Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6
Автор Заглавие:Стоичков търси Ифандиев
Гост
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 16, 2013, 14:43

МИТЕВ твоят интелект е със стойност колкото въпросния одеколон.Незнанието ти е силата.За доносника Кирилов всичко е ясно.Николай Галев е обикновен престъпник,който е с присъда за опит за убийство и опит за бягство през граница,но не по политически причини.Крадец преди 10 ноември и след това.Подпалвач на чуждо имущество и рядък тъпанар.За "големия Гогов"ЩЕ ТИ ГО ОСТАВЯ ЗА ДОМАШНО.САМО НЯКОЛКО ЖОКЕРА.ПОИСКАЙТЕ ДА СИ ПОКАЖЕ ПРИСЪДАТА ПУБЛИЧНО.ПИТАЙТЕ ГО ,КАТО КАКЪВ Е РАБОТИЛ В КИНОЦЕНТЪРА?

Гост
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 16, 2013, 15:27

Жеков,искам да те поправя по отношение на вагоните с книги и здравия разум.Мъдростта не е изводима от количеството на прочетените книги,а от преживяното и премисленото.В днешно време културният човек се разпознава не по това,което е чел,а по това,което НЕ е чел.Галев си го спомням като го канеха в СКАТ(не в предаването на Жеков),как твърдеше,че щял да гласува за Атака.Може ли нормален човек да гласува за Атака?Сами си отговорете.Що се отнася до Гогов нямам информация,но като гостуваше при Ифандиев не ми направи добро впечатление.Прилича ми на човек с психиатрични отклонения,което не означава,че не е честен и свестен човек например.Бих искал и да попитам Ифандиев нещо.Какво общо има Борис Трети с просперитета и възхода на България през периода 1935-1940г?Аз ще му отговоря,че нищо общо няма,но бих искал да разбера неговото мнение и аргументи.После ще напиша аз своите аргументи.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 16, 2013, 15:36

Другарко niksana,
с неустановен пол и самоличност, вие сте извън моя интерес. Въобще не ме вълнува жива ли сте или не. Ние с вас сме от различни светове. Във вашия още ехтят залповете на "Аврора", които са имагинерни - никога оръдията на известния кораб с многозначителното название не са гърмели извън обявяването на точен час два пъти в денонощието.
Червени кхмери като вас просто нямат място тук.
Чиба!
Живейте си в "демокрацията", в която се чувствате уютно.
Не на това място. Марш!
Следващата ви поява, както и на онова нещо, което се подписва като Жеков, ще бъдат изтрити. Просто, лесно и логично.
Има достатъчно територии, където можете да въртите червените си маймунски седалищни части.
За ваше съжаление, тук и хлябът и ножът са в мои ръце.
Къш!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 16, 2013, 15:48

Драги господин Митев,
Тази примитивна вещ, плагиатстваща името на моя приятел Жоро Жеков, е дребна провокаторска душичка, миришеща на едно джудже - физическо и морално - от село Гурково, Орханийско.
То се казва Ангел Грънчаров и се подписва като "Елтимир". Озлобено, мразещо всичко и всички, тъкмо то от години развява подобни свинщини за мъченици на комунизма, като тримата споменати. Да не говоря какви изродщини разпространява за мен, без да ме познава. Пазя писмата му, в които оплюва всички. Но е време да извадим неговото минало. Не аз, а политическите затворници на комунизма.

Янко му вършеше безплатни юридически услуги, а този гном го оплю.

Николай Галев е арестуван едва 17-годишен и е осъден "за разпространяване на вражеска пропаганда" - позиви. Втория път - действително "за опит за измяна на родината" и за "оказване на въоръжена съпротива" на милицията. За тези червени кхмери подобни неща са "престъпления". Цели 14 години прекарва само и единствено в Шести отряд на Старозагорския затвор. Може да има залитания, но той е бил лишен от нормална младост, образование и т.н. Най-хубавите години от живота му са минали зад решетките. Кой ще му ги реституира?
А вместо да сведат глави, мръсници като тези подлоги го хулят.
Тях така са ги подковали в ковачницата на Държавна сигурност, че ако им речете: "Работих чистач", ще ви изкарат ченге. Защото, според нарежданията на техните водещи офицери, и чистачите са работили за комунистите.
Къде да работи Гогов? На Луната ли? Но е осъден за "създаване на антикомунистическа организация на име "Расате", целяща свалянето на законно установения строй в страната". От кого? От тези, от техните бащи и майки, или от бабите и дядовците им - червени боклуци.
Впрочем, преди време въпросното джудже е признало, че дядо му е бил участник в Септемврийския метеж от 1923 г. Подсещам ви да направите справка при Климов... "Съюз на сатаната и антихриста"!

