Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2
Автор Заглавие:Страницата "Агора"
Veni
Pro
Публикации: 107
Пост Страницата "Агора"
на: December 10, 2012, 05:05

Гласувах, че трябва да я има, но като помислих, вече не съм толкова сигурен.......

Господин Ифандиев,
Ако причината да се обмисля бъдещето на Агора, е присъствието на онази смрад, според мен не си заслужава. За мен „то” не е проблем. Нима някой ме задължава да го чета и да му отговарям? Просто като го видя, че е изпълзяло, го подминавам и толкова. Не може да ме засегне по абсолютно никакъв начин.
Проблемът, според мен е, че няколко читатели като Георги Джелебов, Веселин Николов и др., му обръщат внимание. Тогава „то” намира своето поле за изява, това чака и желае да предизвика. Така черпи енергия за жалкото си пребиваване на тая земя и намира нужните му основания, да оправдае нелепото си маргинално битие.
Макар че е способно да бълва единствено мерзости, това не ни засяга; спокойно можем да използваме дадените ни от вас възможности и да обменяме мнения помежду си, и с вас лично(!). Но, споменатите момчета, въпреки многократно отправените молби, не можаха да се спрат (съжалявам, Г.Д. и В.Н. и останалите като вас, но за мен правилото „приятелят на моя приятел е и мой приятел” не важи). Ако си мислят, че по този начин помагат на вас и на сайта, са изпаднали в ужасно заблуждение. Не смятам, че има вербален начин, да ги накарате да не падат до нивото на лошо заченатото другарче, затова закриването на Агора може би има достатъчно основания.
Сърдечни поздрави!

rainslow
Напреднал
Публикации: 84
Пост Отговор на : Страницата "Агора"
на: December 10, 2012, 09:20

😐

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Страницата "Агора"
на: December 10, 2012, 10:33

Здравейте. Съгласен съм с Veni. Ако нещото бъде оставено без внимание, началниците му ще го съкратят или преместят другаде. То намира хранителна среда във вашето внимание. Повярвайте, за студент по икономика на промишлеността не представлява никакво затруднение да разкрие пълната антибългарска дейност на драгалевския блондин. Той, както посочвам не само аз, а повечето мислещи хора, е една от най-големите злини, стоварили се върху България. "Успехите" му се дължеха на продажба на предприятия за скрап и то на червената мафия, от която произлиза и на която служи. Постепенно всичко тук престана да работи. Преди него действаше друга група безхаберни и продажни малоумници. Всичко се вършеше под диригентската палка на онези, които желаят "земя без народ". Известно ви е защо.
Значителна част от тъпанарските творения на милиционер-социализЪма можеха да се използват. Имаше сериозни западни фирми, готови да инвестират и знаещи защо го правят. В средата на деветдесетте те имаха представа, че предстои криза. Писал съм и съм говорил по темата. Даже водих представител на голям инвеститор при кмета на столицата Софиянски. Ставаше дума за минимум 1,5 милиарда тогавашни долара! Без никаква изгода за мен. Тогава Стефчо и Командира бяха биз-бизе и получаваха заповедите си от един и същ център. Та кметът възкликна, че това не можело, онова нямало как да стане... А разпродаде имуществото на втория по мащаби собственик след държавата - Столичната община, на безценица на червените другари. Когато веднъж с негова близка го попитахме защо никога не обръща внимание на онези, които настиваха по площадите заради тях, ето - поне на нас, служители на общинска фирма, призна: "Не е за тях и вас. Всичко е определено." И продължи да подарява магазини на пъпа на София за по 5-6 хиляди лева. Но не забравяйте и Янчулев, и Евгений Бакърджиев и Антоан Николов. Мога да свидетелствам в съда.
Костов стори същото с националното имущество. Не успя да се справи дори с проекта "Арда". Те затова бяха мобилизирани още в началото на осемдесетте и преминаха през специална школовка по продажност и българофобия. Архинекадърници, чиито предци не са забили и по един пирон, а само са крали и донасяли. Какво можете да искате от такива вещи? Сегашното нищожество е кулминация - своеобразен връх. Обаче щом на хората им харесва, няма какво да се прави. Вижте египтяните. Тук няма мъже - това е положението. Затова и ченгесарски зловония като това, един по-рядко гастролиращ клеветник и още двама-трима все още са живи. Те са хлебарките, които ще останат след нас - българите. И със същата унизителна и безпардонна готовност ще служат на следващите си господари.
Затова не си струва на червени плъхчета - обикновени извращения на природата, да се обръща каквото и да е внимание. Уви... Младите не издържат.
Поздрави на свестните хора и Бог да ви пази!
Както оставихме да ни откраднат щастието, така допускаме подобни мизерници да клеветят, да тиражират своето невежество и архипростащина, и да ни се качват по главите.
Интелигентните и измъчените люде винаги са по-пасивни. Агресивният простак е непобедим с мир. Той разбира единствено от тояга.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Страницата "Агора"
на: December 10, 2012, 11:08

Драги rainslow, смятате че е достатъчно мръсотиите просто да се премахват? Когато ходите по улицата стъпвате ли в локвите и изпражненията? Предполагам, че не. А тук защо го правите? Дори имам чувството, че изпитвате...., всъщност вие си знаете какво.Би трябвало да осъзнаете, че определено помагате на тази вещ и подобните нему, а не на г-н Ифандиев.

Гост
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : Страницата "Агора"
на: December 10, 2012, 12:57

Ифандиев,стар доноснико идоверено лице на Дс, покажи си досието.Досието на масата стар провокаторе.

rainslow
Напреднал
Публикации: 84
Пост Отговор на : Страницата "Агора"
на: December 10, 2012, 12:59

😐

NoName
Новак
Публикации: 21
Пост Отговор на : Страницата "Агора"
на: December 10, 2012, 14:11

Аз изобщо не го чета.Не виждам какво ви пречи и вие да правите същото.Иначе щеше да е добре,да имашe опция за блокирване на потребители,като кастровиста.Така вероятно и по-нервните посетители щяха да имат възможност да го избегнат.А и подобните му,които се появяват тука,за да провокират и съсипват медията.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Страницата "Агора"
на: December 10, 2012, 14:17

Драги rainslow,аз не оспорвам мнението Ви, че Агора трябва да я има. Къде го прочетохте? Другото ще подмина...Трима души пригласяте в хора на въпросната вещ, за това ми беше думата. И не разбирате че това е целта.

rainslow
Напреднал
Публикации: 84
Пост Отговор на : Страницата "Агора"
на: December 10, 2012, 14:18

😐

rainslow
Напреднал
Публикации: 84
Пост Отговор на : Страницата "Агора"
на: December 10, 2012, 14:20

😐

Страници: [1] 2
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.095 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...