Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 3 4 [5]
Автор Заглавие:За последното петъчно предаване.
Гост

Публикации: 3
Пост
на: February 18, 2012, 15:45
Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: February 18, 2012, 23:24

http://www.vbox7.com/play:c34092b5f5

Гост
Новак
Публикации: 14
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: February 19, 2012, 12:03

Не е трябвало да ходи Георги там. Защо си е помислил ,че като иде там повече хора ще го видят и ще им се отворят очите.Те канят такива като него само за да го усмеят него и теориите му за конспирации и комунисти.Нарочно са го поканили,по поръчка с цел усмиване.Хем той самият казва ,че товаса медии парцали и слуги и пак е отишъл.Сега повечето хора го мсилят за луд и за фанатик.Тая овца водещата направо кърти кочината ,написали и въпросчетата ,казали и какво да говори и за хиляда лева и слава е готова и майка си да продаде.... Наивно изпълнение от страна на Георги.... подобни етикети които се лепят по този начин ,почти не се отлепят от съзнанието на хората.Трябва много да се внимава за подобни изпълнения.

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: February 19, 2012, 13:47

Ха, че за милиционерите дискредитирането е цяла нАука!?!И когато държиш на Публиката си, наистина трябва много да се внимава?!!На мен много ми се иска, и вярвам, че все пак ще се намерят Млади Българи, които да са много напред в технологиите!?!И да помогнат на Георги Ифандиев така технически, че сам той да може да работи като телевизия, като медиина сила!?!?!Затова и веднъж вече предлагах, просто да се използват възможностите на фейсбук, нищо, че е вид ционо-заплаха, според усещането на някои!?!И какво ако се ползва с обратно действие??!Тъкмо ще се провери как работи системата!?!?!В този смисъл, надявам се и Георги Ифандиев да преразгледа това си схващане, след като е и опитвал ударите под кръста в няколко талавизии досега!?!?!И да ползва "техните камъни" без задръжки, като им го казва, както е досега!?!Те тези талавизии, под чий контрол са в крайна сметка!?!?!Примерно, какво пречи да участваме в една Ифандиева фейсбук група, също с псевдоними, като той Ифандиев ни приема само ако заплатим за вниманието му!?!?!
Сещам се и още нещо да напомня?!?За мен е важно да правя копи-пейст на текстове за да ги популяризирам, и сред приятели, а и в по-широк смисъл по други сайтове!?!?!Сега това е невъзможно?!?И защо, Ифандиев ли го налага или сайтаджията баровец нам-кой си!?!?!Както и да е, намирам за изключително силни текстовете тук, и е твърде жалко те да не са достояние за колкото е възможно по-широка публика!?!?!

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: February 19, 2012, 21:40

Привет, NADo!
Нямам представа защо си мислиш,че фейсбоклука ще се отрази положително, но аз и много други хора са твърдо убедени в това,че никога не биха ползвали това нещо наречено фейсбук! Въпрос на принцип, както казва Жоро. Ако бяхте стъпвали на принципи!.........Относно това,че не можеш да копираш текстовете, стига да желаеш можеш да го сториш. Това можеш да направиш ако,ползваш най добрия браузър лично за мен Опера, също така можеш да го сториш и с Firefox, но трябва да махнеш отметката на Java скрипта от опциите и ще можеш да си копираш.

Victor
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: February 19, 2012, 23:12

Цитат от на February 18, 2012, 15:45

Ето това вече не ми харесва. "Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация"- как като гост е публикувал във форума?

Гост
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: February 20, 2012, 01:13

http://www.vbox7.com/play:c34092b5f5
Видях линка за предаването с Георги Жеков. Както винаги Георги беше страхотен.
Дано повече хора се замислят и разберат, че най-страшната болест на света е комунизма.

Страници: 1 2 3 4 [5]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.093 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...