Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2 3 4 5
Автор Заглавие:За последното петъчно предаване.
Valentin G
Новак
Публикации: 3
Пост За последното петъчно предаване.
на: January 8, 2012, 00:20

Вчерашната "Диагноза" се оказа твърде "кратка"!!Времето за такива двама събеседници не достигна.Смятате ли да ги поканите отново??Да не говорим,че липсва времето за връзка в ефир със зрителите,а само форумът не е достатъчен.

wildcat
Начинаещ
Публикации: 42
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: January 8, 2012, 13:01

В последните минути от предаването излъчването беше прекратено. Явно някои с власт, не искат тези хора да бъдат чути. А аз много мразя някой да ми определя какво да слушам, гледам и мисля. Разрових се в нета за да науча нещо повече за Петър Гогов. Намерих неговото изказване на митинга на 18.11.1989
http://www.youtube.com/watch?v=G4Je96CT11o&feature=player_embedded
От записа ясно се разбира че той е против насилието, дори и срещу насилниците, но думите му по-късно бяха нагло изопачени. Сценаристите на клоунадата успяха да ни наложат т.н преустройсто, чиито горчиви плодове сега берем.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: January 9, 2012, 01:13

Здравейте. Благодаря за вашия интерес. Ако предаването продължи, поне Петър Гогов със сигурност ще ми гостува. От идущия петък обещавам страхотна поредица от теми и гости поне до 6 февруари. Бог да ви закриля!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: January 9, 2012, 01:15

Ако предаването ви струва кратко, с писма поставете въпроса пред шефовете на телевизия "Евроком". Аз не мога да направя нищо повече.

съиме-
ник
Новак
Публикации: 3
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: January 20, 2012, 19:51

И този непълен час е нещо в сравнение с две годишното отсъствие от ефир!

Гост
Начинаещ
Публикации: 33
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: January 31, 2012, 00:10

Гост
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: January 31, 2012, 01:38

Предаването с Георги Жеков беше едно удоволствия за мен.
Следях неговото "Безкомпромисно" по Скат, сега го гледам през интернет : bezkompromisno.blog.bg
Само за едно нещо ще си позволя да направя забележка.
На въпроса ( той сам си го зададе ) защо не е бил в лагер, отговорът беше "Защото съм бил хитър".
Излиза че Илия Минев , Констатантин Часовникаров и много друго не са били хитри и затова са били в затворите, а доста са и убити там.
Това е единствената реплика, казана от Георги Жеков която не ми хареса.
Иначе му следя предаванията от самото начало вече не помня от кога мисля че началото на
"безкомпромисно" беше през 2005 г.

Нека бог ви дава сили за успешна борба с комунистите и комунизма.
Макар, че борбата е трудна.
Както стана въпрос в предаването запада ни предаде и се прегърна с комунистите.
Сега вече не знам от кой да чакаме помощ - от извънземните ли, от кой ли ?
А без помощ не става - оръжието е в комунистите, медиите са в комунистите.
Но все трябва да има някакъв изход.

wildcat
Начинаещ
Публикации: 42
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: February 4, 2012, 09:13

Да чакаме някой да ни помогне ли? Моля ви, припомнете си историята. Трябва сами да се измъкнем от тежкото положение. Трябва да намерим обща, обединяваща кауза, а не такава която ни разделя, да си припомним завета на кан Кубрат. Не трябва да поставяме на хората етикети-комунисти, фашисти. Какво е виновен един редови комунист, който поради някаква заблуда е членувал в тази партия. Знаете че имаше пропаганда, а не информация.Още от първи клас ни набиваха в главите какъв страшен фашизъм е имало у нас и колко са добри комунистите, СССР, партизаните че са ни избавили от него. След 23-та година у нас е имало насилие, убийства, както и след 9 септември. Но малко знаят че (тук не съм много сигурна за годината) от 1920 чужда банка е превела милиарди долари на определени хора за да сеят пропаганда и да извършват атентати в нашата страна. Трябва да се обединят чистите българи, които не са служели на външните враждебни за България сили. Да си върнем правосъдието и в един обективен процес да се осъдят разрушителите на държавата ни. А после да намерим най- добрите и да си възстановим страната.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: February 4, 2012, 14:12

Извинете, но няма член на БКП, който да е постъпил насила в тази престъпна, антибългарска организация. Повтарям: Докато в гърция се водеше гражданска война за недопускане на комунизма, у нас масово се записваха в БРП (к). Няма оправдание за никой, приел да служи на една човеконенавистна идеология и особено на нейната практика. Няма как комунист да бъде българин. Той е приел интернационализма и се е борил срещу национализма и патриотите. Погледнете Устава на БКП, който всеки член на партията е бил длъжен да знае. Те се кълняха във вярност на СССР и на върхушката на БКП. Когото и от офицерите от ДС да попитате, ще ви обясни - членовете на БКП са били длъжни да донасят. Аз живях в тази обстановка. Винаги съм се пазил от партийците. Друг въпрос е, че сред безпартийните имаше много човешки отпадъци. Да не забравяме, че за 45 години агентите на ДС са били 3 милиона души! Отделно - невербуваните партийни доносници. Също така различен е въпросът за наказанието. Аз не мога да се примиря и не желая да го правя. Ето, сега спирането на предаването "Диагноза" изглежда е въпрос на часове. Ако бях като вас - страхлив и примирен, щях да приема компромиси. Благодаря. Щом като режимът е обявен за престъпен и партията за престъпна организация, нейните членове са престъпници. Партията не е съставена от дървета, а от човешки същества. Следователно - от престъпници. Бъдете сигурни, че мислещите като мен са много - поне 1 милион българи. Може да имаме различия в детайлите, но в основата си сме единомишленици. Закон за декомунизация - това е изходът. Останалото ни обрича на изчезване. Разбира се, вие знаете най-добре. Резултатът личи. В такъв случай защо не се хвалите, а се оплаквате?

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : За последното петъчно предаване.
на: February 4, 2012, 19:48

Споделям всяка дума!!!Бих добавил, че за мен декомунизация значи и подробна ревизия и търсене на отговорност от криминално действалите спрямо Българите!?!?!

Страници: [1] 2 3 4 5
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.149 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...