Това са екскременти, господин Митев. Където и да ги докоснете, ще се оцапате.
Те да са минали през стъргата на Петър Гогов, да са отнесли боя, на който са издържали и тримата, които безсрамно, безмилостно, подло, незаслужено, по болшевишки обругават, щях да ги питам.

Мизерници.

Вие сте достоен човек, драги г-н Митев. Моля ви, не се мърсете с тези гноясали бездушни, разлагащи се твари, пръкнали се в ченгесарските мазета на милиционер-социализЪма.
Тях Господ ще ги съди.

Но и този опит за народ си ги заслужава. На него изобщо не му просветна каква е истината, кои са почтените хора, какви медии са му необходими. И не опита да си ги извоюва.
Затова каймакът на червената помия, каквото представляват тези двама болшевишки изроди, плува и задушава всеки кълн на доброто.

Лично аз, макар да нямам много време, ще ги трия. Даже се сещам да попитам Занев как да премахна регистрацията им.

Но нека всички бъдат сигурни: Неразградената Държавна сигурност следи кои влизат в тази медия. При съвременните технически средства това е елементарно.

Бог да ви поживи, г-н Митев! И да ви пази от комунисти и ченгета като въпросните долни подстрекатели, плодове на сатанински грехове.

Гост
Новак
Публикации: 7
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 16, 2013, 22:14

Ифандиев хубаво е че четеш Елтимир,но не го копирай а се опитай да вникнеш в това, което е написал.Нямаш неговият интелект,но с малко повече смирение ще стане.Време е за покаяние. ТИ ,АГЕНТ КИРИЛОВ,МИЛИЦИОНЕРА ГОГОВ,КРИМИНАЛНИЯ ПРЕСТЪПНИК ГАЛЕВ,ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПОИСКАТЕ ПРОШКА ОТ ИСТИНСКИТЕ АНТИ КОМУНИСТИ.МНОГО МЪРСОТИЯ И ДОНОС ИМА В ТВОЯ ЖИВОТ,НО ПРОШКАТА Е ЗАТОВА.

Stoian-
Kirilov
Новак
Публикации: 8
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 16, 2013, 23:45

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2012&id=9215&p=statiibg&title=%D4%E0%EB%F8%E8%E2%E8%FF%F2+-2-+%E0%ED%F2%E8%EA%EE%EC%F3%ED%E8%F1%F2-+%C0%CD%C3%C5%CB+%C3%D0%DA%CD%D7%C0%D0%CE%C2-%C5%CB%D2%C8%CC%C8%D0

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

1 АПРИЛ 2012
КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ

Фалшивият -2- антикомунист- АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ-ЕЛТИМИР

ТОВА Е ЕДНА ПРЕПЕЧАТКА, КОЯТО ПОВТАРЯМ ПОСТАВИЛ СЪМ Я В РУБРИКАТА ЗА 2006 ГОДИНА И СЕГА ПОСТАВЯМ ТУК В 2012 ГОДИНА, КАТО ДВОЙНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА АНГЕЛ ГРАНЧАРОВ - ЕЛТИМИР ОТ СЕЛО ГУРКОВО - БОТЕВГРАД - ПРАВЕШКО !

СТАТИЯТА СЪМ Я ОТКРИЛ С ДНЕШНА ДАТА И Я ПРОЧЕТОХ, ПРЕГЛЕДАХ И СЕ СЪГЛАСЯВАМ С НАПИСАНОТО, ЗАЩОТО АЗ ОЩЕ В 2006 ГОДИНА СЪМ СЪОБЩИЛ, ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е СЪУЧАСТНИК В МНОЖЕСТВО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ ...

В България има не един и двама ерзац антикомунисти, не един и двама, които си приписват някаква чутовна антикомунистическа борба, не един и двама,които чакат реални облаги срещу мнимия си антикомунизъм и белетристична антикомунистическа дейност.

Не,няма да ви занимавам с назначения от Луканов за антикомунист, марксиста Иван Костов или с комичният "националист" и също назначен антикомунист Волен Сидеров.

Става дума за една безцветна и посредствена фигура, подвизаваща се из "мрежата", пишеща, където има възможност и заниваща натрапчиво интернет аудиторията с измислените си страдания и битки.

