Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3] 4
Автор Заглавие:Словоблудстване
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: July 23, 2013, 17:04

Не, не може.
Ако желаете да се обърнете към мен, го правете направо, а не в трето лице. Издава гузност, преднамереност и нечисти помисли.
Имам готова книга - част от тритомно изследване - посветена на това. Но тъй като няма интерес към подобни теми, тя няма да бъде издадена.
Почти никой не се интересува от истината. Да се живее със затворени очи сред официално поднесената измама е по-удобно. Даже през шейсетте "The Beatles" го знаеха и започнаха цяла своя песен с това.

Обаче това не пречи на никого, най-малкото на "историците", да подирят източници, от които да се осведомят. Такива - колкото желаете. Като започнете от Захарий Стоянов, минете през Панайот Хитов, кореспонденцията между въпросните хайдуци, и стигнете до масата съвременници на събитията от онези времена чак до трийсетте години на ХХ век, оставили по някое парче от мозайката. За изследователя остава само да я подреди, за да лъсне цялата картина.
Не съм длъжен никому. Най-малко на поредния анонимен невежа, обладан от леност.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: July 24, 2013, 10:40

Драги безименен "храбрецо", подписващ се с "istorik", курсовете при рабфаковците си ги карайте вие. Затова нямаме история, а пропагандна болшевишка доктрина. Вие не будите насмешка. Даже не съжаление. Единствено - желание петолъчките, сърповете и чуковете, с които е пълна главата ви, да бъдат извадени чрез операция на подходящо място - там, където предците ви го правеха с нашите.
Ако използваме вашите методи, комунягите ще излязат невинни агънца. "Не е имало убийства без съд и присъда". (Анти)Народният съд е издавал само "справедливи" присъди...
Ще се окаже, че "концлагерите не са съществували". Малкото признати наистина са били "трудово-възпитателни общежития". Смъртта в тях е била причинявана от... "слънчев удар" - дори през зимата.
А червените тирани наистина са били едни "мили хора", грижили се за народа.
Така е според "историческите документи".
Това е вашата псевдоистория, която разчита на такива документите. А на "историческите паменици"?
На тях например дължим "мощите на Свети Йоан Кръстител" в Созопол, за които целият свят ни взима на подбив. Болшевишко християнство, основаващо се не на духовното, а на материалното. Комунизъм.
От прогонването на Ганчо Ценов насам тук няма историци. Вие сте милиционери с дипломи от историческите факултети - филиали на репресивните секретни служби на престъпния комунистически режим. Затова днес отрепки като потомствените комунисти и масони Божидар Димитров, който подобно на вас крие фамилното си име Стоянов, и другарят Овчаров, минават за "сведущи", даже за "експерти". А покойният Китов знаеше по-малко от т. нар. любители, на които вие - официализираните невежи, лепите етикетите "иманяри".
Вие сте самозванци, накичени от партията-майка с милиционерско звание "историк". Като предстовители на московската, еврейската и гръцката агентура - сиреч на главните врагове на Отечеството ни, усърдно продължавате да слугувате на чужди интереси. Разбира се, като обичните ви хайдуци - срещу екатерининки - днес рубли, шекели и евра, понеже драхмата не съществува - засега. Вие сте редови мерзавци, продаващи род и родина. Готови да сторите същото с родните си майки. Не случайно Христо Друмев е писал доноси срещу онази, която го е родила... Съхранени са. Пазят се. Притежавам копия - документи. Но те изобщо не ми бяха необходими, за да зная от много години, че той е бил ченге като вас - "историците".
Вашите началници са уникални духовни мизерници. Няма други подобни тям по света. Да претопят архив, предоставен им от турската държава?! Това представлявате, драги аргатино на интернационалистите - от Пайк и Мацини, до Обама и Путин. Не зад вас - вие сте лакеи, нищожества, а зад господярите ви все надничат мутрите на Ротшилд и компания.
Слава Богу, че по света все още мъжука пламъчето на остатъчна историческа наука. Тя все повече достига до изводите, които откриваме в нашите древни извори.
А вие? Никой няма да ви помни. На финала не само ще ви презират, но ще ви гонят с камъни...

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: July 24, 2013, 11:19

Няма ярост, драги. Вие сте поредният анонимен "смелчага" с претенции. Прочетете обръщението към читателите, с което започва всяка статия. И си стойте в гьола, който е за такива като вас. Тук влизат умни, интелигентни, ерудирани и мислещи хора.
Вие си се цопайте в блатото на Божидар-Димитровци и Иван-Илчо-Димитровци. Там са "историческите документи" и "историческите паметници". И е уютно за нищожествата в човешки образ. Даже назначеният от ЦК на БКП "хуморист", комунистът бай Радойко, ви беше натъкмил: "Сит търбух за наука глух!"...
Мимолетно обясних до какво водят тези "доказателства", на които искате всички да се позовават. В замяна, типично по комунистически, получих замеряне с "ярост" и "невъзможност за диалог". Защо направо ни написахте, че "бия малки негърчета", както са ви учили в милиционерските училища?
Откакто съм се родил търпя смърдящи на съветски ботуш зелени чорапи, на които вони всеки от вашего брата. Тази медия е моя и не съм ви канил. Аз не ходя там, където не ми е приятно. Понимаете, товарищ?
Ясно е, кой ви е изпратил.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: July 24, 2013, 16:41

Бягай да повръщаш пред водещия те офицер.

