Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 28 29 30 [31] 32 33
Автор Заглавие:ДИАГНОЗА 2014
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 608
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: December 12, 2014, 20:10

http://eurocom.bg/shows/video/diagnoza/264

Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: December 13, 2014, 16:38

Преди малко се опитах да вляза в сайта на Евроком и да видя дали мога да гледам програмата свободно. Да оказа се че тръгна, а в сряда когато поисках да гледам предаването на Ифандиев по интернет, от сайта ми поискаха регистрация. Излиза че за предаването Диагноза трябва регистрация а за други глупави предавания може да ги гледаме свободно - демек свободно да ни промиват мозъците. Опитах се да се регистрирам, но незнам дали се е получило - ще пробвам следващия път пак, добре че Юри качва предаването в интернет.

boiu
Pro
Публикации: 137
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: December 13, 2014, 22:11

И при мен се получи същия номер.Дори и след регистрацията ми ,пак не "тръгна".Интересно!Добре ,че Юри е точен,та да мога до следя предаванията-по друг начин нямам възможност.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 608
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: December 14, 2014, 12:58

Здравейте и как сте?
Благодаря за всичко.
Вече известих един от собствениците и техническия директор на "Евроком" за вашите несполуки и проблеми със сайта на телевизията. Да видим.
Приятна и успешна нова седмица.
Бог с Вас!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 608
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: December 14, 2014, 13:41

Здравейте отново.
Препредавам ви незабавната реакция на Атанас Аретов - техническия директор на телевизия "Евроком", която получих току-що в електронната си пощенска кутия - цитирам дословно:
"Няма такова нещо...всичко се гледа свободно, сега тествах пак - никога не сме слагали ограничения."
Поздрави на всички.

boiu
Pro
Публикации: 137
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: December 15, 2014, 18:23

Здравей Жоро,
позволих си да цитирам част от предпоследната ти статия,поради следната причина:
-В частни разговори,нямам възможностите за обществени,винаги се стига до следното-„Абе, Г.Ифандиев хубаво ги реди и му са точни диагнозите,но освен тоя „Проектозакон за декомунизация”,който никога няма да бъде приет, нищо не казва, как да се измъкнем от блатото.”
Уважаеми „нашенци”,заповядайте – кратко, ясно и точно!Ако Ви стиска –действайте,ако ли не-„не търсете под вола теле”!
Жоро,не искам да те ангажирам с моето мнение,но мисля,че би било добре ,тези твои слова и напътствия да се чуват от време на време и от тв екран-нали знаеш ,нашенци повече вярват на това, което е казано по „средствата за масова дезинформация”,не е ли казано ,значи, че не е вярно и не съществува.
Вл.Бойчев
"
"
"
"
"

"След толкова години уверено мога да твърдя: Знам какво трябва на българите и също така – как да бъде извършено. За да се върнем на онзи път към всестранния напредък, по който бяхме поели. Но преди 70 лазарника бяхме жестоко посечени, за да замръзнем в нищото.

На първо място – никакво доверие към съществуващите политически организации и влиятелни медии. Всички те са продукт на един и същ център, чиято главна квартира е извън пределите на родината ни.

На второ място – грамадно мнозинство на избори, колкото и предрешени да изглеждат, и да бъдат фалшифицирани. При нашите мащаби трудно се ограбват повече от няколко стотин хиляди гласове.

Трето – пълна декомунизация и разрушаване на старата прогнила Система до последния камък в нейните основи. За да е възможно върху съвсем нови темели да изградим друга, съвременна, справедлива държавна сграда на равенството пред законите, която да изключва всякакви възможности за привилегии и/или за заобикаляне на нормите и правилата. Да спазва и защитава правата на хората – от личността до общността.

Това означава, че досегашната алчно червена фашизирана и крайно егоистична, ненаситна номенклатура, ще бъде изправена пред съд. Но в съдебна система, която ще бъде разпусната изцяло и формирана отново чрез избори между юристи, състезаващи се като личности. Декомунизацията и контролът ще изключват повторното наместване на старите, порочни комунистическо-милиционерски кадри в нея. Има кой да организира всичко това.

