Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 3 4 [5] 6
Автор Заглавие:Стоичков търси Ифандиев
Гост
Новак
Публикации: 8
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 18:59

На comdos.bg гледаш проверявани лица.Пишеш имената и излиза.Ифандиев излъга че няколко пъти е проверяван.И на Яне Янев и на К.Тренчев излиза че няма данни да са свързани с ДС и на Ифандиев също.Но Ифандиев казва че Яне и Тренчев са агенти.Хората говорят че Ифандиев е Пиер.Съгласен съм че в разсъжденията на Ифандиев има много Комунизъм и облива много хора с помия но няма доказателства че е от ДС.Всъщност по неговата логика както един път е казъл К.БОСИЯ би трябвало да е агент.Но аз харесвам Ифандиев за методологията на изследване на темата.Лошото е че темата му се губи......Ротшилд-пълни глупости!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 19:05

Драги господин Николов, този път няма прошка. Още утре ги давам на Явор Колев. Слава Богу, че се добрах до телефона му. Жалко, че снощи Занев ме научи как да ги трия и единият вече не е регистриран. Но пък глупакът е оставил e-mail тук. По него, дори да е фалшив, ще го открият. Този път ще ги преследвам, докато не ме молят на колене за милост.
Нищо, че най-вероятно са от техните. Ще известявам какво е станало.
Ако се стигне до съд - дай Боже - ще поканя всеки, който желае, за да види позорните им болшевишки мутри.
На това менте Georgi Jekov, niki и nikito - втасаха. Няма да има прошка.
Забелязахте ли, че след като се появи темата за "холокоста", ги реактивира и раздвижиха?...

Притна вечер.

Гост
Новак
Публикации: 7
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 19:17

Виждате ли Великов,неудобните въпроси вече са тероризъм в интернет.Защо ви е да четете Оруел-1984г.Четете ифандиев.Преписвач и комплексиран бездарник.Млади човече мислете с главата си,та даже и някога да бъркате.Това което е хубаво е, че ифандиев има много малко заблудени последователи и то това са предимно хора не ползващи чужди езици или нямаши много време да се ровят в нета.Няма лошо.Лошото е когато ченгето те учи на морал или "праведния"споменава напразно името Божие.Лошото е когато завижда на по-талантливи от него.Лошото е когато предава приятеля си Николай Колев -БОСИЯ,който го уреди на последната му работа в евроком и му даде хляб.Лошото е осъден да иска да съди,та даже е и трагикомично

nikname
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 19:19

Естествено е,че Ифандиев е бил агент на комунистическите зловещи тайни служби.Бил е на обучение в секретна школа на КГБ,близо до границата с Монголия.Тази школа е била за бавно развиващи.По скоро за абсолютно неразвиващи се-регресиращи.Ходил е на преклонение пред мавзолея на другаря Чойбалсан в Улан-Батор.Заставал е мирно и е козирувал с думите-"Другарю Чойбалсан,благодаря Ви за щастливото детство"После е изпълнявал песента "Катюша" пред монголските другари.После от ДС му създали легенда,че имал рок група и слушал рок вместо руски честушки,в които бил влюбен.

Гост
Новак
Публикации: 8
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 19:46

Ифандиев ти който плюеш и заклеймяваш ченгетата, имаш им телефоните и търсиш сътрудничество и помощ?Как да ти вярваме?Даже и Николова ще се разочарова.....Но истината е че Стоичков те търси.

Stoian-
Kirilov
Новак
Публикации: 8
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 19:53

Най-сетне! Господин Ифандиев, кръстя се да не се откажете. Крайно време е тези комунистически престъпници, които клеветят почтените хора, да бъдат поставени на мястото им. Бих ги горил с нажежено желязо.
Тези… не желая да правя беля, ме прогониха от родината. В страната, в която съм, няма такова чудо. Тук, когато разказвам на някои познати какво се пише из интернет, как се лъже, клевети, какви нецензурни изрази се употребяват, никой не ми вярва. Мислят, че по някаква специална причина мразя своята родина и сънародниците си.
Тези, които ви хулят, не са ми сънародници. Те са от една страна, която вие преди много години нарекохте Чалгария. За тях няма нищо свято и скъпо. Те са майкопродавци. НСпособни са да оклеветят всекиго, стига да им наредят. Видях какво са написали и за мен. За тях не важат никакви факти. Мръсотия, мръсотия, мръсотия! Само на това са способни.
Даже ми се струва, че това е едно и също същество, както се изразявате.
Най-долният клошар тук, където съм принуден от тях да живея и работя, без приятели, не е способен на такива низости.
Открийте ги и ги дайте на съд. Готов съм да помогна финансово. Доста време мислех, че зад тях се крие Иво Инджев. Не е изключено. Но които и да са, това са сатани – зло, огромно, бездушно, антибългарско, нехуманно зло.
ЗЛО! ЗЛОТО!
Повтарям – не се колебайте да ги откриете и съдите. Както и да обявите, за да помогна поне със скромна сума.
Моля се да имате сили. Това ще е надежда за всички свестни хора. Всяка присъда ще им е малка.
Те са ЗЛОТО!

Гост
Новак
Публикации: 7
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 20:06

СТОЯНЕ АКО ТИ си написал този пасквил за Елтимир ще има много пари да му даваш.Не знам дали заплатата ти, като чистач в Франция ще те спаси.Такива мишки, като теб са жалки некадърници,които все нещо им пречи.

Stoian-
Kirilov
Новак
Публикации: 8
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 20:20

Господин Ифандиев, не ги пускайте. Сякаш муха ми влезе в главата. Това са мръсници, долни престъпници. Безсъвестно мърсуват с достойнството на хората, вляят на младежите. Опитват се да интриганстват. Отвратително е.
Затова сега прилагам още нещо, което разкрива лицето на онзи „герой“, който не се свени да обругае не само вас, но и толкова чисти хора като политическите затворници, господата Гогов, Галев и Янков.