Ако сте се досетили,че става дума за Ангел Грънчаров-Елтимир от Ботевград - сте уцелили в десятката.

Няма да се разпростирам в дълги писания ,а само ще посоча някои конкретни лъжи на този, с извинение, човек.Защото ми се струва, че когато един дребен шмекер постоянно лъже и то натрапчиво лъже, то все пак трябва да се каже най-накрая и истината. И тъй като аз необичам да бъда лъган (а е и почти невъзможно) съм достигнал до някои фундаментални истини за лицето Ангел Грънчаров-Елтимир. Тези истини могат да бъдат потвърдени и от не един и двама почтени и достойни господа, запазили своя морал, чест и най-вече истински антикомунисти.

Почвам с фактологията на лъжите на Елтимир и тяхното изобличаване.

1. Ангел Грънчаров - Елтимир твърди, че е лежал в затвора за антикомунистическа дейност, като за доказателство привежда сканиран съдебен акт-присъда. Ето и самата присъда

http://eltimir.ucoz.ru/photo/2-0-13-3

Истината:
С това Ангел Грънчаров-Елтимир иска да покаже, че е стар антикомунист и борец. Чрез това по един мълчалив начин се изисква ПРИЗНАНИЕ към Ангелгрънчаровата дейност; чрез този "капитал" Елтимир иска да бъде лидер и да говори като последна инстанция на истината. Чрез изтъкването на този факт, от своя живот, Ангел Грънчаров-Елтимир се стреми да докаже и някаква "автентичност". Като аргумент за своя антикомунизъм-освен самата присъда - упоменатото лице изтъква и текста в съдебният акт, където се казва, че е "проповядвал фашистка идеология". С това, Грънчаров, цели да внуши персоналната си опасност за болшевишкия режим и сериозността на своята..."дейност". Един вид, щом пише фашизъм, значи работата с тоя човек е серизона.

Разбира се никой не отрича, че Грънчаров е бил в затвора, никой не отрича написаното в присъдата, но...

Той е осъден на лишаване от свобода не заради някаква осъзната, целенасочена, приета и отстоявана като мироглед, и система антикомунистическа дейност, а защото е нарисувал ...свастика. Е, ако нарисуваната на едно листче свастика е антикомунизъм, то изпадналият футболен хулиганин, драскащ големи свастики по-стените, трябва да е еталон и връх на антикомунизма.

Между впрочем свастиките са били ползвани като символ и от болшевиките в съветска русия. И това ли е антикомунизъм? Що се отнася до упоменатата "фашистка идеология" в присъдата, то съм длъжен да обясня на политически неграмотния Елтимир, че комунистите считаха за фашизъм всяка идеология различна от комунизма. Така за фашизъм беше нарочена дори социал-демокрацията. Така, че пресъдената му "фашистка идеология" е меко казана неясна.

Тъй като Ангел Грънчаров-Елтимир произхожда от комунистическа рода, то е много странно от къде той е придобил антикомунистически мироглед? Как така комунистическата му среда, формирала го от ранна възраст, го създаде антикомунист? А иначе, ако той все пак държи на "фашизма", то къде през 70-те години на 20 век, в България, Той научи какво точно е фашизъм, кога разбра неговата същност и кога започна да го проповядва?

От присъдата става ясно, че Елтимир е осъден на 4 години лишаване от свобода. Това, според легалната дефиниция, дори не е тежко престъпление, защото тежките престъпления са от 5 години и нагоре. Значи комунистическият съд е счел деянието на Елтимир за леко, с ниска степен на обществена опасност (за онова общество). Значи става дума за някакви хлапашки глупости, каквато е драсканицата на свастики. Разбира се 4 години затвор са много, за разни рисунки, но това показва безкомпромисността на комунистическият съд. Каква ли е щяла да бъде присъдата, ако Елтимир беше истински антикомунист, развиващ истинска антикомунистическа дейност? Сами преценете...

2. Лицето Ангел Грънчаров-Елтимир навсякъде твърди, че срещу него се извършват атентати, посредством запалване на дома му, и че зад атентатите стоят МВР (ДС) и са съпричастни "Сивите вълци". А може би и Мосад и ЦРУ, кой знае. За МВР обаче със сигурност го твърди. Тези структури-обвинява той-се опитвали да го убият! Пита се в задачата защо? Може би Елтимир е изключително важна фигура? Или знае някакви свръхопасни тайни? Или може би персоната му, сама по себе си, е много опасна за МВР (ДС) и "Сивите вълци". Със сигурност нито едно от всички изброени. Ако някоя служба или организация, като "Сивите вълци" (които почти успяха да убият Папата) искаше Елтимир да бъде мъртав, то без съмнение безпроблемно щяха да са го ликвидирали.

