Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 [2] 3
Автор Заглавие:Предложение до админа.
mallechko
Новак
Публикации: 17
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 2, 2011, 16:28

И за първи път разбирам че нося званието българин само по инерция и на хартия,а в действителност тази титла ми липсва и за първи път се срамувам че съм българин:(

Венци-
слав-
Васил-
ев
Напреднал
Публикации: 72
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 2, 2011, 16:41

Здравейте на всички ВИ тук!!!
Най-новата книга преведена от г-н Ифандиев май вече е излязла на пазара.
Вижте този линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=625184.0
Или аз нещо не съм разбрал или той нищо не е споменал за нея.

СЪЩАТА ДА Е ЧЕСТИТА НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ТУК!!!

Венцислав Василев
гр. Разград

vnv69@mail.bg

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 608
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 2, 2011, 16:44

Здравейте и моля, бъдете търпеливи. Утре, събота, ще споделя доста истини. И ще оставя една отворена вратичка. Драги, malechko, предложението ви е полувъзможно. А нали знаете колко добри са "полу" нещата? Последната ми засега книга "Хитлер в Патагония" беше издадена в тираж 500 екземпляра. Хонорарът за нея възлезе на... 450 лева. Досега са продадени около 250 броя. "Името на звяра" - тираж 1000 екземпляра, също стои наполовина реализирана. Подобен е въпросът с "Чудовището". Никой не се интересува от тези книги. Извинете, какво означават 250 броя при продадени повече от 35 000 от първата книга на едно от най-долнопробните ченгета Петко Бочаров? Ами "творбите" на Людмила Филипова - внучката на члена на Политбюро на ЦК на БКП и министър-председател Гриша Филипов? Има ли смисъл да обсъждаме? Когато преди няколко години четвъртото по обем италианско издателство възложи превода на "Световното правителство" на пловдивска филоложка и тя ме потърси по телефона за някаква справка, жената не издържа и ме попита: "Наистина ли сам сте написал всичко това? Не мога да повярвам." Приятелите ми се смеят, че до ден днешен има читатели, които задават същия въпрос. Преди десетина дни получих писмо, в което се казва: „Казвам се Христо ... от ..., но Ви пиша от все пак, съгласете се, по-човечния Запад, от Холандия. Та аз съм изцяло продукт на Запада, завършил съм и гимназия, и бакълавърска степен в САЩ, сега следвам право в Холандия. Постигнал съм го със силни академични резултати, а не съм син на червен татьо. От седмица гледам предаването Ви *Диагноза* в интернет и Вашите коментари не са никакви коментари. Това са направо едни много сериозно и добре подготвени академични лекции, подплатени с доказателсвен материал, за което Ви поздравявам. Господин Ифандиев, Вашата интелигентност, начин на разсъждаване и лекции надминават в пъти много от моите професори по политология. Не Ви правя комплименти, няма за какво, нямам и изгода от подобно нещо.“ Нали вие също не допускате, че използвам случая, за да се самопохваля? Просто се опитвам да изтъкна, че никой не е пророк в собствената си страна... Утре, живот и здраве, ще откликна на някои предложения и в "Книжна диагностика" ще публикувам ценоразпис на мои книги. Да не ви стряскат цените. Те са антикварни и съответстват на един два такива щанда на пл. "Славейков". Две-три не се намират и там. Обаче търсенето е нищожно и затова няма как да бъдат преиздадени. Иначе Пламен Анакиев не се крие. Нито пази стриктно телефонния си номер. Поговорете с него, ако желаете. Обсъдете Вашата идея. Ето и неговият телефонен номер: 0877-648-948. Това е всичко засега. До довечера в телевизионното предаване и до утре пак тук.

Гост
Новак
Публикации: 5
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 2, 2011, 21:53

Аз по принцип съм крайно-десен по убеждения и макар да не съм съгласен с мнението му за Хитлер, човека прави добри и задълбочени анализи. Вярно, понякога се олива в прекалена конспирация, и затова трябва да отсява истината от украсената полу-истина, особено що се отнася до евреите. Да, те са хитри и коварни, но Ифандиев вероятно неволно ги дарява със свръхестествени качества и как те са режисирали едва ли не появата на Хитлер - единственият от големите политици в последния век, който е направил добри неща за България и е имал позитивно мнение за нашия народ.

mallechko
Новак
Публикации: 17
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 02:07

Господин Ифандиев аз лично съм съгласен сайта"Диагноза"да стане седмичник,защото за мен е важно той да се запази.Надявам се и другите да ме подкрепят в това мое желание.Разбирам причините за вашето решение и се надявам да имате късмета да разполагате с време и за вашето семейство и за сайта.Молбата ми е към другите абонати да разберат ситуацията и да вземем някакво решение!

rastef
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 10:06

Нищо не става лесно а с постоянство.Седмичник също е добре.Увеличете цената на 5лв. на месец, хората които ще останат ще са тези които искат да знаят.

wildcat
Начинаещ
Публикации: 42
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 11:05

Цитат от rastef на December 3, 2011, 10:06
Нищо не става лесно а с постоянство.Седмичник също е добре.Увеличете цената на 5лв. на месец, хората които ще останат ще са тези които искат да знаят.

Напълно подкрепям това предложение!
Благодаря за отговора г-н Ифандиев. Поклон пред вашия труд! Все се питах как намирате сили и енергия всеки ден да ни подарявате по един, а понякога и повече обширни и задълбочени коментари. Аз не винаги успявах да ги прочета. Факти, имена, събития, повечето от които са нови и непознати за мен, изискват повече време да отделя за да ги асимилирам. В едно телевизионно предаване, къде чулала, недочула без да имам възможност да спра кадъра или да го върна ми е почти невъзможно да усвоя сериозната информация. Разбирам че Евроком трябва да печели за да съществува, но предпочитам да гледам предаванията от интернет. Няма ли начин това гледане да се заплаща?

Calvinus
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 11:07

Гледам в момента последното ви предаване с Г.Жеков и напълно ви разбирам в това, което споделяте.Прави сте, че е отчайващо да се издават книги на престъпници и да имат такива големи тиражи.Същото е и с медиите им.Колкото и да е обезсъчаващо това, все пак се надявам да продължите още поне година с опитите да отваряте очи на робите.Ако ще обсъждаме, тук участващите заедно, необходимите суми за абонамент, предлагам, колкото и да сме малко, поне да се доближим до нужната ви сума за поддръжка на сайта!?
Затова моля всички участници да публикуват мнението си конкретно по този въпрос!?Аз предлагам вноската за месечен достъп да не е по-малка от 10лв.

http://vbox7.com/play:ma1b41ef56

Tzvety
Новак
Публикации: 2
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 11:54

Подкрепям предложението на Mallechko. Що се отнася до сайта /ако г-н Ифандиев реши да остане в Интернет/,смятам, че цената на абонамента може да се повиши. За тези, които досега са го ползвали и искат да знаят малко повече, това едва ли ще има значение.
Г-н Ифандиев, последната Ви равносметка е много, много тъжна. Интелектуалното ниво на този народ рязко спадна- простотията е повсеместна. А хората продължават да се страхуват, както и преди. Защо не се учудвам, че всичко това се случва?

Венци-
слав-
Васил-
ев
Напреднал
Публикации: 72
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 12:35

Напълно подкрепям идеята тази медия да стане седмичник и месечната такса да бъде сериозно завишена, така, че на простака да му е максимално трудно да я прескочи. Силно се надявам сайта да продължи да съществува!!!

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ И ИСТИНСКИ ХОРА ТУК!!!

vnv69@mail.bg

Страници: 1 [2] 3
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.143 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...