Дълго е и малко разбъркано, но който се интересува, ще го прочете.

STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVE---RI--GE
(анонимен)28 февруари 2013,

ДРАГИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "БЛИЦ",
МЕН МЕ НЕПРЕКЪСНАТО ТРИЕТЕ ДА ВНИСАМ ТЕКСТОВЕ, ЗАЩОТО НЯКОЙ КРЕЩЯТ СРЕЩУ МЕН - ДОБРЕ ! КЛАКЬОРИТЕ ПИШАТ СРЕЩУ МЕН И НА ТЯХ НЕ ОБРЪЩАМ МНОГО ВНИМАНИЕ НА ПОДИГРАВКИТЕ ИМ.
-
АЗ ОТДАВНА СЪМ СЕ ОТЪРСИЛ ОТ ОБИТИ СРЕЩУ МЕН !
-
ТУК ОБАЧЕ В ТАЗИ СТАТИЯ, КЪДЕТО СЕ ОТНАСЯ ВЪПРОСЪТ ЗА ЗОЯ, КОЯТО БЕШЕ СЪПЪТНИЦА В ЖИВОТА НА КОЦИ ИВАНОВ СЕ ПОЯВЯВА ТЕСТ НАПИСАН ОТ МОЕ ИМЕ, КОЕТО Е МНОГО МРЪСНА ГАВРА С ПАМЕТТА НА КОЦИ ИВАНОВ.
-
ТОЧНО ПРЕДИ 23 ГОДИНИ В СТОКХОЛМ СЪМ ПРОВЕЛ АКЦИЯ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА КОЦИ ВАНОВ ОТ ЗАТВОРА ВЪПРЕКИ НАПРАВЕНИТЕ ТОГАВАШНИ ПРОМЕНИ ОТ 10 НОЕМВРИ 1989 ГОДИНА.
-
http://www.blitz.bg/news/article/185192
-
3.
STEFAN D-R D CHOLAKOV SWERIGE
(анонимен) 28 февруари 2013,
16:58 отговори
-
ИМАМ МНОГО СИЛЕН АНАЛЕН СЪРБЕЖ.НУЖДАЯ СЕ ОТ ПОМОЩА ВИ.
-
Оценка
-4 +8
-
СЕГА ДА СЕ ПИШЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ОТ МОЕ ИМЕ Е НЕ САМО НЕ Е ДОСТОЙНО, НО И СРАМНО. ТЕЗИ ПИСАНИЦИ МОГАТ ДА СЕ НАПИШАТ САМО ОТ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ - БИВШИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИК ОТ БОТЕВГРАД - ГУРКОВО - ПРАВЕШКО, КОЙТО СЕ ПОЯВЯВА СЪС СВОЕТО ИМЕ ПОНЯКОГА.
-
ТОЙ Е ВИНАГИ С ПРИСЪСТВИЕ ТУК В "БЛИЦ" !
-
ЗА НАШИТЕ ВЗАИМО-ОТНОШЕНИЯ С КОЦИ ИВАНОВ, А И ТОЙ САМИЯТ В МИНАЛОТО ГО Е ИЗПОЛЗВАЛ ДА БЪДЕ РЪКОВОДЕЩ ФАКТОР НА ПАРТИЯТА НА Д-Р ИВАН ГЕОРГИЕВ.
БНРП ОТ КОЯТО Е ПОЛЗВАЛ МНОГО НЕЩА! ТЯХ ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ В СЛЕДВАЩИТЕ СТРАНИЦИ, КОЙТО ЩЕ ПОСОЧА.
-
АЗ ДОРИ НЕ ПОДОЗИРАМ, НЯКОГАШНИЯ ГОВОРИТЕЛ В ТЕЛЕВИЗИЯ "СКАТ" - ГЕОРГИ ЖЕКОВ, КОЙТО СЕ ПРАВИ НА ОТЯВЛЕН АНТИКОМУНИСТ, ЗАЩОТО ТОЙ ВСЕ ПАК НАПРАВИ НЯКОЛКО ПРЕДАВАНИЯ ПО ПОВОД СМЪРТТА НА КОЦИ ИВАНОВ, КОЙТО ОСТАВИ ТАЗИ ЖЕНА, ЗАЩОТО АКО БЕШЕ КОЦИ ИВАНОВ ЖИВ СИГУРНО ЩЕШЕ ДА ГРЪМНЕ НЯКОЙ НОВ "ДЕМОКРАТ" ...
-
НЯКОГАШЕН ОБЛАСТЕН УПРАВТИЕЛ БЕШЕ СЕ ОТНЕСЪЛ ПО ДРУГ НАЧИН С ТОВА СЕМЕЙСТВО, НО СЕГА ЯВНО ИМА НЯКАКВА ТЕНДЕНЦИЯ.
.
ХУБАВО КМЕТЕ НА МИХАЙЛОВГРАД - МОНТАНА - ФЕРДИНАНД - КУТЛОВИЦА, МОЖЕ ЛИ ДА ВАДИШ ТАЗИ ЖЕНА НА УЛИЦАТА ВЪВ ФЕВРУАРИЯ И ЗАЩО НЕ И НАМЕРИШ ЖИЛИЩЕ ?
-