Тогава кой е запалил домът му (безспорно горял) ? Истината е много прозаична и банална. Склонноста и пристрастеността на Елтимир към алкохола е всеизвестна. Та-другарят Елтимир просто е заспал пиян, най-вероятно с неизгасена цигара, и е предизвикал пожар (така са загинали наистина немалко хора).

Изобщо Ангел Грънчаров-Елтимир обича да замесва МВР и ДС в своя живот, по един или друг начаин, а дали в крайна сметка другаря Елтимир не се е обвързал с ДС? Почти сигурно е, че Ангел Грънчаров-Елтимир е причастен към ДС. Затова не е никак случаен факта, че Той обича да набеждава хората за ченгета, провокатори на службите и т.н. Това е старата циганска тактика на "крадеца вика дръжте крадеца". Все някога ще излязат неоспорими факти за водещият му офицер, както и ще стане кристално ясно, защо всички, които по някакъв начин са се свързвали с него и са се доверявали, в крайна сметка са били забъркани в неприятности и за благодарност- оплюти.

Толкова за атентатите.

3. Иска ми се да кажа още няколко думи за фалшивият антикомунизъм на Ангел Грънчаров-Елтимир, неговото лицемерие и двуличност. Разбира се ще намеся и фалшивият му национализъм, защото той много обича да се представя като български националист и патриот. В темата си "В Москва погнаха азерите ", публикувана във форума на вестник "АТАКА"

http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,17563.0.html ,

лицето , представящо се за антикомунист и български националист, открито възхвалява Путин и Медведев.

Путин е офицер от КГБ, служил на СССР, близък до семейният кръг на видния партиец и бивш президент на Русия-Елцин. При встъпването в първият си президентски мандат Путин заяви, че си "остава чекист и комунист завинаги" (цитирам по памет). Да не забравяме все пак, че КГБ беше "щита и меча" на КПСС (комунистическа партия на съвесткия съюз). Така или иначе, съмнение, че Путин е комунист, мисля че няма. Същият този комунист Путин, като държавен глава на Русия, в навечерието на 2007 г., поиска (заедно със Сърбия) България да регистрира ОМО-Илинден,

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-12-09&article=170949

тоест да се признае "македонско малцинство". Това е пряк опит за дестабилизация и вмесване във вътрешните работи на България, както и открита провокация. Да, това го поиска Путин. Другия възхваляван от Елтимир субект е Медведев, настоящ президент на Русия. Не е нужно да споменавам, че и Медведев е 100% комунист и е продукт на същата тази КПСС.

Та, пита се, как уж антикомуниста Ангел Грънчаров-Елтимир, адмирира комунисти като Путин и Медведев?

Как така, уж Българкият националист Ангел Грънчаров, отправя почтителни думи към Путин, който цели раздробяване на българската нация, искайки регистрацията на ОМО-Илинден?

Елтимир не веднъж е декларирал своя антиюдаизъм, но интересно как в случая съвместява антиюдаизма си със симпатиите към Путин и Медведев, предвид факта, че и двамата имат, както еврейска кръв, така и връзки с други евреи. Тук работат вече става много сложна и наистина е от компетенцията на психиатър.

Не е ясно и как един български националист може да бъде русофил, защото Ангел Грънчаров-Елтимир е русофил, след като е добре известна изключително вредната и българофобска руска политика спрямо България. Но тук няма да се спирам на конкретните анти български проявления на царска Русия, СССР и настоща Русия.

Ако трябва да продължа с мнимия национализъм на Елтимир, то немога да пропусна, че последният се е обявил за някакъв си колобър или шаман на някакво си турско-монголско божество, наречено тангра. Ангел Грънчаров-Елтимир, дори съчини цяла псевдорелигя и може би заслужава неговото име да заеме почетно място до имената на Хора като създателя на Сциентологията, Сатанинската църква, Муун и други гурута. Само, че монголското си нещо, известно като тангра, няма нищо общо с нас Българите и няма никакво отношение към Българската нация. Изобщо никое езичество и окултизъм нямат никакво отношение към никоя нация. Тъй като образуването на Българската нация има пряка връзка с Христовата вяра, то българският националист не може да бъде никакъв друг освен Християнин. Другата възможност е: Елтимир да е създал този свой измислен култ с цел материална облага. Податки за това има, но...там имат думата последователите Му в тази лъжа.