Stoyan-
Kirilov
Новак
Публикации: 12
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: July 24, 2013, 16:41

Уважаеми г-н Ифандиев.

Отдавна не съм се обаждал. Нямаше защо.
Разбирам колко ви е трудно да поемате толкова негативизъм и злоба. Но дано Господ ви дава сили да издържите.
Всичко, което сте написали, е вярно. Тук в Париж, когато се наложи, полицията не си поплюва. Налага яко протестиращите и даже убива. Демократично, както се майтапите вие. Никой французин не може да си представи, че ще се опъне на униформен полицай. Даже пред трафик-полицията са кротки. Гледат да минат по-тънко, защото глобите са големи – по няколко стотин евро.

Гледам, доколкото мога, картина от България. Нали искаха избори. Ето. По някакъв начин всичко напомня събитията от Франция през 1968 година. Уверявам ви, че нямам нищо общо с комунистите. Писал съм го и по-рано. По-възрастен съм от вас и не мога да ги трая. Макар да тежа на сина си, предпочитам да съм тук, за да не виждам старите комунистически муцуни. Как е възможно след толкова години този народ да не проумее? Как така не се интересуват от миналото, от биографиите на новите лица. Кой ги подреди да са такива?

Не обръщайте внимание и на провокаторите. Напротив – гордейте се с тях. Значи продължавате да дразните комунистите и ченгетата. Вадете още факти от историята. Някои са ми познати. Аз съм стар софиянец и в нашата махала Левски и Ботев ги свързваха по-скоро с шумците. Никога не съм бил футболен запалянко. Но в махалата доста от възрастните се забавляваха, когато се викаше „Долу Левски“! Имаше и левскари.

Промиха съзнанието на народа. Мога по-добре да говоря за онова, което той представляваше. По-голям съм от вас и то не малко. Помня магазините, локалите, градинките, добре облечените хора с усмивки на лица. Мъжете, свалящи шапка пред дамите. Зимите с виещия се пушек и очакването на Коледа.

Когато шумкарите слязоха от Балкана, всичко това свърши. Няма да успеете да възстановите истинската картина в съзнанието на хората. Многото години комунизъм си казаха своето. Моят син също не се интересува. Не говорим за тези неща. Той си има достатъчно грижи тук, макар да е финансово добре. Има хубава и доходна работа. Но Франция закъсва и за това пак сте прав. А Париж прилича на африкански или азиатски град. Ходя и се чудя къде изчезнаха французите.

Продължавайте. Моите приятели в България ви четат. Някои и във фейсбук. Изобщо не обръщайте внимание на ченгетата, които ви дразнят. Направо ги изтирвайте. Извинете, че и аз давам съвет, но смятам, че така е най-добре.

Поздрави на добрите българи.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: July 24, 2013, 17:03

Поздрави и на Вас, г-н Кирилов. Бог да Ви поживи!
Г-н Ифандиев, моля да ме извините, но не се сдържах.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: July 24, 2013, 17:33

Поздравления за хубавия коментар на г-н Кирилов. Напълно сте прав за всичко и аз се радвам, че в този сайт намирам толкова много съмишленици - интелигентни хора, които се стремят към съвършенство.
Провокаторите и клеветниците нямат място в diagnosa.net. Нека да се махнат оттук, защото не са желани.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: July 24, 2013, 17:51

И аз ви благодаря.

Знаете ли, имам кумец, който преди близо 40 години уж по някакъв отвлечен повод, но съвсем разбрано за нормалните хора, казваше на партийната секретарка на ДТП "Филателия": "Светът ще изчезне, идиотите - не."
Тези другари са като хлебарките - неизтребими са. Затова стар спортен журналист ме учеше: "Видиш ли тахтаба, смачкай я. Множат се."
Бог да ви пази!

Гост
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: July 28, 2013, 17:39

Г-н Ифандиев освен че сте ходили в Москва сега си признавате че си разговаряте с милиционери.Г.Жеков и като дете не е разговарял с деца на комунисти и милиционери.Кажете нали това Пиер е измислено защото човек започва вече да се съмнява.Нищо че аз не съм човек според това но може Жеков да ме има за такъв.Това Пиер да съм го измислил аз.Има го в страницата на Елтемер.Аз не съм ходил в Москва.Моите родители са били на запада.Само ченгетата са ходили в Москва.За там е била нужна изходна виза.Престанете да лъжете.Ето и Жеков не ви чете и не пише тук.

nikito
Новак
Публикации: 2
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: July 28, 2013, 17:58

Мен хора на Иво Инджев и Каракачанов ме караха да пиша тези неща.Този е великов колкото аз бях михайлов.А Жеков всеки ден може да бъде видян на протестите и все разговаря с комунисти и милиционери.Така се лъже.Защо Жеков остана в СКАТ когато Волен Сидеров накара Валери Симеонов да уволни г-н Ифандиев.Ще ходя на протестите докато ми плащат.Безработицата кара много хора да работят това.Ходят за публика по предавания даже по театри.

Страници: 1 2 [3] 4
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.11 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...