Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 [2] 3
Автор Заглавие:Няколко от "техните" наставления....
kostovistc-
heto
Начинаещ
Публикации: 27
Пост Отговор на : Няколко от "техните" наставления....
на: January 12, 2013, 21:46

И като си направил цял архив какво от това?Всеки човек ще ти каже,че постинга с гнусните обиди е отвратителен.Ти си знаеш обаче кой ги преправя постингите.Сам си го призна веднъж.Написа,че не си ти,но знаеш кой преправя постингите ми и си му благодарен затова.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Няколко от "техните" наставления....
на: January 12, 2013, 22:37

Този архив ще помогне на достойните хора да видят що за същества тровят сайта, а ти ще платиш една огромна глоба или пък ще влезнеш в затвора по най-бързия начин. Аз мога само да се надявам това да стане по-скоро и ще окажа необходимата подкрепа.

kostovistc-
heto
Начинаещ
Публикации: 27
Пост Отговор на : Няколко от "техните" наставления....
на: January 12, 2013, 22:41

Ах,как ме уплашихте!Не повтаряй едно и също нещо.Това с повтарянето е също част от психичното ти заболяване.Другите пациенти си легнаха.Ти защо още не спиш?Сигурно пак са ти предозирали лекарствата.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Няколко от "техните" наставления....
на: January 15, 2013, 14:34

Здравейте и как сте?
Като всички анонимни „храбреци“, родени и отгледани в омраза и злоба, неумеещи да сдържат злото в себе си, и на т. нар. kostovistche не му стига смелост, за да признае греховете си. По най-долен начин се мъчи да прехвърли своята екстремна простащина другиму. В страха си лъже и продължава да обижда. Но то му се пише, както се казва.
Искам да осведомя всички, които все още влизат тук, за стореното от мен в оскъдното време, през което трябваше да си взема сулука.
Вече изпратих писмо до централата на ДСБ, с което уведомявам ръководството и лично Иван Костов за деянията на въпросното нещо. Ще очаквам някаква реакция от там.
Консултирах се с адвокат. Необходим ми е най-малко още един съвет по казуса. Оказва се, че както не може да бъде съдена за тероризъм в интернет, тази вещ може да бъде открита от експерти. Те ще бъдат поканени като вещи лица. И ще докажат от чий компютър е отправена заплахата, има ли намеса и от кой компютър, на кого принадлежат всички публикувани извращения и то от месеци насам. Бях сигурен, че дори когато трия, остават следи. Вече се разбрахме и срещу скромна такса всичко ще бъде извадено.
Тогава вече лошо му се пише…
Какво ми предстои? Първо, ще изпратя жалба до Областното управление на МВР във Варна, като ще приложа всички налични материали, както и очакваното мнение на юристите.
Второ, ще отправя жалба до съответното райнно управление на МВР по моето местоживеене. В нея ще предупредя, че повече няма да допусна подобен устен отговор, както онзи отпреди няколко месеца. Нито бездействието на ръководството и служителите му. Ако се наложи, ще поискам съдействие от самия министър, какъвто и да е той. Каквото и да съм писал и говорил за него и за много други, съм го вършил с името и лика си, а не анонимно, като това бъзливо нещо.
Ако в рамките на месец нещата не намерят някакъв отзвук и решение, ще използвам връзките си в медиите – повярвайте, съвсем не са малко – за да изоблича ДСБ чрез постъпките на този предмет. Бъдете сигурни, че „сърдечното“ посрещане на представителите на тази партийка в Козлодуй през миналата седмица ще се стори празник на нейните шефове.
Това е засега.
Може да се наложи да поискам вашата писмена подкрепа. В нея да свидетелствате – обективно, без лъжи и измислици – откога и по какъв начин това нещо обижда по най-груб и невъобразимо циничен начин всички и мен в страницата „Агора“ на тази медия. И продължава да го прави.
Благодаря ви предварително. И ви моля да не използвате неговия похват и език.
Поздрави и Бог с вас!

kostovistc-
heto
Начинаещ
Публикации: 27
Пост Отговор на : Няколко от "техните" наставления....
на: January 15, 2013, 16:54

Според Менеляйчо аз съм обиждал себе си в постинга с гнусотиите.Гнусотиите в голямата си част се отнасят за мене и според Менеляйчо аз настървено обиждам себе си.Вижте му акъла.Прочети целият постинг.Виж колко гнусотии има за мене там.И според Менеляйчо аз сам се обиждам.Убийствена логика.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Няколко от "техните" наставления....
на: January 15, 2013, 17:35

http://www.youtube.com/all_comments?v=CPkZm1ftVJM&feature=em-comment_received

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Няколко от "техните" наставления....
на: January 21, 2013, 14:20

Здравейте всички, и как сте?