Всъщност, по всичко личи, че сектата му го е десакрализирала, така да се каже.

В този ред на мисли не бива да се пропуска и факта, че Елтимир постоянно цитира някакви си предсказания на широко известната мошеница и вещица Вангелия Гущерова, известна и като Баба Ванга. Показвайки по този начин почит към последната и считайки я за прорицател на истинното. Факт е обаче, че Баба Ванга беше толерирана от комунистическият режим и даже от членове на фамилия Живкови. Около Ванга бяха видни комунисти като сатаниста-окултист Светлин Русев и Нешка Робева. Сред този кръг от почитатели се нарежда и "националиста" и "антикомунист" Ангел Грънчаров-Елтимир.

Изглежда влечението на Елтимир към комунистите и техните фалшиви, демонични, пророци, както и към разни азиатски божества е перманентна.

За сега толкова за лицето Елтимир. Темата предстои да се развива и обогатява, докато не се разкрие докрай тази дребна одиозна фигурка.

http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,17482.90.html

"В кабинета на шефа на ФСБ, бившото КГБ в гр. Балашиха, Подмосковието, например изпих чаша водка. Беше много готина, превъзходна водка!"

Чрез посочения по-горе линк може да се иде на упоменатата тема и да се прочете оградения в кавички текст, който разбира се е писан от Елтимир. От него става ясно, че другарят, представящ се за антикомунист, е бил в кабинета на някакъв местен шеф на КГБ, където е пил водка. Както е широко известно, а и вече казано в текста по-горе, КГБ е службата за сигурност на СССР, "мечът и щита" на КПСС. Тоест Елтимир е бил в поделението на едно комунистическо силово ведомство. Какви ли задушевни разговори е водил, след като е изпил първоначалната си доза алкохол, към който е пристрастен? А най-вероятно се е обвързал с КГБ. Така, както почти сигурно е обвързан с МВР. Меко казано е странно един антикомунист и обявяващ се за български националист да пребивава в сграда на КГБ и дружески да си хортува с началника.

Значи или КГБ са антикомунисти, или некомунисти, или Елтимир е фалшив антикомунист и псевдобългарски националист. И тъй като няма как първото да е вярно,то остава второто.

Ако погледнем друго изказване на другаря -комунист Ангел Грънчаров-Елтимир, то ще установим с допълнителна изненада, че той наистина обича да пребивава из разни кабинети и офиси с разни полицейски и други подобни началници, разбира се на чашка. Ама и защо да се чудим, че именно на чашка, та какво по-естествено хора със симпатии един към друг да седнат и дружески да пийнат. Какви ли неща си споделят, или по-точно какви ли неща споделя измисленият герой Елтимир? Изглежда така, на чашка, той донася доста информация на съответния орган. По всичко личи,че това е начин, по който са загазили доста наивници, доверили се и последвали Елтимир в дебрите на лъжите му. Но ето и самото Елтимирво откровение...

"Щях да забравя Павлин Димитров. И с него съм пил. Когато си даде оставката като шеф на РПУ - Ботевград и стана адвокат, ме покани в кантората си и извади шише уиски. Тогава те си мислеха, че ще тръгнем да им отмъщаваме и бяха станали много любезни."

Няма нищо нелогично и нищо странно в поведението на Елтимир, изглежда просто получава съответните указания от началника си и съответно е давал някакви отчети. Не бива да се забравя, че Павлин Димитров е също комунист. Затова е и интересно какво би свързвало така интимно едно ченге-комунист и един уж антикомунист?

Във форума "войни на тангра"

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=6&t=2219

е пусната тема, в която уважаемия Пламен Пасков уведомява аудиторията, че съпругата на Елтимир е починала. Информацията г-н Пасков явно я е получил от самия Ангел Грънчаров-Елтимир. Става ясно, че това просто не е истина, а въпросната съпруга, имаща злата участ да има връзка с това нечовешко същество, е жива и здрава. Що за "човек" е този, който умишлено и невярно обявява за мъртва своята половинка, своят най-близък човек, с когото дели легло, маса и дом? Това е цинична гавра. Това показва ясно, че за Елтимир няма нищо свято и нищо стойностно.