ПАК ПИША,
НЕ Е ДОСТОЙНО ТОВА ПОВЕДЕНИЕ, НА АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ, ЗАЩОТО ТОВА Е ОБИДА КЪМ ПОБОРНИКЪТ КОЦИ ИВАНОВ.
-
АЗ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ И ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ПОКАЗВАМ МЕЗКИТЕ ПОСТАНОВКИ НА ТОЗИ ПРЕСТЪПРНИК СТАНАЛ ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, БОРЕЩ СЕ ЗА ЗВАНИЕТО - ДИСИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ В ПЪРВАТА ДЕСЕТКА, ЗАДЕДНО С ПРЕСТЪПНИКА ЖЕЛЮ МИТЕВ ЖЕЛЕВ В ТОВА ЧИСЛО И ВЕЧЕ С РАЗКРИТИЯ ГАНЧО САВОВ - ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЗАТВОРИНИК РАБОТИЛ ЗА ДС ПРЕДИ ЗАТВОРА, ПО ВРЕМЕ НА ЗАТВОРА, СЛЕД ЗАТВОРА И ДОРИ СЛЕД 10 НОЕМВРИ 1989 ГОДИНА.
-
АЗ ПОДОЗИРАМ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ НЕ САМО В ДОНОСНИК, НО И СЪУЧАСТНИК В УБИИСТВА НА БЪЛГАРСКИ ДИСИДЕНТИ, КАКТО СЪМ ЗАПИСАЛ ПОДОБНИ МИСЛИ И ЗА ГАНЧО САВОВ - НАЙ ДОБРИЯТ НАГРАДЕН В НОВО ВРЕМЕ ЖУРНАЛИСТ .... ДЕМОКРАТ И ЛЪЖЕЦ !
-
-
Три имена Ганчо Савов Ганчев
Дата на раждане 25.10.1930 г.
Място на раждане гр. Перник
.
Вербувал го служител о. р. Иван Георгиев Дянков на 20.08.1965 г., възстановена връзка от полк. Димо Иванов Николов на 11.09.1979 г., регистриран на 11.10.1979 г.
.
Ръководил го служител о. р. Иван Георгиев Дянков; о. р. Панчо Д. Славов; полк. Димо Ив. Ненков; Таню Д. Славов; полк. Димо Иванов Николов; о. р. Димитър Здравков; о. р. Демир Райчев
.
Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ДС, управление II, отдел III, отделение IV; ОУ на МВР-Стара Загора-ДС; ДС, управление VI-V-III
.
Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент
Псевдоними Монев
.
Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководили го щатни служители; рег. бланка – 2 бр.; рег. дневник; картони – обр. 4 – 2 бр. и обр. 6; лично дело IА-34285; работно дело IР-4914 – 2 тома.
.
Снемане от действащия оперативен отчет
Публична длъжност или публична дейност Водещ на предаване на сръбски език в БНР.
.
Комисията разполага с документи, удостоверяващи принадлежност на Ганчо Савов Ганчев към органите по чл. 1 след 10.11.1989 г.
-
В МОЯТА КНИГА – „ПОЛИТИЧЕСКОТО УБИИСТВО Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ – 1981” СЪМ НАПРАВИЛ АНАЛИЗ НА НЯКОЛКО КНИГИ И ОСНОВНО СЪМ СЕ СПРЯЛ НА „КАПАН ЗА КОНТРИ” ОТ ГАНЧО САВОВ. ТОЧНО И ЯСНО СЪМ АНАЛИЗИРАЛ ПОВЕДЕНИЕТО НА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ГАНЧО САВОВ, КЪДЕТО КАЗВАМ, ЧЕ ТОЙ Е ШПИОНИНА – БИБЛИОТЕКАР НА СТАРОЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР.
-
-
ЕТО ТУКА СЪМ ОБЯСНИЛ НЕКОЙ НЕЩА ЗА ТЕЗИ ИЗГВЕРГИ В ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ !
-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2006&p=statiibg&title=%C4%EE+%C2%F0%E0%F7%E0%ED%F1%EA%E8+%D0%E0%E9%EE%ED%E5%ED+%D1%FA%E4+
-
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=1321.0
-
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
28.02.2013
КРАЛТВО ШВЕЦИЯ

ОТ НЯКОЛКО ДНИ ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ,
(1/1)
tcholi_boli:
ОТ НЯКОЛКО ДНИ ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ,
ЧЕ - Цветомир Йолов - Цъката, Е ЗАГИНАЛ ПРИ АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА !

ПОЛУЧИХ И ИЗВЕСТИЯ ПО ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА , НА КОЙТО ОТГОВОРИХ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧА ОТ ДВА НЕЗАВИСИМИ ИЗТОЧНИЦИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГОВАТА СМЪРТ !

ИНФОРМАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПОЯВЯВА В МОЯТА ТЪРСАЧКА ТУК

http://www.tyxo.bg/?ID=39668&show=lastse

-
-

<a href=http://www.tyxo.bg/?ID=39668&show=lastse>НАТИСНИ ТУК-http://www.tyxo.bg/?ID=39668&show=lastse<a/href>

-
-

ПОКАЗВАЙКИ КОЛКО И ОТ КЪДЕ ВЛИЗАТ В МОЯТА СТРАНИЦА !
-
АЗ ЩЕ ВЪЗРАЗЯ НА ТОВА МЕСТО И ТО МАЛКО, ЗА ДА СЪОБЩЯ, ЧЕ ЛЪЖЕЦЪТ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ ОТ - ГУРКОВО-БОТЕВГРАД-ПРАВЕШКО Е НАПИСАЛ ЕДНИ ЦИТАТ В НЕГОВАТА СТРАНИЦА, КЪДЕТО МЕ ЦИТИРА И ЕТО АЗ Я ПРЕДСТАВЯМ ЗА ДА НАПИША СЛЕДНОТО :

ПРЕСТЪПНИКО АНГЕЛ ГРЪНЧАНОЛ ОТ ГУРКОВО - БОТЕВГРАД - ПРАВЕШКО, ТИ СИ ЛЪЖЕЦ И АЗ СЪМ ГО НАПИСАЛ МНОГО ОТДАВНА. РАЗБРАЛ СЪМ ТЕ И СЪМ ТЕ АНАЛИЗИРАЛ В ТОЗИ МОЙ РАЗКАЗ ЗА ТВОЕТО ПОСЕЩЕНИЕ ВЪВ ПАРИЖ - ФРАНЦИЯ !