Тази декомунизация ще наложи пълната конфискация на всичко, натрупано от въпросните червени гангстери от престъпния режим на БКП. Мярката ще обхваща най-малко третото им коляно. За онези, подирили убежище зад граница, има правни методи. Ако не, ще ни води „светлият“ пример на израелските тайни служби и преди всичко на отредите „Кидон“ на Моссад. Щом те могат, защо ние да не успеем?

Значителна част от конфискуваното имущество, което е натрупано в резултат от най-мащабния грабеж в българската история („взехме само 3 милиарда долара от активи за 30 милиарда долара“[32] – всъщност за повече от 200 милиарда), трябва да отиде за един единствен държавен пенсионен фонд. Частните са пирамиди от т. нар. схема на Понзи. Като прословутите „пловдивски игри на щастието“ или нароилите се банки от началото на промените у нас. Моделът „Робърт Максуел“ в Англия и „Бърни Мейдоф“ в САЩ трябва никога да не напускат съзнанието ни.

Пенсионният фонд следва да бъде голяма инвестиционна корпорация с широк портфейл. Само така ще може да гарантира достойна старост на възрастните. Той ще отмени веднъж завинаги порочната приходно-разходна система, която като воденичен камък дърпа младите към дъното. А за да се измъкнат от неизбежното удавяне,те дирят колая в чужбина.

След което трябва да се пристъпи към повторна, напълно прозрачна приватизация. В неявсеки български гражданин да има правото на равен старт с останалите. Експерти по раздържавяване също дал Господ. Успоредно с това – окончателна реституция.

Нова Конституция ще регламентира модерно териториално устройство и управленска йерархия. Но преди всичко – правата и задълженията ни, както на гражданите, така и на управниците от всички нива – държавно, областно,общинско – до най-малкото населено място, дори само с един жител. В това число – начините за произвеждане на всички видове избори и референдуми. Никакви „избирателни закони“ и „кодекси“ (което е същото – синоним)!Всичко това – в основния, в който да бъдат уредени и начините за отзовавания на лица, заемащи изборни длъжности.

Конституцията трябва да постанови истинско, а не хартиено равенство на всички видове собственост.Поликлинично-болничните вноски, пенсионното осигуряване, всички видове застраховки, ще бъдат предвидени като право, а не вменени като задължение. Свободата на личността, която да формира обществената, следва да бъде над всичко.

По същия начин трябва изцяло да бъде премахнато подоходното облагане. Държавата няма заслуги за приходите от трудовата дейност. Затова няма право да посяга върху тях. Което означава запазване на данъка върху доходи от други източници – дивиденти, лихви и т.н. Напълно да изчезне от живота задължителното застраховане на каквото и да е.

От друга страна, здравеопазването трябва да бъде възпитавано като отговорност на отделния човек. Не държавата, а личността да има отношение към природосъобразния начин на живот и евентуалното лечение.Който не предприема свои собствени действия във всички изброени сфери, не бива да разчита на държавата.

Животът е нещо твърде лично. Господ ни е дарил с него. Но е добавил нещо повече – екстра, както биха се изразили младите. Това е свободната воля на всеки индивид.

Държавата е длъжна да се грижи за онези, които са били ощетени по рождение. Както и на съвсем елементарно битово равнище за изпадналите от нормалното човешко съществуване – поради алкохолизъм, наркомании и т.н. Но едва толкова, колкото да не умрат непременно. Нищо повече. Да са мислили – те и близките им.

Спирам до тук. Тъй като нямам никакво основание да смятам, че дължа нещо повече."

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 608
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: December 15, 2014, 18:42

