Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2
Автор Заглавие:Как Из-сраел прилапа България!
Гост
Новак
Публикации: 5
Пост Как Из-сраел прилапа България!
на: February 11, 2012, 01:02

Image

Гост
Новак
Публикации: 5
Пост Отговор на : Как Из-сраел прилапа България!
на: February 11, 2012, 01:03

В ХОД Е ПЛАН ЗА ГЕНОЦИД, КОЙТО ДА СВЕДЕ НАЦИЯТА ДО 5 МИЛИОНА НЕГРАМОТНИЦИ
В- к “Торнадо” бр. 60 19 – 25 март
Киряк Цонев

Критиките на властта на повечето правителства след демократичните промени са насочени в 3 основни посоки – здравеопазване, образование и култура. Но защо именно в тези посоки?
Просто се реализира една политическа, икономическа, социална и културна линия, която е предначертана преди повече от две десетилетия и утвърдена като закон от тогавашното Народно събрание (тогава в мнозинството си комунисти, носеща емблематичното неразбираемо название:
“План Ран – Ът”
Именно този “план”, който на практика е почти осъществен в икономическо – социалната му част от няколкото последователни разноцветни правителства, предвижда България в бъдещето си икономическо развитие да изхранва не повече от 5 милиона души, а това да се постигне чрез непризнаване на позитивните права: жилище, образование, медицинско обслужване, чиста околна среда, почивака и отдих”. Ако започнем да анализираме тези положения, ще стигнем до странен извод – фактически това е план за постепенно минимализиране и ликвидиране на българската нация като такава, превръщането й в своеобразен придатък на чужди икономики и източник на средно квалифицирана вносна работна сила за тях.
Какво цели предумишлено обърканото българско здравеопазване?
Независимо от субективните желания от този или онзи негов министър, то е тласкано в една посока. Старото поколение, което помни още социалните придобивки, които така или иначе имаше българския народ, да си отиде възможно по – бързо. Значи, мислят си някои новоизпечени алчни “вождове”,
тези хора, които помнят, са ненужни. Те трябва да си отидат, да бъдат избити без шум, с косвени мерки – Ликвидиране на бързата помощ, без която те ще измрат – човек със счупен крак трябва да се добере някак си до личния си лекар, а ъой да го препрати в болницата, ако въобще има правото да направи това, а болницата няма да го приеме поради изчерпване на бюджетния й месечен лимит и той така ще си пукне пред нейните порти! Геноцидът продължава със скъпи лекарства, за които не достигат пенсиите, ликвидиране на домовете за стари хора и какво ли не още ще измислят болните умове.
А все по – обърканата образователна система? Чуждопоклонници налагат мнението, че истинско образование можело да се получи само в престижни западни вузове, чиято слава е раздута неимоверно от вездесъщата реклама. Нека напомня, че оригиналното българско образование, родено в тъмнината на робството, се самоусъвършенстваше, почти без да взема уроци отвън, до степен, предизвикваща завист в много световни научни институции, притежаваше завиден престиж, създаваше умове и интелигенти. Кой може днес да се учи в тези прословути западни ВУЗ – ве? Разбира се
ДЕЦАТА НА ОНЕЗИ, КОИТО ИМАТ ПАРИ
Същите онези мошеници и мародери, за които споменах по- горе. Повечето от тях въобще и не мислят да се върнат в България, за да направят нещо за нея. Мисловната им деградация – резултат на световната глобализация, ги е лишила от всякакво патриотично съзнание.