ПРЕСТЪПНИКО, ЗАЩОТО СЛЕД ЛЪЖАТА СЛЕДВА ТВОЕТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ПАК ПИША ЦВЕТОМИР ЙОЛОВ МИ ПИСА, ЧЕ ТИ СИ БИЛ БОЛЕН ОТ ТУБЕРКОЛОЗА И ДА СМЕ МУ ПОМОГНАЛИ И АЗ СЪМ НАПРАВИЛ СВОЙ АПЕЛ, А ЛИЧНО СЪМ ИЗПРАТИЛ 500 КРОНИ ЗА ТЕБ МАЙМУНО НЕБЛАГОДАРНА / НА ТОВА МЕСТО КОЕТО СИ ПИСАЛ, А ПРЕД МЕН ДРУГО СИ КАЗАЛ ПРИ ЕДИНСТВАНАТА НИ СРЕЩА В БОТЕВГРАД / И ОЩЕ 100 КРОНИ ЗА ДРУГА ДЕЙНОСТ !

ПРЕСТЪПНИКО НА ТЕБ СЪМ ГИ ПРАТИЛ ПАРИТЕ МЕРЗАВЕЦО, А ТИ ЛЪЖЕШ В ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СИ НАПЕЧАТАЛ И ХУЛИШ ЦВЕТОВМИР ЙОЛОВ ! ТА НАЛИ ТОЧНО ПОРАДИ ТОВА СЪМ ОБЯСНИЛ В СВОЕТО ПОСЛАНИЕ ДО ТЕБ , ЦВЕТОМИР И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД КАКВА Е ИСТИНАТА - ТОЧНО ТУК !

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2006&p=statiibg&title=%C4%EE+%C2%F0%E0%F7%E0%ED%F1%EA%E8+%D0%E0%E9%EE%ED%E5%ED+%D1%FA%E4

-
-
<ahref=http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2006&p=statiibg&title=%C4%EE+%C2%F0%E0%F7%E0%ED%F1%EA%E8+%D0%E0%E9%EE%ED%E5%ED+%D1%FA%E4>НАТИСНИ ТУК-http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2006&p=statiibg&title=%C4%EE+%C2%F0%E0%F7%E0%ED%F1%EA%E8+%D0%E0%E9%EE%ED%E5%ED+%D1%FA%E4<a/href>
-
-

ОТДАВНА СЪМ ТЕ ПОДОЗИРАЛ, ЧЕ СИ ЛЪЖЕЦ ПО ПЪТЯ КЪМ ПРЕСТЪПНИК ! ОТДАВНА СЪМ СЕ ОСЪМНИЛ В ТВОЕТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, А СЕГА ВЕЧЕ МОГА ДА МИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕ БИ ИМАШ НЯКЪКЪКЪВ ПРЪСТ В КАТАСТРОФАТА НА ЦВЕТОМИР ЙОЛОВ, ЗАЩОТО ИМА МНОГО МАТЕРИАЛ ЗА АНАЛИЗИ ОКОЛО АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ С НЕГОВИЯ ПАЛЕЖ В БОТЕВГРАД И ИЗПИСАНИТЕ НЕЩА !

ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ АНАЛИЗИРА ВСЯКА СТЪПКА НА АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ, ЗА ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ТОЙ Е ЧАСТ ОТ БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ НАРИЧА ДИСИДЕНТ !

ТОВА ДА СЕ БОРИШ ДА ТЕ НАРЕКАТ ДИСИДЕНТ И ДА ТЕ ВКЛЮЧАТ В 10-ТА НА ДИСИДЕНТИТЕ И ЕДНА МНОГО ГОЛЯМА МЕРЗОСТ, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИТЕ ДИСИДЕНТИ, КОЙТО СЕ ИЗБРАХА ОТ НЯКОЙ ДУПЕДАВЦИ СА ИНСТРУКТИРАНИ ДА ИЗБЕРАТ ТЕЗИ .... ПРЕНЕБРЕГВАЙКИ ДРУГИ !

ДИСИДЕНТИТЕ СЕ ПРЕ-ОКРИХА С ДОСИЕТАТА СИ !

ТОЛКОВО ЗА СЕГА !

НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАКЪВ Е БИЛ ТОЧНО ЦВЕТОМИР ЙОЛОВ,
НО ТРЯБВА ДА КАЖЕМ "БОГ ДА ГО ПРОСТИ" ТОЙ ЩЕ НИ ПОМОГНА ДА ОТКРИЕМ МНОГО НЕЩА !

АЗ СМЯТАМ ЧЕ ЦВЕТОМИР ЙОЛОВ Е БИЛ ЧЕСТЕН ЧОВЕК, МНОГО ОТДАВНА ОТ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ, КОГАТО Е КОРЕСПОНДИРАЛ С МЕН ПО ЕДИН МНОГО ПО ВАЖЕН ВЪПРОСИ ЗА ЖИВОТА НА МЛАДЕЖИТЕ ОТ ВРАЦА !

Стефан д-р Д Чолаков

16 ноември 2008

Враца - България

STEFAN D-R D TCHOLAKOV

А ето какво пише Стефан Чолаков от Швеция: "През есента на 2002 година Цветомир Йолов ми изпрати едно електроно послание в което ми съобщаваше, че Ангел Грънчаров е бил болен от туберколоза и трябва да му се помогне. Стана ми тежко за Ангел, защото и моят баща е бил болен от туберколоза след излезането му от концлагера "Росица"."

