Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3]
Автор Заглавие:Ограничават НКТЕвроком
Гост
Начинаещ
Публикации: 33
Пост Отговор на : Ограничават НКТЕвроком
на: February 17, 2012, 11:37

Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : Ограничават НКТЕвроком
на: February 17, 2012, 14:03

a ве буклук това ти ли си
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425633_324153044304178_168914106494740_968639_1924210766_n.jpg

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Ограничават НКТЕвроком
на: February 17, 2012, 14:21

Здравейте и как сте? Първо, благодаря на всички свестни хора, които изразиха своите съжаления и съпричастност към това, което стана. Трогнат и то искрено. Бог да ви въздаде!
Сега иде ред да се обърна към другаря Васил Василев. Другарю сталинист, наистина не Ви ли дотегна да дразните нормалните хора? Вчера ми изпратихте следните обвинения: „Хер Ифандиев,
За що си мисля, че лъжете хората, че са Ви свалили от ефир. В програмата на Евроком вашето предаване фигурира и за утре, и за понеделник. Не лъжете хората не е хубаво.
Междувременно, ако са го махнали наистина - аз ще бъда много щастлив, че един лъжец и дезинформатор няма трибуна да лъже хората.
С пренебрежение,
Васил Василев.“ Днес пишете това: „Неуважаеми хер Ифандиев,
"Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нам"
Справедливостта възтържествува! Предаването Диагноза официално е премахнато от програмата на Евроком. Поне за това вчера не излъгахте, за което Ви поздравявам. Сега Ви призовавам, ако има нещо човешко във Вас да си ликвидирате и сайта, защото той също е трибуна за дезинформация и манипулиране.
С неуважение,
Васил Василев.“ Даже нямате елементарната смелост и възпитание да се извините. Не се учудвам. Тези неща имат обяснение. Споделете само: От какъв зор се обръщате към мен с „хер“? След като никога и по никакъв начин нито моето семейство, нито аз самият сме имали каквото и да е общо с другари – били те националсоциалисти или комунисти. Обратното. Вашата любима комунистическа партия беше съюзник на Германската работническа националсоциалистическа партия. Истинската ви родина – СССР, беше съюзник с нацистка Германия. Двете другарски държави заедно смазаха Полша. До 22 юни, когато по заповед на Братството Хитлер изпревари своя брат по идеология и оръжие товарищ Сталин и нахлу в Съветска Хазария, никой от вас, другарите комунисти, не обели и дума срещу нацистите. Любимият ви вожд и учител, който по това време изпращаше много комунисти в болшевишките лагери на смъртта от империята ГУЛаг, ви беше забранил. Вина има и тогавашната буржоазия. По признанията на Добри Джуров – „Лазар“, агент на Гешев, вечер в казармата след „Шуми Марица“ свирели... Интернационала. Да, това е вашият общ химн – на комунистите и нацистите. Между вас има две съществени разлики. Едните уж изповядват интернационализма, а другите – национализма. Пиша „уж“, понеже след Втората световна война в Германия доста нацисти станаха... интернационални комунисти. И обратно – след 10 ноември 1989 г. доста от вас, интернационалните комунисти, се записахте в пишман националистическите движения и партии. Освен тгова няма как да отречете, че жертвите на нацизма са поне 20 пъти по-малко от тези на комунизма. Знаете ли, другарю Василев, като администратор с един замах мога да изтривам вашите злобни излияния. Не го правя единствено затова, хората да видят истинския ви лик. Паднем ли ви, ще ни изколите като агнета. Вие, приелите да служите на сатанинските Ротшилдови идеологии, не сте човешки същества. Имате право да се засягате. Накрая, държа да ви попитам: Кое от написаното или изговореното от мен не е вярно? С какво манипулирам? Ще намерите ли друг автор, който така пунктоално да цитира и академично да посочва източниците? Ще се моля за вас, другарю Василев.

Гост
Начинаещ
Публикации: 33
Пост Отговор на : Ограничават НКТЕвроком
на: February 17, 2012, 15:01

Victor
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Отговор на : Ограничават НКТЕвроком
на: February 17, 2012, 15:09

Цитат от Stalinist на February 17, 2012, 15:01
противозаконно да снимаш и да взимаш снимките на някого без негово разрешение.

Ей комунистически Лайнашвили ти да не си питал уруда сталин, че си му присвоил снимката? Дай Боже дано скоро се срещнеш лично с него!
До Алекси - този е толкова vasil vasilev колкото е и снимката на ника му.

Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : Ограничават НКТЕвроком
на: February 17, 2012, 15:26

Василе по добре се прекръсти на хомосексуалист

Гост
Начинаещ
Публикации: 33
Пост Отговор на : Ограничават НКТЕвроком
на: February 17, 2012, 15:29

Когато ти станеш негър...

Страници: 1 2 [3]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.12 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...