Крайната цел е високата, наследена от векове култура на българина, да бъде свалена до вонящото нищожно равнище на изключително ниската американска обща култура, проличаваща дори във високопарните заявления и тъпи съвети на вездесъщите американски посланици. Защото, всеизвестен факт е, че американците не са обичани в света макар и външно и показно да са “уважавани”, заради парите и армията им, че са презирани именно поради общопризнато ниската им обща култура, до чието незавидно равнище трябваше да бъде свалена и нашата, а и на други народи. Новите млади българи, получили такава ниска култура и изкуствено опростявано посредствено образование в България, ще търсят и намират работа именно в Европа и САЩ, където ще бъдат евтината, но по – високо платена за българските стандарти работна ръка, обаче знанията им ще са на равнище, което няма да им позволи да бъдат ръководен фактор. Т.е.
БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ДОСТВЧИК НА ПОЛУИНТЕЛИГЕНТНА ЕВТИНА РАБОТНА СИЛА
Не искам да съм песимист, но ако се пресметне сегашния състав на народонаселението, от тези предполагаеми пет милиона колко ще бъдат българите. Та НЕ българите и сега гонят почти половината на тази цифра – какво ще бъде утре?
Ето го страшния невидим национален геноцид, в който хора с претенции на лидери тласкат страната ни. И не напразно във връзка с френските антицигански акции в Европа в европейския печат и у някои европейски политици се появиха “идеи”, че “циганския проблем, който е общоевропейски (а онзи, който е измислил думата роми е последния сноб, защото роми- руми са наричани в Ориента византийците, с които циганите нямат абсолютно нищо общо), ще се реши чрез създаване на своеобразен затворен цигански бантустан, където всички цигани от всички европейски страни ще се съберат. И тази територия ще бъде…днешна България!
А кой ще ръководи тази природно неорганизирана тълпа?
И за това е помислено! Две нации претендират за това.
Едната е еврейската, която постепенно подготвя страната ни за евентуално бъдещо убежище, ако положението на Израел в Близкия изток се усложни и оставането й там стане невъзможно. За това днес масови са купуването на български земеделски земи от скрити “български” фирми, зад които стоят еврейски капитали, създават се специални квартали, какъвто е “британския” квартал в Банско, където се разхождат равини с дълги черни къдрици и черни бомбета, които даже не искат да си плащат данъците, или “мъртвия град” край Разлог, в който сега не живее никой, или дори някой вече затворени квартали и “дворци” в околностите на София. И всичко това се подплатява от престъпни писания на скъпо платени “историци”, че например светилището в Мадара било древен еврейски храм от преди Мойсеево време!
А другата е турската. При това не онези нещастници, които напуснаха страната, гонени от самата власт по време на позорния “възродителен процес”, а милионерите, натрупали капитали през последните години, които се опитват да реализират агресивните си амбиции зад граница със съдействието на едно правителство, което открито пропагандира и следва официално не миролюбива и човеколюбива ислямска религия, а фанатичния човеконенавистнически ислямизъм и реваншисткия неосманизъм.
И ТАКА… СТАРЦИТЕ ДА МРАТ!
По – бързо! За това ще спомогне и родната вечно реорганизираща се и усъвършенстваща се медицина! Стига са заблуждавали младите с лъжливи спомени! А младите – към Европа! Едните, единици, наследили крадени пари! А другите, нещастно мнозинство, полуквалифицирана работна сила, подобни на филипинците, индийците и пакистанците в Близкия изток, да умират далече, преди възрастта за пенсиониране из заводите, да мият чинии в луксозни ресторанти и хотели, да гледат склерозирали старци, заели мястото на нещастните им вече погребани родители, чиято единствена вина е била, че помнят и по- добри времена!
А България? Абе, има ли още такова географско понятие? Да живей България!