Писмото е от 4 април 2006 година. Вероятно доста хора са го прочели в Интернет, тъй като Чолаков го беше разпратил по всички възможни форуми и сайтове. Хубаво, ама аз не знам някога да съм боледувал от тая болест. Интересно къде са отишли 500-те крони, изпратени от Чолаков на Йолов за моето "лечение"?"

--
--
tcholi_boli:
Re: ЗА ЦВЕТОМИР ЙОЛОВ-ЦЪКАТА-ПОСМЪРТНО

НАПИСАЛ СЪМ НЕЩО, КОЕТО ПОМЕСТВАМ ОТ ДОЛУ И ГО РАЗПРОСТРАНИХ
И СЕ ОКАЗА, ЧЕ СТРАНИЦАТА "ВОЙНИТЕ НА ТАНГРА" НА АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ, КОЙТО ГО ЦИТИРАМ ВЕЧЕ НЕ СЕ ОТВАРЯ, А И СНИМКАТА КОЯТО Е ТОЙ ПОМЕСТВАЛ С ПРИЯТЕЛЯ СИ ПЛАМЕН НЕ СЕ ОТВАРЯ ТУК.

ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ИМАН НЕЩО ЛОШО В АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ, КОЙТО Е ИЗЛЪГАЛ В ЦИТАТА СИ И АЗ ГО ОБВИНЯВАМ, ЧЕ ТОЙ Е ЛЪЖЕЦ, А ЩОМ СИ ЛЪЖЕЦ ТИ СИ И ПРЕСТЪПНИК !

НЕКА БЪЛГАРСКИТЕ ЧИТАТЕЛИ ДА ОБМИСЛЯТ ИЗПИСАНИТЕ НЕЩА ОТ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ И ДА ПОМИСЛЯТ НА КОЙ Е СЛУЖИЛ ТОЙ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЛЕД КАТО Е ИЗЛЕЗНАЛ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЗАТВОР, КЪДЕТО СА ГО ИЗПРАТИЛИ КАТО МЛАДЕЖ !

НА СЪЩИТЕ ГОДИНИ И ЦВЕТОМИР Е ОБВИНЕН В ПОДОБНИ ПРЕСТЪЛЕНИЯ КАТО АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ, НО ТОЙ Е СЪДНИК СРЕЩУ ЦВЕТОМИР АНГОЛЕВ ДА ГО ОБВИНЯВА, КАТО ФАШИСТ !

ВИЖДА СЕ, ЧЕ ИМА НЯКОЛКО НАЦИОНАЛИСТИ СА ВЕЧЕ ИЗЧЕЗНАЛИ ПО ЕДНИ МИСТЕРИОЗЕН НАЧИН И В ТОДА ПЪКЛЕНО ДЕЛО УЧАСТВАТ ТОЧНО ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ, КОЙТО СА СЛУЖЕЛИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НА КОЙТО ИМ Е НАРЕДЕНО, АКО НЕ ИЗВЪРШИТЕ ТОВА ДЕЛО ЩЕ ВИ ОТВОРИМ ДОСИЕТАТА !

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ПОДОБНИ ПОЛИТИЦИ КОЙТО СА БИЛИ В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЗАТВОРИ - ПОСТАВЯЙТЕ ВСИЧКИ НА СЪМНЕНИЯ !

ДОРИ НА МЕН, АЗ СЪЩО СЪМ БИЛ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРИНИК !

[image]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/4601.JPG[/image]

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

18 НОЕМВРИ 2008
ВРАЦА - БЪЛГАРИЯ

-
-
ОТ НЯКОЛКО ДНИ ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ,
ЧЕ - Цветомир Йолов - Цъката, Е ЗАГИНАЛ ПРИ АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА !

ПОЛУЧИХ И ИЗВЕСТИЯ ПО ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА , НА КОЙТО ОТГОВОРИХ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧА ОТ ДВА НЕЗАВИСИМИ ИЗТОЧНИЦИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГОВАТА СМЪРТ !

ИНФОРМАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПОЯВЯВА В МОЯТА ТЪРСАЧКА ТУК

http://www.tyxo.bg/?ID=39668&show=lastse

-
-
http://www.tyxo.bg/?ID=39668&show=lastse
-
-

<a href=http://www.tyxo.bg/?ID=39668&show=lastse>НАТИСНИ ТУК-http://www.tyxo.bg/?ID=39668&show=lastse<a/href>

-
-

ПОКАЗВАЙКИ КОЛКО И ОТ КЪДЕ ВЛИЗАТ В МОЯТА СТРАНИЦА !
-
АЗ ЩЕ ВЪЗРАЗЯ НА ТОВА МЕСТО И ТО МАЛКО, ЗА ДА СЪОБЩЯ, ЧЕ ЛЪЖЕЦЪТ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ ОТ - ГУРКОВО-БОТЕВГРАД-ПРАВЕШКО Е НАПИСАЛ ЕДНИ ЦИТАТ В НЕГОВАТА СТРАНИЦА, КЪДЕТО МЕ ЦИТИРА И ЕТО АЗ Я ПРЕДСТАВЯМ ЗА ДА НАПИША СЛЕДНОТО :

ПРЕСТЪПНИКО АНГЕЛ ГРЪНЧАНОЛ ОТ ГУРКОВО - БОТЕВГРАД - ПРАВЕШКО, ТИ СИ ЛЪЖЕЦ И АЗ СЪМ ГО НАПИСАЛ МНОГО ОТДАВНА. РАЗБРАЛ СЪМ ТЕ И СЪМ ТЕ АНАЛИЗИРАЛ В ТОЗИ МОЙ РАЗКАЗ ЗА ТВОЕТО ПОСЕЩЕНИЕ ВЪВ ПАРИЖ - ФРАНЦИЯ !