Здравей, драги Владо.
Ти си от малцината, които схващат и помнят.
Съжалявам, че правя тази констатация, но поне за мен е вярна.
Не веднъж съм казвал, че когато Господ иска да накаже някого, първо му взима акъла.
Ние останахме без елит.
Постоянно ме ядат, задето каня едни и същи гости. А кои?
Медийният бардак, наречен влиятелни телевизии, от години върти едни и същи шантонерки. С тях не словесният, а буквалният секс щеше да е омръзнал. Даже да е станал противен.
Но явно това допада на нашенци. Както уж обичат съпрузите и съпругите си и са в състояние да лягат до края на дните си с тях, но за повечето това е просто навик, така им харесва словоблудството на едни и същи комунисти и агенти.
Какво да се прави?
Когато преди години исках да изправя едни срещу други палачите и жертвите, първите отказаха. Те – другарите – нямат аргументи срещу истината.
Каня едни и същи хора, тъй като други не се навиват да участват. Плашат се.
Да, страхливци сте, драги.
Уплашиха неколцина от гостите ми. Те вече никога няма да стъпят в предаването.
Обаче същите тези шубелии имат претенции.
Има нещо по-страшно. Моите т. нар. приятели, които участват в предаването, зад гърба си говорят един срещу друг. Не всички, но някои. И то, преди всичко онези, които уж са с „най-високо“ потекло.
Да споменавам ли, че мнозина или не гледат предаването, или не посещават сайта.
Нали знаеш, че у нас всички знаят всичко. Колкото индианец, два пъти повече вожд!
Затова казвам, че ти си сред малцината и то не „избрани“, а призвани.
Ако постъпя така, както предлагаш, първо, ще ме намразят още по-силно. На приниципа: „Гле’й го па тоя. И той се е ‘зел насериозно. Иска да се бута за кокала.“
Второ, самите гости се дразнят, че имам коментари и видео свидетелства. А не им оставям цялото време.
Нямате представа какви огорчения преживявам. Сякаш ще ги поканят другаде! Пък и ако стане, колко време ще им предоставят – 15-20 минути максимум. Но при мен всичко трябва да бъде възможно. Сякаш ми правят услуга...
Затова вече направих едно предаване съвсем сам. Мога да си го позволя, понеже нямам никакви уговорки с телевизията. Сам съм, други няма! Пълна свобода. Не я заменям за пари. Не се продавам и не се предавам. Както и не предавам.
Намесят ли се, просто го прекъсвам. С ръка на сърцето признавам: Няма нито един опит за намеса в "Диагноза" от страна на когото и да е в "Евроком".
Самостоятелните предавания, без участието на гости, е едно от възможните решения. Ако не мине котка път, на 14 януари пак ще бъда сам. И ще говоря за древна българска история, както и за т. нар. еврейски народ. Естествено, поради вече посочените причини, ще наблегна на видеоматериалите.
Не се оплаквам. Никой не ми е натрапил нищо. Сам съм избрал своя път.
А на когото предаването и/или сайтът не му харесва, прав му път. Без извинение. Известен е принципът: Колкото нашенци, два пъти повече мнения.
Погледни профила, който Алекси Алексиев поддържа във Facebook. Мнозина още не могат да разберат, че нямам достъп до него. Задават въпроси към мен... Ти го коментирай.
А писанията на троловете - така ги наричат - не струват и секунда внимание. Гладният не мисли с ума си, ако изобщо го има.
Другите с претенции, но без аргументи?
Идиотът е непобедим. Вярвам, че си се убедил.
Също, че ти можеш да ме разбереш.
Затова, нека вървим по нашия път. Да следваме вярата и съвестта си, и да дирим истината. Което ще рече - да бъдем свободни.
Човеци! Хора! Българи!
Поне за мен това е най-важното.
Поздрави и най-добри пожелания на теб, на семейството ти, и на всички, които обичаш.
Бог винаги да бъде с теб, драги Владо!

youry
Pro
Публикации: 258
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: December 17, 2014, 22:47

Диагноза с Георги Ифандиев 17.12.2014
http://rutube.ru/video/45e3bf2a4a402dc82c2b0b4e715bfaf7/
http://www.youtube.com/watch?v=pSKySmb3GyM&feature=youtu.be
http://www.vbox7.com/play:cc663375ae

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 608
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: December 18, 2014, 15:40

http://eurocom.bg/shows/video/diagnoza/296

youry
Pro
Публикации: 258
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: December 20, 2014, 17:53

Здравейте Приятели ! Наричам ВИ така защото всички които мислят са ми Приятели! За клипа в YOUTOBE, получих това писмо от тях.
Image

Страници: Първо << 28 29 30 [31] 32 33
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.125 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...