Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 12 13 14 [15] 16 17 18
Автор Заглавие:Последната диагноза на Ифандиев....
Румен-
Недял-
ков
Новак
Публикации: 10
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: January 1, 2014, 21:28

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички събудени хора!! Здраве, енергия и непримеримост за отстояване на истината, цялата истина и нищо друго освен истината. А на всички останали - бързо-биеща камбана, дано най сетне насъпи времето да се пробудят и прогледнат!

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: January 1, 2014, 23:11

Здравейте отново!
Покрай Нова година забравих днешните именници - Николов и Йолов.

Момчета, вие сте надежда! - Желая ви здраве,късмет, професионална реализация и всичко онова, което би ви направило щастливи!

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: January 2, 2014, 21:14

Благодаря ви Николова!Не че мрънкам,но вие сте от много малкото,които ме смятат за надежда,за което благодаря,естествено!

Весел-
ин-
Йолов
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: January 3, 2014, 23:18

Благодаря ви за благопожеланията и по-специално на г-жа Николова!
На всички вас желая още много щастливи години и честито Божие Пришествие, макар честитката ми да е малко позакъсняла! Честит имен ден на адаша Николов! Нека да ни е живо и здраво името и ние покрай него!
Тези празнични дни бяха много специални за мен, надявам се и за вас. Освен за среща с роднините, използвах празниците и за уеднинение и размисли за живота. На село, далеч от големия град, сред природата и животните, човек може да усети свободата във въздуха. И да си спомни, че смисълът на живота не е да работиш като роб за някого, който те смята за вещ. Също и че свободата не е нещо абстрактно, а може да се постигне с воля и усърдие. Както гласеше една мисъл - ако имаш къща и двор, само Господ е над теб. Препоръчвам на всички, които живеят в градски условия и не са се разделяли с тях скоро, да го направят поне за малко.

e-mail: veselin.yolov@gmail.com skype: veselin.yolov

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: January 4, 2014, 18:36

Мерси адаш,Честит и на теб!Освен обичайните живот и здраве,ви пожелавам,поне ние да се съхраним,такива какви то сме и да продължаваме да устояваме на обществената некомпетентост,пошлост,бездария,промиване на мозъци и други ниски пороци!!!
(Между другото,започвам да се съмнявам в пожеланията за здраве,защото започвам годината леко настинал)-това в рамките на шегата.

boris_an
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: January 6, 2014, 10:49

Какво "велико" е направил и какъв "подвиг" е извършил?

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: January 6, 2014, 12:56

Здравейте boris_an!

Няма смисъл.....
Надявам се, че разбирате какво имам предвид.

nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: January 8, 2014, 22:56

"Дете родено днес,ще израсне без каквато и да е представа за запазено лично пространство..."
Как ви се струва казаното от тази достойна личност Едуард Сноудън? И съгласни ли сте с него?
Аз съм.Защото съм го усетил отдавна.Само,че по друг начин.И той е ,така да се каже,материялно измерим.
До 1970г.живеехме в скромна къща с двор.Две стаи и коридорче.В едната стая бяха майка и татко,а в другата аз и сестра ми.Баба живееше в зимната стая,в мазето.В двора,който беше около 250 кв.м. имаше няколко дръвчета: ябълка,круша,праскова,джанка и един бял дуд./По нашия край на черницата казваме дуд./Имахме и малка градинка,в която винаги имаше по няколко стръка домати,леха с лук,чушки,магданоз ...
Беше скромно,но СВОБОДНО! И тази свобода я усетих,когато вече ни бяха вкарали в коптора,наречен жилищен блок.Сегашните деца се раждат в такива коптори и не знаят,че е имало друг живот.
Знаете ли какви достолепни домове имаше в махлата ни,с какви прекрасни дворове.И общуването между хората беше съвсем различно. Там беше нашето лично пространство,в бащините ни домове с дворовете,в които се чувствахме в някаква степен свободни.
Всичко това отдавна вече го няма.Кварталът ни вече е друг - хората също.Асфалт,бетон и повсеместна мръсотия,която е просмукана дори в отношенията между хората. Познато ви е, нали?
Това бяха началните етапи на отнемането на личното ни пространство - лишаването ни от реална собственост и превръщането ни през годините в безропотни роби.
Всяко следващо поколение ще бъде по-лесно за манипулиране,защото няма спомен за нормалност.
Николай Митев

DimitarUzu-
nov
Новак
Публикации: 2
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: January 13, 2014, 14:58

Здравейте г - н Ифандиев.Пиша ви по повод една публикация на политолога Антон Тодоров във Фейсбук ,насочена към Янко Янков.Тъй като не знам как да коментирам това,дословно ще цитирам г-н Тодоров - "Тия дни прочетох в архива на Комисията по досиетата от кора до кора личното кадрово дело и работното дело на Янко Янков като агент на Шесто упр. на ДС. По-гнусен доносник отдавна не бях срещал. Отвратителни доноси за жена му, за негови колеги в Института по правото, ужасна гадост. Прочетох и ДОР /делото за оперативна разработка/ "Смешник". Този е наистина Смешник, пълен и нагъл нахалник, който е от най-долната проба доносници, а от двадесет и кусур години ни се представя за някакъв борец срещу комунизма. Пълна лъжа. В работното му дело са собственоръчните му, ръкописните доноси, които са толкова долни и отвратителни, че се чудя как този има изобщо лице да се показва дори. Не да обвинява други в доноси. И никой не се е сетил просто да отиде в Комисията, да си поръча кадровото и работното му дела и да види истината. Как е възможно да се сътвори и поддържа толкова години една пълна мистификация и лъжа за истинския образ на т.н. "политически затворник № 1" на комунизма? Възможността да се случи такава подмяна и лъжа от другаря Янко Янков не дава много вероятности тук да се случват нормални, смислени и рационални неща. Племето позволява да бъде лъгано по най-елементарен начин, затова нека не се сърди на друг за положението си. Племето, то си е виновно за всичко.
В момента, в който получа пълните копия на лично и работното му дела, както и на ДОР "Смешник" ще ги публикувам в пълен обем, за да се приключи с тази "мръсна" приказка."

DimitarUzu-
nov
Новак
Публикации: 2
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: January 13, 2014, 15:02

Ето и линк към това,не знам дали ще се отвориhttps://www.facebook.com/anton.todorov.180/posts/10201837691962369?stream_ref=10.Интересно ще е да чуя и вашето мнение,тъй като и двамата са ви гостували,и то неведнъж,във вашето предаване!

Страници: Първо << 12 13 14 [15] 16 17 18
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.112 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...