ПРЕСТЪПНИКО , ЗАЩОТО СЛЕД ЛЪЖАТА СЛЕДВА ТВОЕТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ПАК ПИША ЦВЕТОМИР ЙОЛОВ МИ ПИСА, ЧЕ ТИ СИ БИЛ БОЛЕН ОТ ТУБЕРКОЛОЗА И ДА СМЕ МУ ПОМОГНАЛИ И АЗ СЪМ НАПРАВИЛ СВОЙ АПЕЛ, А ЛИЧНО СЪМ ИЗПРАТИЛ 500 КРОНИ ЗА ТЕБ МАЙМУНО НЕБЛАГОДАРНА / НА ТОВА МЕСТО КОЕТО СИ ПИСАЛ, А ПРЕД МЕН ДРУГО СИ КАЗАЛ ПРИ ЕДИНСТВАНАТА НИ СРЕЩА В БОТЕВГРАД / И ОЩЕ 100 КРОНИ ЗА ДРУГА ДЕЙНОСТ !

ПРЕСТЪПНИКО НА ТЕБ СЪМ ГИ ПРАТИЛ ПАРИТЕ МЕРЗАВЕЦО, А ТИ ЛЪЖЕШ В ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СИ НАПЕЧАТАЛ И ХУЛИШ ЦВЕТОВМИР ЙОЛОВ ! ТА НАЛИ ТОЧНО ПОРАДИ ТОВА СЪМ ОБЯСНИЛ В СВОЕТО ПОСЛАНИЕ ДО ТЕБ , ЦВЕТОМИР И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД КАКВА Е ИСТИНАТА - ТОЧНО ТУК !

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2006&p=statiibg&title=%C4%EE+%C2%F0%E0%F7%E0%ED%F1%EA%E8+%D0%E0%E9%EE%ED%E5%ED+%D1%FA%E4

-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2006&p=statiibg&title=%C4%EE+%C2%F0%E0%F7%E0%ED%F1%EA%E8+%D0%E0%E9%EE%ED%E5%ED+%D1%FA%E4
-
<a href=http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2006&p=statiibg&title=%C4%EE+%C2%F0%E0%F7%E0%ED%F1%EA%E8+%D0%E0%E9%EE%ED%E5%ED+%D1%FA%E4>НАТИСНИ ТУК-http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2006&p=statiibg&title=%C4%EE+%C2%F0%E0%F7%E0%ED%F1%EA%E8+%D0%E0%E9%EE%ED%E5%ED+%D1%FA%E4<a/href>
-
-

ОТДАВНА СЪМ ТЕ ПОДОЗИРАЛ, ЧЕ СИ ЛЪЖЕЦ ПО ПЪТЯ КЪМ ПРЕСТЪПНИК ! ОТДАВНА СЪМ СЕ ОСЪМНИЛ В ТВОЕТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, А СЕГА ВЕЧЕ МОГА ДА МИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕ БИ ИМАШ НЯКЪКЪКЪВ ПРЪСТ В КАТАСТРОФАТА НА ЦВЕТОМИР ЙОЛОВ, ЗАЩОТО ИМА МНОГО МАТЕРИАЛ ЗА АНАЛИЗИ ОКОЛО АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ С НЕГОВИЯ ПАЛЕЖ В БОТЕВГРАД И ИЗПИСАНИТЕ НЕЩА !

ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ АНАЛИЗИРА ВСЯКА СТЪПКА НА АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ, ЗА ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ТОЙ Е ЧАСТ ОТ БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ НАРИЧА ДИСИДЕНТ !

ТОВА ДА СЕ БОРИШ ДА ТЕ НАРЕКАТ ДИСИДЕНТ И ДА ТЕ ВКЛЮЧАТ В 10-ТА НА ДИСИДЕНТИТЕ И ЕДНА МНОГО ГОЛЯМА МЕРЗОСТ, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИТЕ ДИСИДЕНТИ, КОЙТО СЕ ИЗБРАХА ОТ НЯКОЙ ДУПЕДАВЦИ СА ИНСТРУКТИРАНИ ДА ИЗБЕРАТ ТЕЗИ .... ПРЕНЕБРЕГВАЙКИ ДРУГИ !

ДИСИДЕНТИТЕ СЕ ПРЕ-ОКРИХА С ДОСИЕТАТА СИ !

ТОЛКОВО ЗА СЕГА !

НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАКЪВ Е БИЛ ТОЧНО ЦВЕТОМИР ЙОЛОВ,
НО ТРЯБВА ДА КАЖЕМ "БОГ ДА ГО ПРОСТИ" ТОЙ ЩЕ НИ ПОМОГНА ДА ОТКРИЕМ МНОГО НЕЩА !

АЗ СМЯТАМ ЧЕ ЦВЕТОМИР ЙОЛОВ Е БИЛ ЧЕСТЕН ЧОВЕК, МНОГО ОТДАВНА ОТ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ, КОГАТО Е КОРЕСПОНДИРАЛ С МЕН ПО ЕДИН МНОГО ПО ВАЖЕН ВЪПРОСИ ЗА ЖИВОТА НА МЛАДЕЖИТЕ ОТ ВРАЦА !

[image]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/5233.jpg[/image]

Стефан д-р Д Чолаков

16 ноември 2008

Враца - България

STEFAN D-R D TCHOLAKOV

---
---
Пламен

<img src=http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/albums/userpics/10013/%CF%EB%E0%EC%E5%ED.jpg>

[image]http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/albums/userpics/10013/%CF%EB%E0%EC%E5%ED.jpg[/image]

-

-

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=5050&album=104&pos=15

-
-
<a href=http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=5050&album=104&pos=15>НАТИСНИ ТУК-http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=5050&album=104&pos=15<a/href>
-
-
-
-

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=5050&album=104&pos=15
-

"А това е един друг Пламен, който твърди, че НСС са използвали Цветомир Йолов, за да разпространява клеветнически слухове по негов адрес. Един от слуховете бе, че Пламен е извършил убийство и е осъден на доживотен затвор. Помня, че навремето, когато Йолов ми се пишеше приятел се оплака, че Пламен искал да го бие и ме молеше да му говоря. Сега Пламен ми каза: "Не, не трябваше да те послушам тогава и тоя повече нямаше да провокира никого."