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Как Из-сраел прилапа България!
на: June 14, 2012, 18:39

http://kolevm38.blog.bg/izkustvo/2012/04/07/kak-evreite-zakopavat-ylgariia.936051

svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : Как Из-сраел прилапа България!
на: June 15, 2012, 00:30

ПО ПОВОД НА ВЕНЕЦИЯНЦИТЕ,ТЕ ИМАТ ВИНА И ЗА ДРУГИ СЪБИТИЯ:Енрико Дандоло (на италиански: Enrico Dandolo, 1107 или 1108 —1205) е 41-ят венециански дож.
Той изиграва голяма роля по време на Четвъртият кръстоносен поход. Целта на рицарите от този поход била да стигнат първо до Египет, а оттам да продължат към Ерусалим. Те обаче не разполагали с нужната флота. Енрико Дандоло склонил да им осигури кораби, но в замяна ги насочил към цел, удобна за него, а именно завладяването на Константинопол. Той им предложил първо да завладеят и гр.Зара в Далмация, който бил току-що превзет от унгарския крал.
Конете на Сан Марко
Античните бронзови статуи Конете на Сан Марко са поставени пред катедралата през 1254 г. Те дълго време били изложени на Хиподрума в Константинопол, но през 1204 г. дож Енрико Дандоло ги изпраща във Венеция като част от плячката след превземането на Константинопол от кръстоносците.
На 13 април 1204 г. Константинопол е превзет и разграбен.(ВИЖ УИКИПЕДИЯ)

bai_pasko
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Отговор на : Как Из-сраел прилапа България!
на: June 29, 2012, 21:26

През лятото на 2008 г. всички най-мощни фирми дистрибутиращи алкохолни напитки в България получиха ултиматум да си премахнат складовете от плаца срещу Зоологическата градина в София - ул. "Филип Кутев" 148.Коя сила принуди най-мощните фирми на ДС да се махне от удобното местенце,откъдето лесно трафикираха бусчетата и обслужваха заведенията,баровете,дискотеките и хотелите в цяла София.Изместиха ги до...летището.
Оказа се,че е предвидено изграждането на еврейски квартал от "затворен тип",който е предназначен за каймака на израелското ощество.Генералите от Мосад,"консултиращи" лудото Яне от РЗС,след Банско си бяха осигурили и огромно парче в центъра на столицата.С посредничеството на левитът арх.Павел Попов се осъществил контактът между заинтересованите саяними - Израитянския духовен съвет в България,дружество Шалом и правителството на байганистан,което на ниско ниво разпоредило на кмета - пожарникар,мразещ комунисти,да ратифицира продажбата на общинската земя.Станишко Яковлевич уреди сънародниците си с територия в центъра на европейска столица.Но никой от байганистанското природонаселение не излезе да протестира,дори и когато разбраха за състоялата се сделка.Ето героите,които с лостчета отвориха вратичката на байганистан за елита на израел :
http://shalompr.org/media/rkovodstvoto-na-shalom-se-sreschna-s-arh-pavel-popov , забележете официалната дата на срещата - 1 година след случката 😎
http://www.vsekiden.com/51593/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BB%D1%82/

http://www.plovdiv-online.com/lica/item/35482-m%D0%B0ksim-beh%D0%B0r-se-ok%D0%B0z%D0%B0-dimo

Освен това,до Пловдив също е направен архитектурен градоустройствен план за еврейско селище от "затворен тип".Някой да е изискал официално становище от властите,някой да е излязъл да протестира?!!!....

Освен това морското крайбрежие около Варна е ... еврейска собственост.Оставям настрана еврейските хотели на север от Варна.Нека видим какво стана 15 км на юг от нея.Ето този еврейски симпатяга,бившия кмет на Москва - Юрий Лужков (Кац) http://www.youtube.com/watch?v=rOIBIHt3FCU
купи за 120 милиона $ 62 дка и построи "детски лагер",пак от..."затворен тип" : http://dnesplus.bg/News.aspx?n=503029 ,някой байганистанец да се е впечатлил?!!!
Прогнозата ми е,че такива изрязвания на националната територия ще продължат подобно на правенето на тестени сладки,при което домакините изрязват разстланото тесто с метални формички,докато не остане нищо...Изрезките са предназначени за байганистанското природонаселение,което не се впечатлява от това.След като приложат това изрязване и изкупят на парченца по-голямата част от суверенната територия,мошетата ще обявят байганистан за техен законно придобит кибуц.Междувременно бг-тата ще загубят 2,5 милиона от населението си - пенсионерите ще умрат поради старост и болести.От останалите 5 милиона - 2 са вече в чужбина,повечето от тях имат подрастващи и пораснали деца там и никога няма да се върнат.От 3-те милиона,които постоянно населяват байганистан,циганите които в момента са 1 милион и 200 хил.,тогава ще са 1 милион и половина - тоест половината от населението.Турскодиалектната част,която в момента е 800 - 900 хиляди,ще запази броя си.Самите байганистанци ще са около 650 хиляди,от които по-голямата част ще е на възраст между 45 - 60 години.Деца няма да правят поради течащите от години стерилизации посредством генно-модифицирани сурогати - "храни",които изменят човешкия ген и не му позволяват възпроизводство.Както не може да се кръстоса заек и петел,така и поглъщачът на такива боклуци придобива заешки или неизвестен ген,а жена му още по-неизвестен.Ако се роди случайно е с малформации и вродени увреждания.Всички,които не са на болнично легло ще подмиват и ще обслужват мошетата за парченце хляб.Те ще са шабес-гои.
Вече казах какво предстои,да видим каква ще е реакцията,ще има ли раздвижване на мозъчните гънки?Поне последно усилие за самосъхранение,някакви идеи,предложения за конкретни действия?Или...сбогом бял свят,Шалом смърт?!!!

