Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 [2] 3
Автор Заглавие:Относно бъдещето на сайта през следващата година!
Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: December 27, 2011, 20:30

Здравейте г-не Ифандиев, и ех, защо!?!Сам сте признавал, че често лошо се изразявате!?!Това и аз също често признавам?!!Не е никак лесно!!?И особенно за емоционални и прями човеци, държащи на Истината НАД всичко!?!Лично не ми е никак важно, че веднага ме слагате при нищоправещите, но точно и за подобни компромиси имах предвид, казвайки, че за момента и състоянието на хората в България, вероятно е наложително да бъде сега и така?!?!?Направо ще трябва искренно да Ви помоля, също да тренирате с общите знаменатели?!?Начина на мислене, няма как да ми е нито скатаджийски, нито друг свързан с бкпстански шайки!?!А исках да кажа, че там, в тази телевизия, където наистина бъка от уруди, все пак бяхте и Вие с Георги Жеков!?!?!Мен лично това ме интересува!!!Сега наблюдавам Фъртунов, и даже зашеметеният Тео Ангелов, при когото също се получават не рядко пробиви с Истинни изяви по важни теми!?!?!Също като вас не само не ме вълнуват ченгета, комунисти, земеделци, но и още не малко други!?!Изобщо, даже не ме вълнуват и уруди, членували в каквато и да е партия, защото мога да си позволя да ги насмитам където ми падне!?!Поради необвързването ми никога с никаки бкпстански простаци, още от дете!?!
Даже и не ми се споделя това, но го правя само за да бъда разбран правилно!?!Че каузата ви ми е присърце, но познавам много добре от раните по собствената гърбина, прочутата склонност към предателство сред хората в България!?!?!Затова и вече повече от двадесет години предпочитам Правенето да си го правя както знам, или само доверявайки се на хора с други възпитание и култура, сред които отдавна съм приет, без резерви до днес!?!?!Имам не малък опит в пряка организация,.... на да ги нарека все така идеологически битки, където чуваемостта е в пъти повече от която и да е трибуна на слово, даже телевизия, тук в бкпстан!?!Ако имах вашата рутина на Словото, уверявам ви, щях и в преки битки да участвам!?!За жалост, нямам това търпение, даже като това и на Георги Жеков, защото ако аз говоря като него, не ми скачат с шамари, а направо опитват да ме убиват!?!?!Вероятно е нещо като дарба, защото съм печелел като ученик облози, че мога да вбеся всеки милиционер само с вежливи въпроси, а когато и леко прекалявах с безобидни квалификации, направо ми скачаха!?!Затова и днес, предпочитам да се намесвам само в краен случай!?!И хората, разчитащи на моите намеси, до ден днешен са доволни!?!
Пак няма да споделям къде и как учствам в нещоправенето ми, но ще ви уверя, че по всичките ви теми, които вие засягате, съм участвал вече в преки изяви, като разликата е и известната, както е между "горната земя" и "долен бкпстан", т.е. между 10-20г. във времето!?!Неказвам, че съм напред с материала, а много напред, много повече отколкото, който е да е българин е бил!?!Защото там където съм на терен, нито един нашенец не е пристъпвал още!?!?!Надявам се обаче, и то на вас????!Затова ви и наблюдавам, с Надежда!?!?!Затова и си позволявам, не да ви коря, не да ви забелязвам нещо си, а да споделя опита!?!?!Че, ДА, Безкомпромисно трябва да се съпротивяваме, НО чак когато бъдем достатъчно трудно досегаеми и неподлежащи на пълно заличаване!?!?!Сега този момент, може да се случи и в бкпстан, но не значи, че не могат да се използват даже и "техните камъни", нали??!
Вие си виждате агентите на дс и кгб тук, а на мен ми се е налагало да броя цялата световна агенто гнъс, и то отделите им, които внимателно следят точно Свободата на Словото, плюс банкерската урудия на квадрат!?!Че за капак и китайски и арабски комунолигофрени!?!?!Доста майстори на лъжата съм видял и много разчитам на собствената сетивност за очите!?!Вас даже и не съм ви подозирал в неискреност досега, както няколкото любители на конспирациите по форумите правеха, наричайки ви как ли не, и лепейки ви всякакви етикети!?!?!Затова и са ви нещо объркани разсъжденията за сем вероятно!?!Защото за какво "забелязване" става дума, когато след като сте застанал на този фронт, сега пък трябвало било да се съобразявате с тях?!?Ами, както казвате, че сте имали "ваше" предаване, а не тяхня телевизия, и контрол, то сега ще излезе, че ще трябва и да поделите някак и вашия с техния ефир!?!Така, че да не се обидят мършите??!Е, тук пак съм напред с материала, и знам за един работещ модел!?!Но, пак е рано, защото още Силата е Малка, а и вие май ще трябва сам да се уверите в необходимостта от някои ....наистина малки компромиси!?!?!
Малцината ми приятели ви възприемат като силен мъж, тук сред огромната каша от човекоподобни роби!?!Но може би истинските изпитания ви предстоят?!?Затова ви пожелавам още по-добре да "отсявате зърното", но съвсем безкомпромисен да бъдете само със собствената си Душа!?!
С Уважение и Добри Пожелания!!!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: January 9, 2012, 17:07