А ето какво пише Стефан Чолаков от Швеция: "През есента на 2002 година Цветомир Йолов ми изпрати едно електроно послание в което ми съобщаваше, че Ангел Грънчаров е бил болен от туберколоза и трябва да му се помогне. Стана ми тежко за Ангел, защото и моят баща е бил болен от туберколоза след излезането му от концлагера "Росица"."

Писмото е от 4 април 2006 година. Вероятно доста хора са го прочели в Интернет, тъй като Чолаков го беше разпратил по всички възможни форуми и сайтове. Хубаво, ама аз не знам някога да съм боледувал от тая болест. Интересно къде са отишли 500-те крони, изпратени от Чолаков на Йолов за моето "лечение"?"

--
--
tcholi_boli:
Здр Чоли
Почва да ми омръзва ченгенцата да ме включват в тяхни си схеми - щото не могат кученцата да разберат, че не си пасвам "Схематично"...

Ето тук ме уведомяват какво става с твоя стар приятел от Гурково. На мен не ми е интересно това, но може-би за теб би представлявало интерес. Още повече, че моето лично мнение е, че сайтовете на войните на ТангРа и http://www.xnet.bg са ченгеджийски образУвания...

----
----

Пламен Пасков
Публикувано на: Dec 16 2008, 10:46 PM
Quote Post

Починала е жената на Ангел - Ваня.
Моите искренни съболезнования, Ангеле!

Предлагам да се прекратят каквито и да е обсъждания на Ангел, поне за известно време тук, от какъвто и да е характер.
Има болки, страдания и мъки, които са много по-големи и важни от споровете тук.
И елементарната човещина ни налага да ги уважим...

Мир на праха и...

Дари
Публикувано на: Dec 17 2008, 06:01 AM
Quote Post

Моите съболезнования!
Не мога и не искам да повярвам, че това е истина...
Ваня, почивай в Мир!

georgi_nz
Публикувано на: Dec 17 2008, 08:27 AM
Quote Post

Ангеле, приеми моите искренни съболезнования!

Това е в резултат от общите действия на служби и лекарската мафия, които са подчинени на един общ център на Злото. Така сме "лекувани" българите в България от днешните докторя. Въпросът е веднъж да им попаднеш в схемата, но и за това си имат методи. Останалото са рутинни мероприятия водещи до един и същи резултат. И доказуемост не може да има, тъй като лекарски грешки никога няма. Понеже хората умират точно от това от което са ги "лекували" и документите са изрядни.

Поклон пред Ваня!

Дари
Публикувано на: Dec 17 2008, 09:40 AM
Quote Post

Току що говорих с Ваня, тя е жива и здрава, слава Богу!

Нямам думи...

Jordan_13
Публикувано на: Dec 17 2008, 09:45 AM
Quote Post

Пламен Пасков ме помоли да изтрия темата, защото Ангел се бил напил и решил да погребе овреме жена си.

Аз няма да я трия, за да ни послужи като урок по доверяване и лекарство за овчедушие.

antijew
Публикувано на: Dec 17 2008, 09:49 AM
Quote Post

Приказката за Лъжливото овчарче се повтори!
Ангел един път излъга доста народ, че умрял, сега стори същото с жена си!
ЛЪЖЕЦ!
Само едно Долно човекоподобно може така да се гаври с чувствата на хората и да им гледа сеира как ще реагират!
Бях на 90%, че лъже пак!
Е, оказах се прав!

п.п. Правете си сами изводи за това човекоподобно за в бъдеще!

Дари
Публикувано на: Dec 17 2008, 10:13 AM
Quote Post

Ангел с тези си последни действия не само окончателно загуби моето доверие, а и ме отврати.
Ако се почувства предаден, моля да действа като извади всичко и за мен. Видяхме, че това му е силата, а именно да злоупотребява с доверието на приятелите си.
Бях чула една стара мъдрост, доказала истинноста си през вековете-"Няма ненаказано добро"! Е той ми доказа и на мен, че е така с последните си постъпки!

"Ако говорят зле за тебе и ако е вярно - поправи се; ако е лъжа - смей се."
Той така и не разбира, че хората, които му казват неприятните истини в очите не са му врагове, а именно те са тези, които искат да му помогнат. Antijew, Anti666, Jordan_13, Георги_НЗ и Запознат, са Българи с главно "Б", защото да си Българин това е начин на мислене, начин на действие и начин на живот. Имам честа да ги познавам и знам, че в трудни моменти мога да разчитам на тези хора, но не мога да кажа същото за Ангел.

anti666
Публикувано на: Dec 21 2008, 04:40 PM
Quote Post

Не че оправдавам действията му, но поне на моя категоричен въпрос "да не е починала Ваня" тогава ми отвърна отрицателно. Вероятно са били сутринта на лекар и не са и казали хубави неща. Действително Ваня е единствения човек, който все още държи Елтимир да не падне надолу в бездната. На предателството и самоунищожението.
Иначе по-точната дума на "изтрещял" е енелпиран. Дълбоко - много, много дълбоко! И победата над него от службите си е победа и над самото Движение. Миналата година му бях предложил изход от тази ситуация, намесиха се светкавично. По-предишната година с идването му при мен онази Силвия Мирчева - Лемс също беше страшно против. На тях им трябва там, да го държат на късо въженце. Режимът не можеше да го убие, защото щеше да му създаде ореол на мъченик. Не можеше и да го оклевети с лъжи и избра най-точния подход. Така, какато преди хилядолетие Борис-Михаил беше енелпиран от агент на Синедриона, за да разруши Саракта. Историята се повтаря неприятно.

