Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Костинброд
stifen
Новак
Публикации: 4
Пост Костинброд
на: May 17, 2013, 17:37

Едно чисто техническо питане:
1 Бай Ганьо прави избори - загасете свещите и наблъскайте приготвените бюлетини в урните.
2.Технически възможно ли е това да се повтори сега със 350 000 бюлетини? от бате ви Бойко и сие?

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Костинброд
на: May 17, 2013, 18:47

Здравейте. От 1976 до 2001 г. съм си изкарвал хляба покрай печатарството или пряко от него. Включително - на ценни книжа, пощенски марки. Два пъти съм гостувал на Печатницата на БНБ. Управлявал съм малка печатница.
Уводът е, за да подскажа: не съм дилетант.
Питам: Кой, кога и по какъв начин преброи тези бюлетини? Имате ли представа как става това? Върху брояч на машина ли ги засекоха?
Да слушате гъвкав, макар и пухкав на вид, главен прокурор, болшевишка издънка на пловдивските масонски ложи, назначен от кръга "Монтерей" чрез посредничеството на Б.Б., да обяснява как печатарските машини нямали необходимост от "печатни плаки", може да е забавно за професионалистите. Но е жалко за страната. Не споменавам държава. Такава няма от август 1990 година. А преди това - от септември 1944 година беше прекомерна и de facto представляваше репресивна военна диктатура в полза на ограничен елит - алчно червена фашистка номенклатура.
Този прокурор заяви, че "дискът отпечатвал"?! Готов е за Нобелова награда...
Не, днес дискът е носителят на проекта. Възможно е и на т. нар. предпечатна потготовка - например на цветоотделките. Вече не се разнасят огромни папки с проекти и прочие неща.
Но дискът не отпечатва. Няма необходимост да бъде укриван и т.н. Мога да го презапиша на нещастния си домашен компютър - за пет минути.
Макулатурата? Ами какво са виновни Флорес Флорес, мултакът от печатницата в Костинброд (тя беше на "Мултигруп") и БКП-ГЕРБ за това? Нали никой не се съмнява, че ги браня? Просто е толкова елементарно скроено, по Станишевски, което ще рече по московски, че е жалко за онези, които надават ухо.
Вижте, те ни подценяват, защото вие - аз не - им вярвате. Доверявате се и на медиите им. А те са за това - да ви лъжат.
През това време служебното правителство продаде невероятни държавни имоти под масата. Електроразпределителните дружества си взеха сулука и ще преминат в настъпление. БКП-БСП даде победата на ГЕРБ но така, че да не е в състояние да ръководи. БКП-Атака ще бъде унижена. Заслужила го е. Пък и за назидание. Въпрос на сила, а от 9 септември 1944 г. тя е била само в едни ръце.
А ДПС само е клекнало от създаването си. То се грижи за своята номенклатура - милиционерската. Самозваните "турци", на всичко отгоре "български", вълци ги яли. Те просто следва да бъдат овладявани и успокоявани. Всеки гняв да бъде потушаван - с морков и тояга. Но да не затормозява централната - истинската, задкулисната - власт.
Простете, пред вас манифестират само комунисти, червени земеделци, щатни активисти на т. нар. тоталитарни организации, стотици хиляди щатни и нещатни сътрудници на репресивните тайни и явни служби на комунистическия режим. В тях е цялата въоръжена власт, а вие се надявате на промяна?
Диагнозата ми е: Вие сте душевно болни. Добре е да ви прегледа хомеопат, който разбира от тези страдания. Защото официалните - т. нар. психиатри - няма как да помогнат. Те не вярват в съществуването на душа, а ще лекуват душевни заболявания?! Как така? Още една лудост.
Вижте другаря д-р Николай Михайлов. Чуйте езика му. Обърнете внимание на неговия стил. И се запитайте: Що за фигура е този, който през 2002-2003 година не е разбрал какво представлява другарят Иван Костов. И тръгнал да прави партия с него...
Или е изключително тъп, или има нещо друго под повърхността, което не знаете? Затова го разкарват като ябълкарски кон из студиата...
Прочетете новия материал. Вече поне пет души се оплакаха по телевизиите, че подали бюлетини за една или друга партия, но се оказало, че същата "политическа сила" не е получила нито един глас в тяхната секция!
И си спомнете "бащицата" Сталин: "Не е важно кой пуска бюлетините, а кой ги брои."
Вече даже от това няма необходимост. Прочетете Грег Паласт и случая "Флорида'2000".
Гледам, че в момента пред Митко "Ти луд ли си" Цонев приказва един прекалено мургав... Московски. Какво има за обсъждане?

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Костинброд
на: May 18, 2013, 19:21

Г-н Ифандиев,преди време колега настоятелно ме подканяше да съм си купил книгата на Атанас Буров,за банкирането(беше ми казал как се казва,но съм забравил),само помня,че беше свързано с банките.
Самия Буров бил комунист,но в тази книга много точно и ясно казвал,как да се случват нещата.
Знаете ли за тази книга?

Гост
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : Костинброд
на: May 18, 2013, 20:00

Банкирането не е за некултивирани примитивни умове като твоя.Другарят Ифандиев се насира от злоба и завист,че велик интелектуалец като д-р Михайлов го канят навсякъде по телевизиите,а червен кютюк като Пиерчо го подиграват навсякъде и му се смеят и го гонят.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Костинброд
на: May 18, 2013, 20:18

Драги г-н Николов, не, не съм чувал. Буров е бил съветски агент. Дъщеря му - на Държавна сигурност.
Писал съм за тези неща. Представял съм спомени на негови близки.
Нямам представа от книгата. Може би следва да се обърнете към дежурния милиционер nike. В пазарджишкото старшинско училище може да учат как се слухти в банкови клонове.
Това в рамките на шегата с горната найлонова торбичка.

Гост
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : Костинброд
на: May 18, 2013, 20:27

Пиер е лизал топките на Желю Желев.Желю е срал в устата на Пиер.Пиер иска да е фашист,но си е червен хомосексуалист.Сатанинският болшевишки парцал Ифандиев изглежда се е опитал да прояви чувство за хумор.Аз не съм бил в Москва като тебе,червен посерко.Не съм лизал червеният маймунски гъз на марксиста Желю Желев пак като тебе ляво хумвейбинче.Мен ме пратиха в Улан Батор да проправя пътеката за Едуин.Костовият дирник е по-вкусен пукни се.Сега Герб ще ви разкажат играта гадове мръсни фашистки.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Костинброд
на: May 18, 2013, 22:02

същество nike,

стига си писал клевети срещу Адаша. Махай се оттук, този сайт не е за хора с комплекси. Чиба!

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.079 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...