Ето и няколко цитата от форума на войните на...и какво е отношението на "войните" към доскорошният им "колобър"...

Antijew:
Приказката за Лъжливото овчарче се повтори!
Ангел един път излъга доста народ, че умрял, сега стори същото с жена си!

ЛЪЖЕЦ!

Само едно Долно човекоподобно може така да се гаври с чувствата на хората и да им гледа сеира как ще реагират!
Бях на 90%, че лъже пак!

Е, оказах се прав!

П.П. Правете си сами изводи за това човекоподобно за в бъдеще!

Стефан Чолаков е политически затворник, прекарал вяколко години в Старозагорския затвор. От там познава лицето Ангел Грънчаров, агент на ДС.

Гаврата с Янко Янков, Петър Гогов, Николай Галев и Георги Ифандиев издава колко ниско са паднали ченгетата и колко безсилни са пред истината.

Злоупотребата с името на Георги Жеков, опитът за интрига мужду тези достойни личности, открито доказва: комунистите са готови на всичко и нищо не е в състояние да ги спре, даже най-големите низости.

Гост
Новак
Публикации: 3
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 10:02

Досието на масата,Пиер!Досието на масата ти казвам,ти си прост милиционер и с теб не искам да приказвам.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 10:33

nikito, червен милиционерски пръдльо, бързо вади досието си: твоето, на баща ти старшинката, на майка ти, биячката в районното, на баба ти и дядо ти - цигански колячи-надзиратели в концлагерите Белене, Ловеч, Скравена, на прадядото ти, терорист от Септемврийското въстание и шумкарски убиец. Кажи името на водещия ти старшина. Теб не са те удостоили с водещ офицер. Бързо, незабавно. За разговор с теб никой човек не отваря дума. Ти си кашон, опаковка на милиционер-комунистически екскременти, овоняващи орталъка.
Пускам водата, долно страхливо ченгенце. Това ли ти е псевдонимът, малограмотен изроде? Признай, че си внуче на Шахо Циганина.
Колко хора преджобихте вчера? Колко метра релски извадихте от жп-линиите? Нашмъркахте ли достатъчно лепило с бате ти Ачо - мангала от село Гурково, от комунистическото семейство? Успяхте ли да изнасилите някое българче или ви накараха да ликвидирате поредните бели хора, а комуненце?
Бате ти Ачо "Свастиката", дето във "Факултето" го знаете като "Интелектуалното", ли те учи на четмо и писмо и на такива мангалско-ченгесарски иширети? Той ги знае от своя учител Кирчо Добрев, синчето на някогашния му началник Николай.
Вървете да си пиете ичкията с Павлин Димитров и да мърсувате при Флорес Флорес, а най-добре - при баща му.
От Швеция са ви разкрили.
Чиба!

Гост
Новак
Публикации: 7
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 11:02

Др ифандиев стоян кирилов,агент Кирилов и цялата милиционерска сволоч.Истинита боли и боде.Сами се демаскирахте от паслвила, който се съчинили и слепили.Чудесен консутант имате д-р Чолаков-чоли-боли.Вие освен, че сте долни доносници сте и явно ментално от едно ниво с въпросния екземпляр.Ифандиев-милиционерино четеш и копираш селянчето от Гурково но нищо не си разбрал.Един път ченге завинаги -ченге.Къде присъдата на милиционера гогов?досието на агент кирилов го видяхме.Ифандиев разкажи ни как започна твоя път в Дс като слушалка в далечната 1968година.Тогава в НРБ се провежда голям форум и трябват преводачи от мн езици един оттях поназнайва английски..........ти си Пиер,

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Стоичков търси Ифандиев
на: April 17, 2013, 11:56

Другарю изрод, ти си нискорезреден слуга на милиционер-социализЪма, какъвто е твоят кумир "Елтимир". "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."
Това сте вие.
За себе си няма да говоря, другарю професионален, но некадърен лъжецо.
Позорът за обидите на такива достойни българи, мъченици на вашия престъпен, обявен със закон за такъв режим, като Петър Гогов, Янко Янков и т.н да ви тежи до девето коляно!
Прочее, както преди минути ми рече Георги Жеков, след като прочел всичките ви клевети, е сигурен, че те са дело на едно и също нищожество, наречено Ангел Грънчаров, иже нарицаемий "Елтимир", "Georgi Jekov", "nikito"...
Вечно неудовлетворен потомствен дребен доносник.
Много мъка има във вашия свят, другарю долен комунист и милиционер.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.145 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...