Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Да си поговорим за третата глава на Ротшилд
Nikolai
Новак
Публикации: 1
Пост Да си поговорим за третата глава на Ротшилд
на: April 15, 2013, 17:56

Искам да попитам господин Ифандиев, защо тъй пламенно защитава и хвали наследниците на Сакс-Кобург и Гота, които са и кръвни съюзници с Ротшилд?

Защо с такъв устрем славослови Борис Трети?

Нима не е знаел, за тяхната принадлежност към Европейската аристокрация на Ротшилд и в този смисъл, че е бил техен наместник в т.нар. Царство България? Съмнявам се.

Предполагам какъв ще бъде и отговорът на г-н Ифандиев - видиш ли Борис е обикнал неимоверно българският народ и се е опълчил на роднините (и господарите) си и затова е заплатил с живота си. Очаквам и съвсем логично да разпростре защита на монархическия тип на управление, но аз съм чел тези негови аргументации, които по същество легитимират Ротшилдовата монархическа система.

Ще се радвам г-н Ифандиев да може да разясни, защо не напада последната глава на ламята Ротшилд, а именно Европейската аристокрация на Ротшилд. Защо не разкрива тъй пространно (както го прави с "капиталистическите" и "държавнокапиталистически/комунистически" управленци) взаимовръзките и подчинеността на въпросните "синьокръвни люде" към Ротшилд.

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.041 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...