От сърце ви благодаря за всичко, но най-вече за подкрепата.
Оказа се, че не съм прав. В МВР съществува специализирано звено „Борба срещу тероризма в интернет“. Осведоми ме приятел, който ми осигури връзка с неговия началник – Явор Колев.
Понеже забелязвам, че засега в „Агора“ е спокойно, спирам действията. Но само, докато обстановката е нормална. Няма да се чувствам комфортно, ако предам смутителя на властите. Независимо колко им „допадам“, ме увериха, че са готови да вземат мерки. Обаче, ако липсват по-нататъшни провокации, ще се усещам предател. Затова се моля: дано тази кротка атмосфера се запази. Ще се радвам, ако отново започнете да обменяте мнения на това място. Стократно повече, в случай, че то стане повод за оформяне на приятелства между някои от вас.
Повярвайте, навремето, когато, бидейки телевизионен водещ, организирах редовни месечни срещи със зрители, хора от различни краища на страната не само идваха. Взеха да се запознават и сприятеляват. Сега ми пишат за прекрасни отношения между част от тях. Например наш съмишленик от Видин вече е страхотен приятел с друг от Хасково и от Бургас. Ходят си на гости. Даже понякога заедно празнуват големи християнски празници. Което е чудесно, нали?
Тази възможност за създаване на общности от съмишленици най-много безпокои управляващата върхушка и нейната обслужваща прослойка. Преди четиридесетина години с чичото на съпругата ми, напълно невинен, преминал през преизподнята на концлагера „Белене“, разговаряхме на вечеря. И той ми обясни защо кафенетата и ресторантите не достигат. Младите нямат хабер от това как се чакаше, докато се освободи маса…
Та той ми разказа как преди 9 септември 1944 г. другарите се събирали по кръчмите и там кроели своите пъклени планове за преврат, насилие, ограбване… Затова, когато Интернационалът ги докарал във властта чрез дулата на съветските танкове, докарали броя на заведенията до „поносимия“ за тях минимум. И по английски маниер взели да създават клубове, в които да се влиза със съответни документи – карти. За да могат определени другари да се събират и да се напиват необезпокоявани.
Пиша всичко това, защото ще е великолепно, ако успеете да оформите общност – църква.

Още веднъж благодаря за всичко и Бог да ви благослови!

Veni
Pro
Публикации: 107
Пост Отговор на : Няколко от "техните" наставления....
на: January 21, 2013, 23:39

а парите, които ще дам от себе си, използвайте както прецените. Бог с вас!

Преведох парите, които бях обещал. надявам се всички, които са имали намерение да постъпят така, също да го направят.

E.
Начинаещ
Публикации: 34
Пост Отговор на : Няколко от "техните" наставления....
на: January 22, 2013, 13:04

Здравейте г-н Ифандиев,
Аз не разбрах, защо ще се чувствате предател, след като месеци наред Вие, семейството Ви и съмишленици бяха подложени на отвратителен, гнусен словесен терор. Недопустимо е човек да навреди на невинен, но да търси справедливост е право на всеки. Но Вие решавате. Бъдете жив и здрав!

E.
Начинаещ
Публикации: 34
Пост Отговор на : Няколко от "техните" наставления....
на: January 22, 2013, 18:13

Здравейте,
Ще се окаже, че албанците, за които преди години разказвахме вицове, че са изостанали, са ни изпреварили както всички останали. Докато ние се имаме за много образовани, цивилизовани, знаещи и т. н., те отнеха лиценза на монополиста ЧЕЗ. Там масово не си плащали сметките и компанията започнала да спира тока, докато държавата не се намесила в полза на обществото и отнела лиценза на ЧЕЗ. Къде у нас такова гражданско общество и такива държавници. Страхливи сме като мишоци, а регулаторната комисия е в услуга на монополистите и се гуши с нашите пари. Идва време да дишаме и праха на албанците.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5460351

Страници: 1 [2] 3
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.117 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...