се дразнете, че го пиша това?!?!?Не е с лошо!!!

Гост
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Как да помогнем за да продължи предаването "Диагноза и Г.Ифандиев"?
на: March 8, 2012, 20:38

Наистина има някакъв проблем - при кликване в менюто "Агора" информацията за последното мнение не винаги е коректна. Затова лично аз винаги отварям темата, виждам коя е последната страница ( най-отдолу) и кликвам върху нея. Така със сигурност виждам последното мнение.
Темата за Левски се очертава интересна, но не мога да се включа.
Чета много история, но не съм професионален историк.

Страници: Първо << 3 4 5 [6] 7 8 9 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.107 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...