Ето и как типично работят Елтимир по лп и вероятно лични срещи.
"Те те изоставиха!", "Те те предадоха!", "Ти даде всичко от себе си, а виж с какво ти отвърнаха!"
Има и още нещо, свързано именно с горната история. Елтимир беше пуснал една своя тема "Весел реквием" след смъртта на бившия админ на сайта Цъката, която си беше меко казано гадничка. Там засягаше и Йордан, че го чака същото и него, който съвсем естествено насочи огледало. Точно в тази насока започнаха да го работят и режисьорите. Първо се появи един някакъв "екзекутор" с лични данни за Йордан (за достоверност), който "между другото" подрече, че Данчо бил в сатанински "з"бирки. Това му трябваше и на Елтимир да клъвне. Черни шамани- Данчо - Лемс. Оттук нататък всеки личен (или на Ваня) здравословен проблем той вече го свързва с Йордан. Оттам и неколкократно нея вечер беснееше срещу него със закани да го трепе. Бях нощна смяна и виждах по лп как ескалират бесовете му, как и Хунора (или тоя дето му има модераторската парола) почна да прави поразии из форума, преди да го озаптят.
Така че преди да го шкартираме окончателно, умолявам някой от нас, който има възможност. Вижте го тоя човек лично, поговорете и с Ваня. Най-лесно е да го отпишем, но прекалено много хора загубихме така.

Jordan_13
Публикувано на: Dec 22 2008, 12:03 AM
Quote Post

Аз съм на мнение, че Алки, не е зомбиран, нито нлп-иран, той с ясно съзнание знае какво върши и как да го свърши. Той не е дете от детската градина, нито младеж, за да се поддаде на такива наивни похвати. Самият той се титулуваше "Елтимир боила колобър". Съвсем ясно е, че колобър от такива похвати, няма да се впрегне.
Тази тема, този абсолютен цирк с жена му, която той погреба, точно както в песента "Свободен" на Епизод, също е направена с ясно съзнание, като Пасков беше употребен в случая за тази цел, така, както Сидеров употреби адвоката Сираков.

Но щом искате да се убедите в по-горното, вървете и се убедете сами.

Апропо, за жена му, която не познавам. Беше ме помолил за помощ. Ако е верно, че е болна, за което не съм сигурен дали говори истината, защото Дари писа по-горе "жива и здрава е", то никой не може да му помогне в случая, само Небето. Ако реши да си отмени наказанието. Господ, като му е пратил една звезда от Небето, за да го съпровожда в пътя му, така, може да му я вземе и да я върне обратно. А защо евентуално Господ иска да си върне обратно звездата на Небето, затова питайте самия Алки. Причината е в него, не в някой друг.

Einherjer
Quote Post

АНГЕЛЕ!
Аз пък да те питам
След всички лъжи и заплахи , интриги и помия щастлив ли си,че Йолов го няма вече?
Че си агентурко то си е ясно , но щастлив ли си, че най-после си отмъсти чрез Тангра, а може би чрез "дс"??

Jordan_13
Quote Post

Айде, умря циганката дето го хвалеше...
Три основни въпроса тежат на "съвестта" на Алти

1. Агента Войнов - минало, настояще, бъдеще.

2. Илия Минев - защо не направи партия с Алти и сие.

3. Доносническото настояще на Ангел Грънчаров.

Тук е разковничето на личността Ангел Грънчаров. Другото - Йордан, Иван, Драган са просто мисловни упражнения на чаша бира.

---

Тоя Ангел бил голям "джокач" бе - джокал на поразия... Значи истина е дето се пише по форумите за него, че бил зависим от алкохола...

Ташааааак... Грънчаров бил верен последовател и съратник по халба на Румен Петков (Шадраван оуглу)...

Тези ченгенца ми оправиха настроението за днес... Мамините кученца ченгеджийски блондинкови...
Привет

-
-
ДРАГИ ПРИЯТЕЛЮ КАРУ-ЦАРЮ, няма да се косиш. Получаваш информацията прочиташ я , анализираш я, и след това започваш да я прескачаш трупешката ... Интересно е, че те информират, но ти си я прескачай тази информация ... Преди няколко дни попаднах на една страница и ти я изпращам, за да се запознаеш с нея ... Виж тази страница http://www.warriorsoftangra.hit.bg/all.htm и в нея може да си откриеш старата страница, ако си я загубил някъде ! Аз ще ти я извадя и ще си я туря при мен ! http://karutzar.hit.bg/ Сега да ти напиша следното :1. Аз празнувам "Светията Стефан" по шведски протестантски календар на 26 декември, по Православно на 27 декември и по Съветско Рускойски на 9 януари ... Първо-мъченик Стефан самарянин е бил убит от юдейските престъпници заради добротота която е давал на човеците !

Всичко добро от мен !

Стефан д-р Д Чолаков

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=21.12.2008&p=vratza&title=%C0%D2%C0%CA%C0+-1-+

21.12.2008 28 декември 2008Враца - паланка

nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 23:22

До всички съмишленици на сайта и на г-н Ифандиев:
Зарежете това примитивно същество! То е зависимо от миналото си ,а е и неграмотно.Ако проследите писанията му,ще откриете купища граматически грешки.Освен това,тези дивотии се дирижират от един център,а може би и от едно лице.
Ей,наистина побесняха от този холокост...
Подкрепям напълно Ифандиев и му вярвам!

Гост
Новак
Публикации: 7
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 18, 2013, 00:01

Да! Точно така мухи и бръмбари има в главите ви.Всички доносници сте параноици и крастави магарета,независимо дали сте в София,Швеция,Франция

Страници: 1 2 3 4 [5] 6
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.171 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...