Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 3 4 5 [6] 7 8 9 >> Последно
Автор Заглавие:ДИАГНОЗА 2014
Ivan-
Todorov
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: March 7, 2014, 23:31

Здравейте.
Ново начинаещ съм тук ,но съм щастлив че открих този форум.
Да се представя - аз съм просто един Негър .... но не от Алабама а от Чалгаристан.
Работя на 2е работни места , за да свързвам 2та края...... става все по трудно.
Открих това предаване и този сайт които ме накараха наистина да се размисля.
Мисленето наистина е труден и сложен процес , не отдаващ се на много човекоподобни.
Та размислих се с веществото което е оцеляло в кухината между ушите , а не с крайната долна част на гърба.
И стигнах до следната ... луда мисъл .... не натрапвам на никого това ... просто споделям.
Цитирам лозунга на братята комунисти - Пролетарии от всички страни обединявайте се.
Аз го допълвам - За да ви крадем по лесно. Дайте да дадем.
ЗАТОВА обратното е Пролетарии от всички страни РАЗЕДИНЯВАЙТЕ се.
с лек хумор за разтуха - народа е казал .... По добре малък коняк - в малък бар. От колкото -голям студ в голям завод.
Мили хора - ако имате възможност - все още - хванете милата си съпруга и невръстното си дете за ръка. И се върнете по родните си места. При любящите ви родители. Благодатта е там където си заобиколен от най близките си същества и ти се грижиш за тях.
Не е важен мерцедеса бмвето или Бай маха .... хи хи хи - на последното аз така му казвам.
Защото и старата таратайка ще ме закара там където ми е нужно.
Не искам да се гощавам с " традиционната" българска гозба Сьомга и Омари.
А с вкусното черноморско попче или карагьоз.
Да замезвам салата Айсберг и аспержи.-0--- А нашата селска Маруля.
Да се разхождам почивен ден в МОЛа на пазарлък .... сега се казва шопинг.
Вместо да отида в гората за гъби или на морето за риба.
Някой ще каже на село е трудно - там няма нищо.
НЕ там ще сте вие и хората които ви обичат. И хората които единствено са ви нужни.
Да трудно ще е. Но никой грижещ се за земята си не е умрял от глад.
И господ го е казал - Минете през Тясна врата и вървете по стръмни пътеки.
Време е просто да поискаме да бъдем свободни - това е наше право.
прекъсвам вече своите разхвърляни мисли.
Господ здраве да ви дава.

boiu
Pro
Публикации: 137
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: March 8, 2014, 17:45

Здравей Жоро,
съжалявам,че едва сега прочетох последната ти статия –коментар и предварително се извинявам, че ще се опитам да ти давам акъл-най малко мога да направя аз това ,но не можах да се сдържа.
Жоро,защо не им кажеш „да си таковат м.......та” на всички телевизионери,сем-аджии,редактори,цензуратори, „собственици”и на цялата друга паплач за която не съм споменал и да си дигнеш шапката.За тези които са се стреснали от нецензурния израз,ще кажа,че и аз така си помислих ,когото много отдавна ти гостува Георги Константинов.Някакъв анонимен провокатор-но мисля че той го позна по гласа, по отворения телефон му зададе въпрос –не си спомням точно, но май въпроса беше -„Какъв му е псевдонима като агент на ДС?” Човека видимо силно се ядоса,по скоро разстрои и само след секунда му отвърна-„Абе я си е... ма........та!”.В първия момент и на мен ми направи неприятно впечатление.Как този кротък,възпитан и ерудиран човек, който така уважавах ,ще постъпи така и то в ефир.Но като размислих напълно го оправдах, даже и го аплодирам.Не е човешко , даже и при животните го няма,да си лежал 10 г.по затвори и лагери,20 г.да си емигрант и някакъв от твоя вид/човек/ да те обвини ,че си агент на ДС.Точно така трябва срещу тях,с техните начини и средства.От друго няма да разберат.
Жоро,не виждам с какво точно ги подразни.Аз поне не съм прочел по стойностен и точен анализ и коментар за събитията в Украйна.На всичко отгоре подкрепен с цитати и видеосвидетелства от техните бивши и настоящи господари.Кое не е вярно?По моето скромно мнение ,за цялото БТА и всички останали помияри и подлоги им трябва цяла седмица да плюнчат моливите и пак няма да могат да „родят” нещо такова, истинско.
Тези гьонсурати и мекерета нямат и капка човешко достойнство.
Жоро,затова ги зарязвай и се отдай само на сайта ,докато цензурата е по малка и можеш да кажеш каквото знаеш и мислиш!Надявам се ,че все ще има дори и шепа истински човеци които да те четем и помагаме.Не унивай!Няма смисъл да хабиш здраве и сили за това „сурнало се стадо свине”.Нашият мъдър народ е подкрепил Божията промисъл с израза -„Какво ти разбира свинкя от кладенчова во̀̀̀да!”
Желая ти много здраве и късмет!
Вл.Бойчев

nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: March 10, 2014, 00:49

Признавам,че и аз закъснях с писмото-предложение за удължение на предаването ДИАГНОЗА по НКТ Евроком.За което поднасям извиненията си на всички приятели на сайта.Всекидневните ми грижи и задължения не могат да бъдат пречка за да се напише едно традиционно писмо.Дори и това,че ми се налага да "пия горчивата чаша" на "догледник" на възрастната ми майка.Уверявам ви - това само ми отвори очите,за да проумея какъв КРАЙ са ни приготвили "другарите"!
В момента ,в който пиша тези редове препоръчаното ми писмо вече се намира в офиса на НКТ Евроком.
Не е късно,пишете !
Адресът е:
г. София-1000
бул.Тодор Александров № 17 НКТ "ЕВРОКОМ"
за Петър Стайков

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: March 10, 2014, 12:38

Здравейте, драги господа Бойчев и Митев.

Привет и на всички добронамерени читатели.

Ако повече нашенци бяха като вас, доста неща щяха да бъдат подредени що-годе справедливо и разумно. Уви…

Владо, никога не съм напускал. Винаги са ме сваляли от екран. Но също така не съм им давал възможност да ми извиват ръцете, като подписвам договори.

Представи си, че наистина в сряда не отида в телевизията. Няма да има предаване. Те ще го преглътнат. Но коя ще е трибуната на Янко Янков, на Георги Жеков, на Лазар Поповски или на Петър Гогов? Къде другаде поканиха пастор Пилев? Кой обсъжда темите, които дискутираме в „Диагноза“?
Вече поканих за участие двама от вас, читателите. Всеки има право да предложи тема и да гостува в предаването. Аман от номенклатурата, която въртят по средствата за масова измама и оглупяване! Вие сте част от истинския елит.

Сега е моментът да уточня. Когато нямам уводен коментар, на мен ми е съвсем лесно. Нека обясня.

Да вярвате, че Кеворк „Димитър“ Кеворкян е „велик“, издава пълно непознаване на занаята „журналистика“. Първо, защото разпитите – интервю означава това – са най-лесното нещо, онанизмът в занаята, да ме прощават дамите. Понеже използвах такова сравнение, ще изясня.

В любовта има ухажване, взаимно понасяне, кавалерстване, влюбване… И чак тогава се стига до онзи връх, който наричат „акт“. Разбира се, ако не иде реч за лягане с проститутка.

Т. нар. интервю е елементарен жанр, при който гостът има главната роля. Колко пъти сте чули агент „Димитър“ да анализира, да коментира, да изразява позиция? А за него работи грамаден екип… А да прогнозира? Изобщо прави ли го някой освен мен?

Същото се отнася за останалите т. нар. водещи – все комунисти, ченгета или отрочета на такива. Те са поставени, за да слушкат и да изпълняват. Даже ги правят политици. Нима Волен и „Дудука“ не бяха произведени в такива милиционерски чинове пред очите ви?

Най-лесно е да се откажа. Трудното е да се правя, че нищо не е станало и да продължа. А какво ще изрека в сряда още в началото, ще разберете след два дни. Имайте търпение. То ще бъде съвсем кратко – две-три изречения.

Но след десет дни, ако не свалят предаването, Жеков отново ще изнася данни от архива на Държавна сигурност. Седмица след него пак идва редът на Янко Янков…

Ето за какво става дума.

Повтарям: Когато чуете, че съм напуснал, отказал съм се, не вярвайте. Винаги те са спирали предаването.

Да се откажа е най-лесното. То е като самоубийството – извършвате грях, от който обществото или поне ближните ви, нямат полза. Друго е да се взривите сред тълпа от комунистически „величия“. Но това у нас никой не го може, защото по тези земи отдавна няма мъже.

Ето защо ще продължа, докато ме спрат. Те ме спрат!