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Как Из-сраел прилапа България!
на: June 29, 2012, 22:10

Пропуснахме и други покупки например на земеделски земи в момента с подставени лица докато се промени закона.Който владее земята той си е и господар на територията очертана като държава.Тъжно но факт е това,че наистина скоро няма да има такава държава,такъв народ.Не знам как мислят другите посетители на агората но за мен решението на този най-важен проблем не е за пред такава голяма аудитория.Най доброто решение е с техните методи и с техните средства.Разбирате за какво става въпрос,щом няма власт да се замисли за бъдещето.Всеки се спасява сам и това е нашата трагедия.

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Как Из-сраел прилапа България!
на: June 29, 2012, 22:28

http://www.saprotiva.com/ Вижте това и моля, дайте информация ако знаете кои са!?!Дано да са от Нашите Българи??!!Почти 35000 човека са се отбелязали като съпричастни!!?Не, че не могат да бъдат подведени и принизени от хитрите мошета, но все пак досега тези от сайта поне НЕ мълчат, а и са съвсем точни!?!?!Ако видите, че заслужават, предлагам Г.Ифандиев и Янко Янков да ги забележат ПРЯКО И ОТКРИТО!?!?!

lenkas
Новак
Публикации: 5
Пост Отговор на : Как Из-сраел прилапа България!
на: July 15, 2012, 01:39

http://fakti.bg/imoti/11138-fond-“rotshild”-finansira-proekt-za-550-jilishta-v-plovdiv
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=452066
Молът на Стамболийски официално е на Рокфелер. Отделно се знае, че почти всички молове са на еврейски фирми. Май наистина купуват яко в България

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Как Из-сраел прилапа България!
на: July 15, 2012, 10:54

Цитат от lenkas на July 15, 2012, 01:39
http://fakti.bg/imoti/11138-fond-“rotshild”-finansira-proekt-za-550-jilishta-v-plovdiv
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=452066
Молът на Стамболийски официално е на Рокфелер. Отделно се знае, че почти всички молове са на еврейски фирми. Май наистина купуват яко в България

Това е безспорно. Трагичната действителност се вижда. На Стамболийски на входа на мола не случайно пише и нещо на иврит.

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Как Из-сраел прилапа България!
на: July 26, 2012, 08:17

И каква стана тя?Сега израелските тайни служби правят разследване на престъпление извършено в страната ни.Ами нашите служби къде са?Отговорът е:"СЛУГУВАТ НА ИЗРАЕЛСКИТЕ" и реват ,че никой не споделя с тях информация касаеща престъплението.Така ще е докато имаме такива дупедавци начело на опита ни за държава.Сега идват на почивка от Израел,да поиграят в казината,защото там не им дават.После ще си се заселят тук защото и техните служби ще си ги пазят.Абе продадохани територията за Израел ІІ.Пък сме били в Европа.Как става така,че Израел може да участва в Европейски първенства по всички видове спорт,а съседните и държави не могат?Израел в Европа ли е?Кой ги уреди бе хора?

Страници: [1] 2
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.148 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...