Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Историята се повтаря, от преди 100 години
Георг-
и-
Ивано-
в
Начинаещ
Публикации: 35
Пост Историята се повтаря, от преди 100 години
на: March 21, 2013, 22:15

Преди 100(даже и малко повече от 100)години, тайните общества създадоха криза, която не бе виждана никога. Това беше поредния удар на тези(Ротшилд-овци. Рокфелер-овци,,,), върху човечеството и особено върху САЩ, и отчасти Европа и Русия. Беше с цел създаване на на световна банка, наречена за успокоение Федерален резерв - нито е резерв, нито е федерален, за да могат още по-еднолично да управляват парите на хората(то не, че преди не са управлявали парите, но все пак е имало все още мърдащи независими банки). Тези "хора" създадоха САЩ(Съветските щати), и те още от създаването си никога не са били независими. Кои се пречкаха на тези "хора" - това беше Европа(особено Османската империя, Германия,...) и Русия. Първото покоряване на Европа, започна с френската "революцийка", след превземането на Франция, превзеха Англия, Испания.... Останаха малко независими държави. Дойде време на Русия, в нея тези "хора" финансираха шайка разбеснели се "евреи"(откровени садисти). Руския цар беше последния силен независим владетел(не го хваля, защото за българите той гробокопач...), който обаче как се е поддал на тези(с доста пари) не мога разбера и той закопа руския народ, завинаги. И за благодарност го убиха(адски садистически), жена му, децата му, дори и слугите, в Екатеринбург през 1918. Удари часа на Германия и Италия. Там пък си създадоха нацистка(ционистка) и фашистка(ционистка) партия през 1919. И пак(не пак, а отново) финансираха закопаването на германците и италианците, но и създаването на Израел(фашистка държава)(имаше един дето беше казал, че една крава в Палестина е по-важна, от всичките евреи в Полша). Дойде време да се сблъскат двете им отрочета, и това започна 1939. Когато Хитлер говори за русокосите и синеоките хора, че той нали избиваше точно такива - "славяни"(чисти българи). Това беше една братоубийствена "война" в която загинаха милиони европейци, а заради 6 милиона измислени евреи(същност са по-малко от 1 милион), сега всеки споменава за тези евреи, но никой не споменава за християните. Краят на войната беше предизвестен още преди започването и.

Припомних всичко това на кратко, за да съпоставя "сега" и "преди".

Днес светът от 20(същност от 100)години е в криза. Нямали толкова кой да оправи света, че то измислиха човек да лети, а една криза не могат да оправят. Страхувам се пак да не се появят пак някакви "лидери". Когато мислех за "протестите" в България, викам тези не са случайни и според мен имам две лоши версии за развитие на България:
Едната е да се появи един мини Хитлер, който да бъде много краен, що годе ще по стегне държавата за 10 години, и ще започне война. Защо България да започне война(звучи смешно, но и с Германия е било така...)? Защото България има за какво да воюва - ще каже ние искаме Северна Добруджа, искаме Македония, Искаме Тракия(напълно основателно, но...). И ние ще победим естествено нагласено, и нашия Хитлер ще каже ние тръгваме на поход към Русия, да освобождаваме Волга, и да правим (отново) Българска империя. И след това България ще загуби, и пак ще има, много жертви по Европа.
Другата версия е че ще дойдат някакви комунисти, с което развитието на България ще се върне с 300 години назад. С което пак България(и не само), пак ще западне под затъмнение. Ще има преследвания, убийства... И пак до 2089 пак така, с което моето поколение, и още 2 ще си похабят живота.
По света: Ето товарища Владимира Путина, пак създава нов Съветски съюз, преди 2 години се създаде, че и "поканиха"(нас никой няма да ни пита) България. Точно около преди 100 години, също така имаше такива комунистически движения. Първо ще има една по-малка световна война, както ПСВ(Титаник потъна, започна войната, сега Коста Конкордия...), и след това много мащабна война. Воюващите страни ще бъдат според мен: естествено Русия, но и Китай, Индия от друга страна.
Но според мен няма да има отърваване от тези "хора", докато не се избият, говоря за тези фамилии, и не знам още 300 години, ще ни тормозят. И съм сигурен на 98,7% че всички неща от преди 100 години ще се повторят, за съжаление.
Георги Иванов Димитров

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.047 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...