Здравейте. Може би още от вторник, 10 януари, сайтът ще стане свободно достъпен и ще разчита на дребните ви дарения. Бог да ви пази!

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: January 11, 2012, 18:39

Гост
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: January 12, 2012, 21:01

kurt
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: January 30, 2012, 14:03

Въпреки двете обещания за свободен достъп до сайта (от 24.12.2011г. и от 10.01.2012г.) засега такъв няма.Вероятно Иван Занев е все така непреклонен...

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: January 30, 2012, 17:23

Здравейте. Иван Занев просто изчезна, сякаш се изпари. Затова. Продължавам да го търся...

Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: February 2, 2012, 02:06

а бе kurt 2.40 са две баници и половина , 2-3 дена в месеца няма да закусваш сутрин - нищо няма да ти стане

kurt
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: February 2, 2012, 22:38

Здравей Алекси,естествено че въпросът не е в равностойността на двете банички и половина(то така като те гледам и ти не си се лишавал от тях - извинявай за спама,но не можах да се сдържа).Както нееднократно се е коментирало тук сумата от 2,40лв е нищожно малка сравнение с интелектуалното усилие на автора,получаващ съвсем малка част от нея.С чиста съвест бих преместил десетичната запетая с един знак надясно - това би бил адекватен месечен абонамент.Проблемът е друг или както би се изразил самият г-н Ифандиев - ето къде ме стяга чепика - с изпращането на SMS се нарушава анонимността.Сто на сто съм сигурен ,че в ДАНС има бая айляк хора,които си умират от любопитство да разберат КОЙ чете този сайт.Така че със сигурност ни бройкат.Не крия че се страхувам от това - страхът е нормално човешко чувство.Дали той ще надделее над стремежа да се чете и узнава истината...Перефразирайки Дж.Оруел - вероятно не само да се говори,пише ,но и дори да се чете Истината във времена на всеобща измама си е ...революция.

Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: February 4, 2012, 01:18

Извинявай ако съм те засегнал, но аз мисля че сайта трябва да си остане платен, па макар и 2.40 на месец да е. Просто исках да си кажа мнението, иначе който го е страх от мечки да не ходи в гората. Аз от давна съм вече в гората и за това не ми пука.

nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: February 10, 2012, 18:01

Здравейте приятели,
Влизането в сайта с абонамент ще спре,защото Иван Занев все някога ще се появи.Важно е страницата да продължи да съществува.Затова призовавам всички почтени читатели да подкрепим това съществуване със скромни дарения.Аз вече го направих и дарението ми е повече от скромно.Но сега се чувствам по- добре,защото тези дребни левчета ще отидат по предназначение,а не в чужди джобове,както е с SMS-те.Дано сте ме разбрали правилно!

Николай Митев

Страници: 1 [2] 3
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.093 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...