Имат аргумент: Никой не гледа предаването.

Драги мои, да сте проявили активност, за да докажете обратното? Трима души написали писма... Голяма работа! Какво означава това? Обуйте обувките на онези, които се водят „собственици“ на телевизията. От една страна, ви натискат да премахнете дразнителя. От друга, не усещате никакво или съвсем нищожно противодействие.

Нашенецът иска всичко наготово. Както казва Янко Янков: „Преобладаващото мнозинство от оскъдния брой зрители приема телевизионното предаване „Диагноза“ като поредното забавление.“

Знам, че е прав. Въпреки това няма да се откажа. Защото това ще рече, че се предавам. А аз близо тридесет години отказвам да го правя. Стърча и понасям ударите. Но никой не ме е победил. Даже Тренчев, който ме осъди за цитат в книга, чийто източник е надлежно и академично посочен под линия. Заявявам, че не успя да ме победи, понеже делото е в Страсбург. Ако доживея да го гледат и спечеля, знаете ли каква фъртуна ще завихри лечителя на трупове – един от най-близките потомци на комунистическите престъпници Георги „Тарабата“ Димитров и Никола Вапцаров?...

Що се отнася до вашата активност, нямам право на никакво мнение. Който желае, нека пише. И обратното. Ще бъде грозно да заема позиция.

Желая приятна и спорна седмица на всички нормални хора.

Бог да ви помага!

П.П. Моля за извинение за евентуалните стилистични и правописни грешки. Времето ме притиска. Утре очаквайте поредната публикация. А сега – напред към субтитрите…

Гост
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: March 10, 2014, 14:21

БРАВО! !!!! НИКАКВО ОТКАЗВАНЕ. СМЕЛО НАПРЕД. НОРМАЛНИТЕ ХОРА ИМАТ НУЖДА ОТ КОМЕНТАРИТЕ НА НАЙ-СИЛНАТА ЧАСТ НА ДС',КАТО АГЕНТ КИРИЛОВ НАПРИМЕР.ПОКАНЕТЕ И НИКОЛАЙ КОЛЕВ-БОСИЯ.ТОЙ БЕШЕ ВАШ ПРИЯТЕЛ И ВИ УРЕДИ ВЪВ ВЪПРОСНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: March 11, 2014, 11:56

Здравейте и как сте?

Упълномощен съм от моя приятел Георги Жеков да заявя от негово име, че горната свинщина е дело на обикновен комунистически подлец, най-вероятно принадлежащ на кървавите репресивни секретни служби на престъпния алчно червен фашистки режим.
Това "мнение" хвърля ярка светлина върху истинските мутри на комунистите - елементарни интриганти, долни твари, заченати в грях, които никой не пожела да изхвърли в канализацията.
Георги Жеков отдавна няма регистрация в сайта. Посещава го като гост.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: March 11, 2014, 13:18

То е ясно. Няма как да бъде сбъркан с оригинала.
Затова и не му обръщаме внимание.

Гост
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: March 11, 2014, 13:46

ЕХ,Г-Н Ифандиев и най-мъдрия си е малко прост.Кой твърди,че това е същият Жеков от "Безкомпромисно"?Откога в България само един човек може да се казва така?Болшевизма и обслужването на Дс е нанесал непоправима деформация в съзнанието ви.Душата ми е отдавна продадена за 30 сребърника.Адаша Жеков,казваше за Босия,че е комунист.Вие съгласен ли сте с него?Затова ли ,не каните Николай Колев Босия?Малко благодарност към човека,който ви даде трибуна не е излишна.И на мен също ако може.И аз искам.Само комунисти ли ще каните?

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: March 11, 2014, 14:21

По грамотността ще ги познаете.
Обикновен комунизъм с комунета - рожбите на комунистите. Знаете, че комунистът не е човек.
Както не веднъж съм уточнявал, свинете раждат прасета. Комунистите - комунета.
Рано или късно ще изтекат в канализацията, горките.
За мен е най-лесно да залича следите от този предмет. Но е по-добре да виси тук. Та хората, човеците, да виждат какво означава комунист и ченге - античовек. И да се пазят от тях.

Гост
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: March 11, 2014, 15:46

Ченгето Ифандиев преправя постовете и говори за грамотност.Комунето,което беше купено от Дс на 18 годишна възраст избягва от неудобните въпроси.

Страници: Първо << 3 4 5 [6] 7 8 9 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.122 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...